Şimdi Ara

Sinyal çekmiyor şikayet ediyorum ipleyen yok.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar evde telefonlar çekmiyor.3 Operatörde çekmiyor.Şikayet formu gönderiyorum aynı cevapları CTRL+V yapıp duruyorlar.Çözüme yönelik hiç bir adım yok.Ne yapmam lazım bilmiyorum.Akıl verin.

• Korkusuz Üye kullanıcısına yanıt
    Bizim burada hepsi çekiyor ama hızlar aşırı düşüktü Avea,Vodafone,Türkcell 3 operatöründe müşteri hizmetlerini aradım sorunları anlattım biz size dönücez dediler ve tek sorunu çözen türkcell oldu ve geri dönüş sağlandı altyapı sorunu varmış ekipleri görevlendirmişler şimdi hızım 17 mb/sn çıktı.1 ay sonra ise avea ve vodafone kendini düzeltti şu anda sıkıntı yok 3g baz istasyonları yetersiz geliyor 4g ile sorun çözelecektir emin olun.
  • Fiberde sorun vardır düzelmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Fiberde sorun vardır düzelmiştir
    Hep aynı cevapları veriyorlar demişsiniz de ne cevap veriyorlar? 2G mi çekmiyor 3G mi?

@krkmz1666
    Hocam fiber nadir kullanılan bir bağlantı, toplama istasyonlarında kullanılıyor daha çok. Bizim ilçedeki istasyona en yakın fiber 40 KM civarı mesela. 4G ile ihtiyaç arttığı için şehir içlerine de yavaş yavaş sokmaya başladılar. Daha uzun süre toplama noktalarından diğer istasyonlara trafiği radyolinkler taşıyacak. Böyle arızalarda genelde istasyon tamamen kapanıyor ki çekip hizmet verememe durumu oluşmasın ve telefon diğer istasyonlara bağlanabilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Hep aynı cevapları veriyorlar demişsiniz de ne cevap veriyorlar? 2G mi çekmiyor 3G mi?

@krkmz1666
    Hocam fiber nadir kullanılan bir bağlantı, toplama istasyonlarında kullanılıyor daha çok. Bizim ilçedeki istasyona en yakın fiber 40 KM civarı mesela. 4G ile ihtiyaç arttığı için şehir içlerine de yavaş yavaş sokmaya başladılar. Daha uzun süre toplama noktalarından diğer istasyonlara trafiği radyolinkler taşıyacak. Böyle arızalarda genelde istasyon tamamen kapanıyor ki çekip hizmet verememe durumu oluşmasın ve telefon diğer istasyonlara bağlanabilsin.

Bursada mahallede var tedaş direğinde üzerindeki antenler kalın ve farklı aşağıya pc bağlantısı için kablo iniyor bazen denk geliyorum laptop u bağlayılar vs o istasyonda öle oluyor demekki gece yatağımnda 3 g çekmeyince anlamıştım sabah o istasyonun yanından gidiyorum hiç çekmiyor kapalı oluyor demek ondan .

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Orijinalden alıntı: sis651

@krkmz1666

Bursada mahallede var tedaş direğinde üzerindeki antenler kalın ve farklı aşağıya pc bağlantısı için kablo iniyor bazen denk geliyorum laptop u bağlayılar vs o istasyonda öle oluyor demekki gece yatağımnda 3 g çekmeyince anlamıştım sabah o istasyonun yanından gidiyorum hiç çekmiyor kapalı oluyor demek ondan .

Alıntıları Göster
    Ben 2G çekmiyor diyorum adam 4G gelince sorun düzelicektir emin olun diyor.
    Arkadaşlar sinyal problemi var.Ya baz istasyonu çok uzakta ya da apartmanlar gelen sinyali engelliyor.Benim tahminim bu ama ne yapacaz.

Eğer vodafone ile ilgili sorun yaşıyorsanız vodafone forum kapsama sorunu hakkında şehrini seçip orada kordinat bilgilerini verip bakıyorlar sorun var ise gerekli kişilere iletiyorlar başka hatlar ile deneyin sadece vodafone ise yazın ve belli süre bekleyin eğer düzeltmezler ise iyi çeken bir operatöre geçin müşteri hizmetlerini arasanızda görüşmeler alındı felan size kod veriyorlar tekrar arayınca böyle bir şikayet yok diyorlar en iyisi türkcell gerisi kaliteli hizmet veremiyor en son sorunumu türkcell çözdü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Eğer vodafone ile ilgili sorun yaşıyorsanız vodafone forum kapsama sorunu hakkında şehrini seçip orada kordinat bilgilerini verip bakıyorlar sorun var ise gerekli kişilere iletiyorlar başka hatlar ile deneyin sadece vodafone ise yazın ve belli süre bekleyin eğer düzeltmezler ise iyi çeken bir operatöre geçin müşteri hizmetlerini arasanızda görüşmeler alındı felan size kod veriyorlar tekrar arayınca böyle bir şikayet yok diyorlar en iyisi türkcell gerisi kaliteli hizmet veremiyor en son sorunumu türkcell çözdü.

İLk mesajda yazıyor dikkatli okumamışsın.3 Operatörde aynı derecede çekiyor.Fark yok.Vodafone foruma yazdım.Btk.gov.tr den 3 operatöre de yazdım.Koordinat filanda istemiyorlar adres yazıyorsun.Vodafone forum sağolsun çok ilgili CTRL+V yapmaya bile üşenmiyorlar.

quote:

Sayın xxxxxxxxxx,

İletmiş olduğunuz bildiriminize istinaden, xxxxxxx numaralı hattınızın şikayetine konu olan hususun kapsama alanı ile ilgili olduğu anlaşılmıştır.

Şirketimizce, GSM Mobil Telefon Hizmetlerinde Hizmet Kalitesi Ölçütlerinin Elde Edilmesine İlişkin Tebliğ hükümleri esas alınarak kapsama çalışması yapılmaktadır.

Şikayetinize konu olan söz konusu bölge için yeni istasyon planlaması mevcut yatırım planı içinde yer almamasına karşın bir sonraki yatırım planı oluşturulurken ilgili talep, değerlendirmeye alınacaktır.

Saygılarımızla,
    Vodafone

Benimde evimde doğru düzgün operatörün 3g'si çekmiyordu BTK , Müşteri hizmetleri , Kendi forum sitelerine ve Twitter bildirdim sonuç olarak 3 ay geçti aradan.

Vodafone Sinyal Kalitesi:1-2
    Türkcell Sinyal Kalitesi:5
    Avea Sinyal Kalitesi:5

Devamlıda vodafone forum'a yazarım sizde hemen ikna olmuşunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 1 Ekim 2015; 0:51:35 >
  • Yine aynı cevabı vermişler , paso CTRL+V çalışıyorlar.

Sayın xxx xxxxxxxx,

İlgi yazınız uyarınca yapılan incelemelerde adınıza kayıtlı bulunan 541xxxxxxxx GSM numaralı hattın şikayetine konu olan hususun kapsama alanı ile ilgili olduğu anlaşılmıştır.

Konuya yönelik olarak incelemeler yapılmıştır.

Şirketimizce, GSM Mobil Telefon Hizmetlerinde Hizmet Kalitesi Ölçütlerinin Elde Edilmesine İlişkin Tebliğ hükümleri esas alınarak kapsama çalışması yapılmalıdır ve bu şekilde yapılmaktadır.

Söz konusu bölge için yeni istasyon planlaması mevcut yatırım planı içinde yer almamasına karşın bir sonraki yatırım planı oluşturulurken ilgili talep, yukarıda yer alan hüküm de dikkate alınarak , değerlendirmeye alınacaktır.

İyileştirme çalışmalarının devam ettiğini belirtmek isteriz.

Bilgilerinize Sunarız, Saygılarımızla.
  • quote:

Benimde evimde doğru düzgün operatörün 3g'si çekmiyordu BTK , Müşteri hizmetleri , Kendi forum sitelerine ve Twitter bildirdim sonuç olarak 3 ay geçti aradan.

turkcell bulunduğum bölgede çekmiyordu aradım basit bir şikayet no verdiler , daha sonra şikayet vara yazdım ardından facebook turkcell sitesine yazdım....Kurulumu kabul ettiler yeride onayladılar ancak ses yok halen bekliyorlar , bundan sonra nasıl hareket etmeliyim bilemedim

https://www.sikayetvar.com/turkcell-kasta-cekmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

turkcell bulunduğum bölgede çekmiyordu aradım basit bir şikayet no verdiler , daha sonra şikayet vara yazdım ardından facebook turkcell sitesine yazdım....Kurulumu kabul ettiler yeride onayladılar ancak ses yok halen bekliyorlar , bundan sonra nasıl hareket etmeliyim bilemedim

https://www.sikayetvar.com/turkcell-kasta-cekmiyor

Turkcell diğer operatörlere göre daha ilgili.
    Kurulum derken baz istasyonu mu kurmaya mı karar verdiler?

• Çekmeyen bölge de 3 operator e de bilgi ilettim sadece turkcell mobil şebeke test servisi gönderdi ve yerinde tespit edip 1 hafta sonra full çekmeye başladı turkcell den şaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: erpinik

Çekmeyen bölge de 3 operator e de bilgi ilettim sadece turkcell mobil şebeke test servisi gönderdi ve yerinde tespit edip 1 hafta sonra full çekmeye başladı turkcell den şaşmayın.

kurkusuz adam a da bi el atın bakalım oda faydalansın :)
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    Bölgenin yatırım planına alınması gerekiyor önce. Muhtemelen bu yıl olmaz belki de, gelecek yılın yatırım planına alırlar bölgeyi, gelecek yıl da dikilebilir istasyon. Mevcut planda var ise de yıl sonuna kadar dikerler.
    Ben bu aylar gibi şikayet etmiştim, sonraki yılın Aralık ayında dikmişlerdi istasyonu.
  • Baz istasyonu kurmak en son çözüm . İlk başta en yakın baz istasyonu nun bir hücresini sinyal ulasmayan bölgeye odak lıyor lar .

• quote:

Orijinalden alıntı: erpinik

Baz istasyonu kurmak en son çözüm . İlk başta en yakın baz istasyonu nun bir hücresini sinyal ulasmayan bölgeye odak lıyor lar .

Bunu neye göre söyledin.O kadar insan şikayet ediyor kimseye böyle bir bilgi vermiyorlar.Gelen cevaplar mevcut yatırım planı içinde olup olmaması.Bizim de sanki çok umrumuzdaydı sizin mevcut yatırım planlarınız.
  • Onlar böyle bir bilgi vermez klasik yanıtlar verir bunlar hazır cevaplar dir. Bu yazdiklarim teknik ekibi zorlayan durumlar da yapılır. Avea vodafone müşteriyi daha çok kandırma yönünde tekrar araplar ve hediye dakika paket önerisi bulunurlar .çok sık ve çok şikayet de bu durum devreye girer . . Eğer gerçekten baz istasyonu yoksa çok şikayet olursa o bölge deki abone sayisina bakarak baz istasyonu kurulumukararlı alırlar . .

• Turkcell de işler biraz farklı yürüyor müşteriyi kandırma yönünde değil . Sinyal ulasmayan bölge tespit i ve abone sayısı gibi güncel bilgiler mobil ekip ile paylaşılır ve baz istasyonuna daha çok hücre ekleme istenir .
    Turkcell aldığı bant sayesinde en yüksek baz istasyonunu kurar .bir hücre 50 km ye kadar sinyali en yüksek seviyede ulaştırır . Şu an 4.5 g çalışmaları olduğu için şehir merkezlerinde 4.5 g fiber eklemesi yapılmak da nisandan önce tum şehir merkezlerinde test denemesi yapılıyor.

• Şu denemeyi bide biz yapabilrsek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.