Şimdi Ara

Acilonay.com dolandırıcılığı…

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Karşılıksız
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nereye açacağımdan emin değilim ama daha çok buradaki arkadaşları ilgilendirdiği için buraya açıyorum.

10 Kasım Çarşamba günü sadece deneme maksadı ile bu siteye yükleme yaptım. Daha sonra SMS onaylatmaya çalıştığım zaman verdikleri hiç bir numara çalışmadı. 23 kere denedim ya verilen numara kullanılmış diye hata aldım ya da gönderilen onay kodu sitede görünmedi.

Buna ek olarak sistemler o kadar ağır ki size bir numara verdikleri zaman onay almayan siparişleri iptal etmek için verilen sürede iptal etmeniz zaman zaman mümkün olmuyor , siteyi yenilediğiniz zaman tekrar girmiyor. Bundan ötürü 3 siparişin parasını kesti ancak onay kodu hala gelmedi. Size hizmet vaadinde bulunup paranızı alıyorlar karşılığında hizmet yok ve whatsapp hattında da hiç yardımcı olmuyorlar.

Bizi dolandırdılar başkaları dolandırılmasın.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• roketoney da aynı şekildedir, verdikleri hiçbir numara kesinlikle çalışmıyor ona göre bilginiz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende denemistim ayni şekil 😁😁 Hatta hangi siteydi hatirlamyrm. Telegram icin numara aldim. Ulan adamin kullandgi numarayi vermisler. Bi ben yazyrm bi adam. Gruba giriyorum. Birisi geri cikiyor. Durduk yere kızlara mesaj yaziyor hesap. Noluyor lan dedim. Listeye baktim ufff kişiler doluuuuu 😁😁 birisine yazdim usta benim bu hesap kime ait diye. Adama ulastimda ss attim al şikayet et tazminat al diye. Ama ugrasmadi galiba. Bana olacakki nasil alirim o tazminati. Adam sevgilisyle konusmus yazismalarin bi kismi kayitliydi töbe tobeee 😁😁

• var mı bildiğiniz onay numaraları getir için özellikle (ticari değil kendim için kullanacağım)

• Roketonay ve acilonay ikisi de aynı şekilde kullanmayın.
    Yemeksepeti için önerileri bekliyorum. Kendim için kullanacağım.

• Ne sitesi bu ekstra hesap açmak için tel onay içinmi...

• frkn_clk F kullanıcısına yanıt
    ayni yer derken nasil alabiliyolar gercekten ilginc

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1V1Y.COM dolandırıcılığı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Roketonay sitesi an itibariyle patlamıştır. 10 liram hiç oldu. Haram olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.