< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Onca yazınızdan şuna taktım, kanunlardan çekinmiyor mu demişsiniz. Ne kanunu ? Ya da bana kanunlara uyanları söyler misiniz ? Ülkede adam öldürene 3 yıl hapis veriyorlar, trafikteki kanunları kim takar ? Yaptırım yok ceza yok. Siz de uymayın. Ben 20 yıldır uyuyorum, baktım sıkıntı çıkıyor, ben de uymuyorum artık. Siz de kendinizi düşün, bırakın bassın korna, sürsün. Siz de umursamayın.
|
haklılık payınız var. ben de ne zaman şerit değiştirmek için sinyal versem, geçeceğim şeritteki araç çok geride bile olsa gaza basıp aradaki farkı kapatıyor. nasıl bir zekaya, psikolojiye sahipler, çocukluklarında ne yaşadılar da bunu yapıyorlar bilmiyorum.
mesafeyi ayarlayıp, yol uygunsa sinyal vermeden basıp şerit değiştirmek lazım. |
Yapmak istediğini ben yapacaktım birisine yolumu uzatmak pahasına takip edip zorla durdurdum arabadan indim baktım ergen yanında annesi var sabır çekip bindim yoluma gittim Bu olay olurken 24 yaşındaydım yaş 30 u geçti artık umursamıyorum böyle tipleri yoluma gidiyorum kornamı çaldı çalarsa çalsın selektör mü yapıyor çeviririm aynaların açısını tırmalasın dursun umrumda olmaz.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escanor_ -- 21 Haziran 2020; 4:53:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 21 Haziran 2020; 7:43:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zifco -- 22 Haziran 2020; 21:17:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |