Şimdi Ara

T Plakalı Ticari Taksi Çıkması Satın Alma Süreci Nasıl Oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul'da oturuyorum ama farklı bir ilden T plakası olan sarı renkte taksi hususi olarak satın alma süreci nasıl oluyor? Örneğin Bolu, Sakarya gibi illerde ki taksi çıkmaları büyük şehirlere kıyasla daha temiz kaportası oluyor. Haftasonu noterler açık, mevcut plakası T olan bir taksiyi bölü, Sakarya gibi illerden alırken nelere dikkat etmeliyim. Arabanın rengi sarı, bir sene sarı renk ile İstanbul'da kullanabilir miyim? Noterde işlem yapılırken T plaka değişecek, normal plaka verirler mi yoksa çekme belgeli mi noter işlem kabul eder? Sanorkm boya kaporta 10 yada 12 bin TL tutabilir

Ama boyası sıfır araba gibi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayırlısı olsun yeni plaka alıyorsun o kadar bazıları ise hususi plaka zaten sıkıntı yok yalnız boya kaporta mekanik iç akşam masraflı olabilir

• Arabayı haftasonu almış olsam, noterler cumartesi ve pazar günü açık oluyor. Sorun olur mu? Araba T plaka, haftasonu yeni plaka çıkar mı? Noter binasında, bazen noter bey yada noter hanım olmuyor, araba alırken imza için noter bey yada noter hanım denilen kişinin binada olması gerekiyor mu?

• Sizin iş hafta sonu olmaz gibi egerki taksici araci hattan sizin yaninizda cikaracaksa en az 2 3 saatlik işlemi var sigorta kesilmesi lazim falan biraz meşakkatli iş

• Sigorta yaptırmadan yola çıkmayın. Plaka almadan İstanbul'a dönme işini de düşünün. Haftasonu bu işler zor. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hattan çıkma gibi işlemler de olabilir.
    Ayrıca bir sene sarı renkte kullanacaksanız yolda size çok el kaldırıp durdurmaya çalışan olabilir.
    Taksi çıkması yerine şirket aracı almak bile daha az masraflı olabilir. Tabi bu araca göre değişir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt

Noterde işlem yapılıp, plaka almadan İstanbul'a dönmek için çekme belgeli aracı almak, çekici ile mümkün olur ama pahalıya gelir

• Taksiyi bilmiyorum ama ben haftasonu noteri halledip üstüne plaka çıkarmıştım. Plakamı takıp öyle dönmüşüm.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.