Şimdi Ara

9600Gt GTA 5 Kaldırır mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nvidia Ge Force 9600 gt 1gb 256 bit ekran kartı Gta 5 i kaldırır mı ?

• Diger bileşenler nedir sanmiyorum bu ekran kartiyla oynayabileceginid daha incesöncede sormuslardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    e7500 işlemci 4gb ram var.
    Aslında ps3üm var ama ben pc de oynamaktan daha çok keyif alıyorum.
    Bu işlemciye hangi kartı alsam gta 5 i oynayabilirim.
    Edit: 720p de açsa bile yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broadwell -- 10 Şubat 2015; 16:33:17 >
  • Isleminiz de cok eski iyi bir ekran karti taksaniz bile bence dqrbogaz sorunuyla karsi karsiya kalabilirsiniz. PS3 te oynamaniz daha uygun olur gibi geldi. Anakartinizda 775pin islemci soketi var anakartinizin modelini bilmiyorum en azindan core 2 quad 8400 destekliyordu diye biliyorum gta 5in min sistem gereksinimlerinde. Masraf olur gereksiz benim ps3 um olsaydi onda oynamayi tercih ederdim.

Yıllardan beri gta serisini hep pc de oynadım belki ondan dolayı öyle düşünüyorum. Birde monitörde oynamak daha hoşuma gidiyor fakat ps3 ü monitöre bağlayamadım. Vga girişli monitörüm var. Plazmada oynamayı sevmiyorum pek çünkü grafikler monitör daha küçük olduğu için daha iyi gözüküyor. Plazmada karıncalı gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broadwell

Yıllardan beri gta serisini hep pc de oynadım belki ondan dolayı öyle düşünüyorum. Birde monitörde oynamak daha hoşuma gidiyor fakat ps3 ü monitöre bağlayamadım. Vga girişli monitörüm var. Plazmada oynamayı sevmiyorum pek çünkü grafikler monitör daha küçük olduğu için daha iyi gözüküyor. Plazmada karıncalı gibi gözüküyor.
    Yukarı
  • quote:

Yukarı

Alıntıları Göster
    Hem işlemciyi hemde ekran kartını değiştirmeniz gerekir maalesef sadece ekran kartını güncelleseniz işlemci yetmeyeceği için oyun sıkıntı çıkarır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 3 Kaldırır mı ?
    13 yıl önce açıldı
    Laptopum Diablo 3 Kaldırır mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaldırmaz hocam ya pcyi değiştireceksin ya da ps3 de oynayacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese söylüyorum sana da söyleyeceğim. Umutsuzluğa kapılma. Çıktığında malum yollardan dener, kaldırırsa orjinali tercih edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goksukara

Herkese söylüyorum sana da söyleyeceğim. Umutsuzluğa kapılma. Çıktığında malum yollardan dener, kaldırırsa orjinali tercih edersin.

Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama 65 gb 1 haftada anca indiririm işkence gibi gelir. Ama 720p de 25 fps bile verse yeter :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goksukara

Herkese söylüyorum sana da söyleyeceğim. Umutsuzluğa kapılma. Çıktığında malum yollardan dener, kaldırırsa orjinali tercih edersin.

Bende öyle yapmayı düşünüyorum ama 65 gb 1 haftada anca indiririm işkence gibi gelir. Ama 720p de 25 fps bile verse yeter :)

Alıntıları Göster
    Gta 4'deki optimizasyon sorunları bu sefer de olursa mümkün değil oynayamazsınız. İşlemci ve ram de yetersiz kalacaktır. Hatta oyunu açarsa bile şaşırırım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Gta 4'deki optimizasyon sorunları bu sefer de olursa mümkün değil oynayamazsınız. İşlemci ve ram de yetersiz kalacaktır. Hatta oyunu açarsa bile şaşırırım :D

Bunca olumsuz yorumdan sonra artık ps3 e almaya karar verdim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ucabor

Bunca olumsuz yorumdan sonra artık ps3 e almaya karar verdim :)

Alıntıları Göster
    En iyisi yapmışsın. PC oyunu açsa bile PS3 den daha kötü grafikle açacaktı büyük ihtimalle.

• Hayirli olsun en guzelini yapmissiniz. Minimum quadcore q6600 ve 9800gt istiyormus ama siz bakmayin o yazdiklarina o sistem bile oynatmaz o oyunu ps ye almak iyi bi secim olmus :)

Teşekkür ederim :)
  • quote:

Teşekkür ederim :)
    ps3e şimdiye kadar almamak hata olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ps3e şimdiye kadar almamak hata olmuş

Doğru diyorsunuz. Bu oyunu çok istiyordum ama 180 lira parayı vermeme ailem izin vermiyordu. Şimdi ise fiyatlar aynı 160 lira falan oldu artık para biriktirip ilkbahara doğru alırım.
  • broadwell B kullanıcısına yanıt
    bi oyun için değmez korsan oynarsın pcde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bi oyun için değmez korsan oynarsın pcde
    O kartla GTA 4 bile oynayamıyosun.Bu neyin kafası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

O kartla GTA 4 bile oynayamıyosun.Bu neyin kafası ?

Nasıl oynayamıyorum. Ben o oyunu bu karta 2011 de bitirdim. Bilip bilmeden konuşma. İnanmazsan youtube de videolara bak bakalım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.