Şimdi Ara

sirswagger com dolandırıcılığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün 70 tl ödeme yapıp aldığımız bot çalışmadığı için canlı desteğe yazdık, canlı destek ailevi değerlere hakaret edip üyeliğimizi sildi.

Canlı destek cevap vermiyor, hakaretlerin biri bin para. İzmir Narlıdere'de bulunan ofislerine yakın olsam gidip dağıtacağım az kaldı.

Siz siz olun illegale bulaşmayın.

• daha önce bir kaç bot geldi oyunuma , sinirlemiştim . Çok iyi olmuş , sevindim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke daha yüksek paralar kaptırdıysan iyi olmuş.
  • An itibari ile sirswaggercom'un ücretli sattığı botu patlattım.

Yarın facebook ve site tasarımı yapılacak 1 haftaya ücretsiz bot dağıtıyorum.@kuklacini @Yorozuya Gin-chan
  • İnşallah hiç bir işin rast gitmez bu konuda. Umarım daha fazla dolandırılırsın ve bütün hesapların ban yer.

Gayet haklı bir beddua.
  • Umarım bir daha bulaşmazsın böyle şeylere
  • adamlar ücretsiz botu parayla satıyorlar zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1V1Y.COM dolandırıcılığı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Keşke daha çok kaptırsaydın ya tüh
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whituryd

adamlar ücretsiz botu parayla satıyorlar zaten

Çözdük hocam bizde biraz kurcaladık zaten abime söylemiştim bu bedavadır diye başına geldikten sonra anladı
  • Tebessüm ettirdin ya vallahi çok iyi olmuş : )
  • Bu S.Swagger Nadir taa 1.6 döneminde de hile satıyordu, adminler bile müdahale edemiyordu. Hala yaşıyor mu bu eleman. Kolpacının tekidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Methoxyphenyl -- 26 Temmuz 2017; 16:13:15 >
  • Bugün şikayetvar'a açtığım şikayet meyvesini verdi 30 gün hakkımız + 15 gün free hayırlı olsun
  • Cidden bi bota 70 lira mı verdin şimdi sen ? Gülesim geliyor cidden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen burdaki "butthurt"lere aldırış etme usta ver savcılığa dilekçeni çatır çatır o botu ve scripti vericekler sana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.