Şimdi Ara

Sinyal verdiğim halde adam gaza abanıp üzerime sürdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bir ruh hastasına denk geldim bilmiyorum, sakin sakin gidiyordu sol şeritte arkamda ben onun önündeyim sağ şeritte.İleride yol daralıyor ve park halinde araçlar var mecbur sola geçicem önümde boş zaten.Sinyalimi verdim önceden hafif hafif kıvrılırken sol şeride arkamda ki şeref yoksunu birden gaza abandı önce, öyle bir gaza bastı ki ta adamın arabasının motor bağırtısını şanzıman geçişlerini duydum ön taraftan.Sonra da kornaya abanmaya başladı, ben zaten çoktan önüne geçmiştim şeridinde yarısını ortalamıştım herif yol kenarına kadar girip arkadan üzerime sürmeye başladı manyak gibi bende mecburen sağ şeride attım kendimi az kalsın bana çarpıyordu bende öndeki park halinde ki kamyona arkadan girecektim bu şeref yoksunu yüzünden.Bende ona küfür eder gibi uzun uzun korna çaldım sonra gaza bastım peşine düştüm ama kırmızıda geçti şerefsiz bende kırmızıda durmak zorunda kaldım kaçtı gitti sonra.Yakalasaydım ağzını yüzünü dağıtacaktım, arabada ailem vardı ailemide korkuttular.Ne yapalım bundan sonra sinyal vermeyelim mi ? Sinyal verirsin korna çalarlar vermezsin korna çalarlar hiç mi şerit değiştirmeyecez arkadaş ? Bu BMW kullananlar ile ticari araç kullananlar neden böyle sanki hiçbir trafik kuralı yokmuş gibi davranıyor ? Bir tanesi kırmızı ışıkta kalkarken önüme kırdı diğeri yolda giderken en sağ şeritten en sola çok dar bir yerden makas attı az kalsın millete çarpıyordu.Yazık günah ya millet parayı sokaktan mı kazanıyor? Arabaları boşverdim arkadaş hadi arabayı geçtim ya canının hiç mi kıymeti yok hiç mi bana küfür ederler beni bir gün indirip linç ederler düşüncesi yok.Hadi kimseden korkmuyorlar anladıkta peki hiç mi kanunlardan çekinmiyorlar? Doğru, alkollü araç kullanarak üstüne birde arabayla polisi ezip polisi şehit eden dallamayı tutuklamak yerine babası zengin diye serbest bırakır adliyedende dalga geçer gibi araba sürerek çıkarttırırsan millet de "nasıl olsa birşey olmuyor bak! " Diyerek o düşünce ile böyle millete gecesini zehir eder.Çok doluyum biraz yazayım sinirim geçsin dedim fakat haksızmıyım arkadaşlar ?

Birde sinirlendim o dallamaya o an, dolaşırken sinirden kendimi kaybedip saçma sapan yollara saptım çevre yoluna zor attım kendimi evin yolunu zor buldum.Beynim döndü sinirden.Ben nizami kurallara uyarak araba kullanamayacak mıyım bu memlekette ? Tabelada 30 yazıyor 30 la giden bir tek ben varım millet 80 ile geçiyor yanımdan.Arkadan sağdan soldan sıkıştırıp korna çalmalar önüme kırmalar felan.Bıktım bu ülkede yaşamaktan.İlla bizde hayvan gibi mi kullanalım illa maganda mı olalım şerefsizlik mi yapalım ?

Ehliyetini sınavdan 100 puan alarak almış, hayatında hiç arabayı stop ettirmemiş, hiç trafik cezası yememiş, 10 yıldır nizami olarak hatasız araba kullanan birisiyim.Çok dakik birisiyim bu konuda trafik kuralı neyse o benim için.Kimi zaman evime u dönüşü yasak olan yerden dönmek yerine 5 kilometre yol dolanıp öbür taraftan evine giden biriyim.Sırf kanunlara uymak için! Fakat karşımda böyle hayvan gibi insanları gördükçe ki onlara insan demeye utanıyorum, gerçekten onları gördükçe trafikten de bu ülkeden de yemin ederim soğuyorum.Herşeye katlanırım vergilere zamlara ekonomiye herşeye eyvallah ama eğitimsiz cahil insanlara katlanamıyorum.Neyse, son olarak İstanbul da araba kullanan herkese Allah sabır versin diyorum.Bunları yazmasam içimde kalırdı, yazdım biraz sinirim yatıştı.Sinir hastasıyım gerçekten sinirlenince kontrolümü kaybetmemek için zor tutuyorum kendimi.Zaten bu sinir hastası olduğum için az kalsın sabıkalanıyordum, durduk yere aileme dil uzatan birini vurup tahtalı köye yollamak üzereyken son anda kendimi tuttum.Kafasına sıkmak üzereyken silahı havaya doğrultup havaya sıktım ki sinirim geçsin kontrolü geri sağlıya bileyim.Ne demek istediğimi sinir hastaları iyi bilir, vurmadım elemanı fakat yinede sicilime işledi bu olay.Sabıkalanmadım ama psikoloğa felan gitmek zorunda kaldım ve psikolok araştırması sonucu sorunum olmadığı anlaşıldı dosya kapandı, psikolok bile bana hak verdi.Yani gerçekten Allah sabır versin hepimize.Bir gün bu trafikte ki ayılar yüzünden katil olmamak dileği ile herkese iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onca yazınızdan şuna taktım, kanunlardan çekinmiyor mu demişsiniz. Ne kanunu ? Ya da bana kanunlara uyanları söyler misiniz ? Ülkede adam öldürene 3 yıl hapis veriyorlar, trafikteki kanunları kim takar ? Yaptırım yok ceza yok. Siz de uymayın. Ben 20 yıldır uyuyorum, baktım sıkıntı çıkıyor, ben de uymuyorum artık. Siz de kendinizi düşün, bırakın bassın korna, sürsün. Siz de umursamayın.
    haklılık payınız var. ben de ne zaman şerit değiştirmek için sinyal versem, geçeceğim şeritteki araç çok geride bile olsa gaza basıp aradaki farkı kapatıyor. nasıl bir zekaya, psikolojiye sahipler, çocukluklarında ne yaşadılar da bunu yapıyorlar bilmiyorum.
    mesafeyi ayarlayıp, yol uygunsa sinyal vermeden basıp şerit değiştirmek lazım.
    Yapmak istediğini ben yapacaktım birisine yolumu uzatmak pahasına takip edip zorla durdurdum arabadan indim baktım ergen yanında annesi var sabır çekip bindim yoluma gittim Bu olay olurken 24 yaşındaydım yaş 30 u geçti artık umursamıyorum böyle tipleri yoluma gidiyorum kornamı çaldı çalarsa çalsın selektör mü yapıyor çeviririm aynaların açısını tırmalasın dursun umrumda olmaz.
  • Yapmak istediğini ben yapacaktım birisine yolumu uzatmak pahasına takip edip zorla durdurdum arabadan indim baktım ergen yanında annesi var sabır çekip bindim yoluma gittim Bu olay olurken 24 yaşındaydım yaş 30 u geçti artık umursamıyorum böyle tipleri yoluma gidiyorum kornamı çaldı çalarsa çalsın selektör mü yapıyor çeviririm aynaların açısını tırmalasın dursun umrumda olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitewolf101

Yapmak istediğini ben yapacaktım birisine yolumu uzatmak pahasına takip edip zorla durdurdum arabadan indim baktım ergen yanında annesi var sabır çekip bindim yoluma gittim Bu olay olurken 24 yaşındaydım yaş 30 u geçti artık umursamıyorum böyle tipleri yoluma gidiyorum kornamı çaldı çalarsa çalsın selektör mü yapıyor çeviririm aynaların açısını tırmalasın dursun umrumda olmaz.
    Bende umursamayan biriyim normalde aldırış etmem ama bu sefer gerçekten adam beni ve ailemi öldürüyordu az daha kamyonun altına giriyorduk onun yüzünden.Hiç kimse kurallara uymuyor kamyonda park yasağı olan ana caddeye park etmiş iki şerit olan yolu teke düşürmüş üstelik yol virajlı olduğu için görmüyorsun son anda fark ediyorsun virajı döndükten sonra.

Birde ben adamın önüne geçmiştim zaten yani şeride girmiştim zaten fakat bu ruh hastası neredeyse refüje çıkacak kadar kaldırıma yanaştı aradan yanıma yanaşıp benim hizama gelip üzerime kırdı.Bu resmen cinayete teşebbüs gibi birşeydi, ailemi tehlikeye attığı için çok sinirlendim ben yoksa bende umursamazdım.Araba dediğin teneke parçası yenisi alınır ama can gittiğinde geri gelmiyor malesef.Şehir içinde o yolda hız sınırı 50 yazıyordu tabelada fakat, o hızla bile kaza yapmak yaşlı ve bünyesi zayıf olan birini öldürebilir.O korkuyu yaşamak bile yetti onlara elleri ayakları titredi insanların yanımda.

Eğer o kırmızı ışıkta geçip kaçmasaydı o hayvan onu anasından doğduğuna pişman edene kadar dövecektim.Elimden kurtulduğuna yatsın kalksın dua etsin.O sinirle artık darp eder komalık yapar bende karakolluk olurdum herhalde.

Eğer ailem bu olaydan etkilenmeseydi onlar tehlikeye girmeseydi eğer araçta sadece ben olsaydım en fazla bir küfür eder geçerdim fakat ailesine değer veren biri olarak aileme yapılan yanlışlara sessiz kalamıyorum.

• Onca yazınızdan şuna taktım, kanunlardan çekinmiyor mu demişsiniz. Ne kanunu ? Ya da bana kanunlara uyanları söyler misiniz ? Ülkede adam öldürene 3 yıl hapis veriyorlar, trafikteki kanunları kim takar ? Yaptırım yok ceza yok. Siz de uymayın. Ben 20 yıldır uyuyorum, baktım sıkıntı çıkıyor, ben de uymuyorum artık. Siz de kendinizi düşün, bırakın bassın korna, sürsün. Siz de umursamayın.

• Forumda doğruluğunu eleştiren çok olacaktır ama Türkiye şartlarında benim bu olaya çözümüm; Sinyal vermeden şerit değiştiriyorum. Çünkü sinyali gören gaza basıyor. bende sinyalsiz araç kullanmaya başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 21 Haziran 2020; 4:53:30 >
  • O anda bişey yapmayın, aracın resmini çekin ve şikayetçi olun, dünya küçük ilerde muhakkak bulursunuz, yalnız yakaladığınızda, amanda aman, kimmiş bu deyip sevin mesela, coffin dance eşliğinde!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakin ol hocam aynı şeyi hepimiz yaşıyoruz. Sana onu yapanda illa ki yaşamıştır. Anasına söver gibi abanmışsın zaten kornaya takip etmeye ne gerek var. Yayayken bile farklı değil dışarı. Yolu ortalayarak yürüyenler, elindeki poşeti sana çarpanlar, hayvan gibi tükürenler.
    Emin ol korna onu sinirlendirmiştir. Geçen biri sola dönecek.ben orta şeritteyim En sağ şeritten önüme kırdı sola geçti bende uzun uzun kornaya abandım. Arkadaş görmüş herif çıldırmış gibi el kol yapıyodu diyo. Hem suçlu hem güçlü bi de. Takma kafaya. Hem ailende varmış arabada onları düşünmemişsin hiç. O sinirle alakasız bir yerde kaza yapsan aileden birine birşey olsa ömür boyu vicdan azabıyla gezersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pozisyonu bilmiyorum aranızda ne kadar mesafe vardı,siz sinyali ne zaman verdiniz ama şöyle bir durum var.Siz adamın aracının egzoz değil,motor bağırtısını duyucak kadar yakınsanız o adamın önüne geçemezsiniz zaten.Sinyal vermeniz size yol verileceği anlamına gelmiyor.
    Mesajlarınızdan fark ettiğim kadarıyla da hız sınırlarına riayet eden birisiniz,sizin adınıza mutlu oldum ama sizin yaptığınız o hareket de benim canıma kast ediyor.Tek şeritli yol haricinde sağdan giderseniz de kimsenin sizin önünüze kırmayacağı kanaatindeyim.
    Yeri gelir biz de magandalık yaparız,insanların önüne kırarız ama daha bugüne kadar ne yaptığım şeyden pişman oldum,ne de yapmadığımdan.Kimse kimseye boşuna tepki vermez,ha dediğim gibi sizin pozisyonu bilmiyorum.Belki sollamanıza yeticek mesafe vardı,tamamen yıkıklık psikolojisinden sizi gördü,yol vermek istemedi.O onun itliği,binin tepesine veya anonim hesapla plakasını ifşa edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Pozisyonu bilmiyorum aranızda ne kadar mesafe vardı,siz sinyali ne zaman verdiniz ama şöyle bir durum var.Siz adamın aracının egzoz değil,motor bağırtısını duyucak kadar yakınsanız o adamın önüne geçemezsiniz zaten.Sinyal vermeniz size yol verileceği anlamına gelmiyor.
    Mesajlarınızdan fark ettiğim kadarıyla da hız sınırlarına riayet eden birisiniz,sizin adınıza mutlu oldum ama sizin yaptığınız o hareket de benim canıma kast ediyor.Tek şeritli yol haricinde sağdan giderseniz de kimsenin sizin önünüze kırmayacağı kanaatindeyim.
    Yeri gelir biz de magandalık yaparız,insanların önüne kırarız ama daha bugüne kadar ne yaptığım şeyden pişman oldum,ne de yapmadığımdan.Kimse kimseye boşuna tepki vermez,ha dediğim gibi sizin pozisyonu bilmiyorum.Belki sollamanıza yeticek mesafe vardı,tamamen yıkıklık psikolojisinden sizi gördü,yol vermek istemedi.O onun itliği,binin tepesine veya anonim hesapla plakasını ifşa edin.
    Şahısla aramda bir araç boyu mesafe vardı ve aynalarına sık bakan biriyim yol boyunca aynı hızda devam etti, yani ne yaklaştı ne uzaklaştı.Ne olduysa ben sinyal verdikten sonra oldu adam birden korna çalıp gaza basarak sıkıştırmaya çalıştı.Sinyal vermeseydim direkt önüne geçseydim muhtemelen bu yaşanmayacaktı.

• haklılık payınız var. ben de ne zaman şerit değiştirmek için sinyal versem, geçeceğim şeritteki araç çok geride bile olsa gaza basıp aradaki farkı kapatıyor. nasıl bir zekaya, psikolojiye sahipler, çocukluklarında ne yaşadılar da bunu yapıyorlar bilmiyorum.
    mesafeyi ayarlayıp, yol uygunsa sinyal vermeden basıp şerit değiştirmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 21 Haziran 2020; 7:43:21 >
  • Yeni ehliyet almış bi arkadaş yazacaktım 10 yıldır ehliyetim var diyorsunuz hocam heralde çok araba sürmüyorsunuz yada sakin yerlerde sürdünüz hep

Şahsen benim ve forumdaki birçok kişinin başına düzenli olarak böyle olay geliyor. Yapacak birşey yok bu yine birşey değil ne mallar var adam senin canına malına kast ediyor ama birşey demiyorsun taksan bütün gün keyfini alacak zaten sürekli olan şeyler bunlar küfür edip geçin hocam rahatlatır belki

• Bu magandalar her zaman en önde gitmek ister. Bunların önünde hiç bir araç olamaz. Yoksa kuduruyorlar. Trafikte daima en önde olmak zorunda. Yolda kimsenin arkasından gidemezler.
  • böyle dengesizlere ehliyet vermek ne bilim yani.
    sonuçta türkiyede yaşıyoruz olur böyle şeyler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Yol Erken Seçim

Bu magandalar her zaman en önde gitmek ister. Bunların önünde hiç bir araç olamaz. Yoksa kuduruyorlar. Trafikte daima en önde olmak zorunda. Yolda kimsenin arkasından gidemezler.
    ama IQ seviyeleri tam tersi herkesin arkasından geliyor
  • Sakin ol şampiyon. Şerit değiştirmeye karar verdiysen sinyalini ver ayna ile yolu kontrol et uygunsa değiştir. Merak etme onlar gaza bastıkları kadar frenede basabiliyor. Sen kendini tehlikeye atma.
  • Dibindeki adamın önüne kırıyorsun sonra yok korna çaldı yok şöyle yaptı. Aynanı kullansana. Sinyal verdim diye yol senin olmuyor. 10 yılda toplasan kaç kilometre yol yaptın ki? Benim dedem de 30 yıldır ceza yemiyor. Çünkü araba kullanmıyor. Kitabı ezberleyen herkes 100 puan alır.

Lütfen aynanı kullanmayacaksan trafiğe çıkma, kimsenin canına malına kastetme.

• quote:

Orijinalden alıntı: zifco

Dibindeki adamın önüne kırıyorsun sonra yok korna çaldı yok şöyle yaptı. Aynanı kullansana. Sinyal verdim diye yol senin olmuyor. 10 yılda toplasan kaç kilometre yol yaptın ki? Benim dedem de 30 yıldır ceza yemiyor. Çünkü araba kullanmıyor. Kitabı ezberleyen herkes 100 puan alır.

Lütfen aynanı kullanmayacaksan trafiğe çıkma, kimsenin canına malına kastetme.
    Okumadan yorum yazmışsın yada okuduğunu anlayamamışsın, kendi kendine hikaye yazmışsın.1 aynaya baktım 2 bir boy mesafe vardı aramızda, boş yapma.

• quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Okumadan yorum yazmışsın yada okuduğunu anlayamamışsın, kendi kendine hikaye yazmışsın.1 aynaya baktım 2 bir boy mesafe vardı aramızda, boş yapma.

Alıntıları Göster
    Aynaya bakıp sinyal verdim diye önüne bir boy mesafe olan arabanın önüne atlamamalısın. Eğer aracınızın hızı gelenden daha hızlı değilse niye önüne atlıyorsunuz ki? Kaza olsun diye çaba var resmen. Okuduklarımdan ne yaptığınızı gayet iyi anladım. Yavaş yavaş önüne atlamışsınız. Trafikte maalesef başımıza geliyor. Lütfen dikkatli davranın bir dahaki sefere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zifco -- 22 Haziran 2020; 21:17:35 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.