Şimdi Ara

Sinyal verdiğim halde adam gaza abanıp üzerime sürdü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zifco

Aynaya bakıp sinyal verdim diye önüne bir boy mesafe olan arabanın önüne atlamamalısın. Eğer aracınızın hızı gelenden daha hızlı değilse niye önüne atlıyorsunuz ki? Kaza olsun diye çaba var resmen. Okuduklarımdan ne yaptığınızı gayet iyi anladım. Yavaş yavaş önüne atlamışsınız. Trafikte maalesef başımıza geliyor. Lütfen dikkatli davranın bir dahaki sefere..

Alıntıları Göster
    İki seçenek var;

1) Konuyu açan arkadaş aynayı düzgün kontrol etmeyip sola kırdı ve arkasındaki arabada buna sinir olup yol vermedi.

2) Şöförüm diyen herkesin karşılaştığı dangalak tiplerden birine denk geldi yani arkadaşın sinyal verdiğini görünce amaçsızca gaza abanıp yol vermek istemedi.

Zamanla normal karşılamaya başlıyor insan bu tarz şeyleri.

• bu tür durumlarda , ben yola çıkmıyorum , herkesi kendiniz gibi sanmayın , Türkiyede yaşıyoruz , manyak dolu , adam sinyalini bile fark etmemiştir.Ben senin gibi bu durumları yaşamamak için , 5 araç boyu mesafe olmadan çıkmıyorum , bakıyorum araba uzakta öyle çıkıyorum. 30 saniye fazla bekle
  • Yaninda ailen de varmis manyakla manyak olunca eline ne geciyor. Adam dursa cekse bicagi veya silahi daha mi iyi olacak. Bosver umursama gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim şoför milletinin çoğunluğunun ortak özelliğidir bu...
    Kurallara uyan,adam gibi süren,sinyal veren birini gördüklerinde gıcık olurlar...
  • Eskiden ehliyet kursunda öğretilenleri yapardım. Şimdi ya çok erken sinyal veriyorum, arkadaki gaza abanıp geçiyor, sonra şerit değiştiriyorum ya da sinyal kullanmıyorum maalesef. Kaza olduktan sonra kurala uymanın, haklı olmanın bir anlamı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zifco

Aynaya bakıp sinyal verdim diye önüne bir boy mesafe olan arabanın önüne atlamamalısın. Eğer aracınızın hızı gelenden daha hızlı değilse niye önüne atlıyorsunuz ki? Kaza olsun diye çaba var resmen. Okuduklarımdan ne yaptığınızı gayet iyi anladım. Yavaş yavaş önüne atlamışsınız. Trafikte maalesef başımıza geliyor. Lütfen dikkatli davranın bir dahaki sefere..

Alıntıları Göster
    Görmediğin bir konu hakkında yorum yapamazsın, umrumda değilsin git başkasını trolle.

• Ufak bir ilçede yaşıyorum. Tatil beldesi olarak geçiyor.

Yaz mevsimi geldiği zaman istanbul halkı buraya gelir. İnanın bana günde en az 10 kez kaza riski atlatıyoruz. Döner kavşağa atlayanlar. Ters yönde kilometrelerce yol gidenler. Sokakta sollama yapanlar. 30 km hız sınırı olan yolda 120 ile gidenler.

Birde sürekli trafiği engelleyecek şekilde araç park etmeler. Bakkala fırına giderken sokak ortasında araç bırakıp millet uyarınca milletin üstüne yürümeler vs.

Bunu okuyup bu yazdıklarımın bir tanesini bile yapıyorsan allah seni bildiği gibi yapsın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.