Tivibu go dan daha iyi goruntu veren online platform
Beta 18 ipad air 12.5.7
12.5.7 versiyon ipad air mevcut , model MF791RU/A , dunden beri apple beta 18 ve diger surumlerini profile indirip yuklememe ragmen guncelleme bolumunde ne yaptiysam gosteremedim...ne yapabilirim acaba tum youtube videolarini denedim yazilim guncellemeye gelmiyor hem 12.5.7 gozukuyor , vpn bolumunde profilde 18 olmasina ragmen asla guncellenmiyor
Vankyo H300A kullananlar
Vankyo H300A yeni modeli çıkmış olarka gözüküyor bundan alacağım ancak herhangi bir inceleme video filan yok , kontrat 20000 bin gözüküyor , diğer almayı düşündüğüm Vankyo Leisure 495 modelinde kotrat 10 bin....Ben H300A olarak düşündüm ama danışmak istedim
Uydu tavsiye
Artik digiturk kullanmak istemiyorum , catida hotbird ve turksat canaklari hazir ve lnbleri mevcut....bana kaliteli bir uydu paketi receiver marka model sistem tavsiyesi olan var midir acaba bu islere oldukca yabanciyim
Not :kayit ozellikli bir sistem olmasi onemlidir
GS8 ULTRA Vs DT8 WATCH
replikalar çıkmaya başladı sizde GS8 mi DT8 mi alınmalı
PHILIPS HD7461/20 filtre kahve makinası DEMLİK hk.
philips HD7461 model kahve makinasının cam demliği çatladı ancak min 384 tl fiyat veriyorlar , acaba başka marka model alsam uyar mı aynı şey başına gelen vardır ve çözmüştür diye sormak istedim
https://www.phaksesuar.com/philips-cp993701-kahve-makinesi-surahisi
Hp 840 G4 laptop wifi dalgalanma problemi hk
ethernet girişiyle hızım çok iyi ancak her yıl dönem dönem wifi dan hız testi yaptığımda aniden hızım düşüyor ve aşağıdaki test sonucunu alıyorum , sürücülerin hepsini güncelleştirdim wifi kartını silip yeniden kurdum , farklı usb wifi adaptörler denedim ancak sonuç aynı , farklı laptoplar ve telefonlarla aynı wifi ağına bağlanıp hız testi yaptığımda sadece benim laptopta problem olduğunu gördüm , antivirus ve firewall güvenliğini kapadım sonuç yine aynı.... tavsiyeniz olur mu acaba
Kebap yapan kasap tavsiyesi
Arkadaslar maglum korona sebebiyle disaridan cok fazla siparis veremiyoruz , cok kasap denedim ama maalesef adana kebabi kebapciya yakin bilr yapan yer cikmadi.istanbul anadolu yakasi tercihen goztepe taraflarina yakin , kebapci lezzetinde cig adana kebap satan var mi
Seyahat kisitlamasi hakkinda
Arkadaslar haftaici ve hafta sonu kisitlanan saatler disinda yani hafta ici sabah 5 ile 2100 saatleri arasinda izin gerektirmeden farkli sehirdeki evimize gidebiliyor muyuz herkes farkli birsey soyluyor
OUTLOOK 2016 yedekleme hakkında
REFERANSLARIMI PROFİLİMDEN GÖREBİLİRSİNİZ... |
İSTANBUL-KADIKÖY aspirinim@hotmail.com RAFERANSLARIM :somali , maerd , FATALIST , jackalmordor , cj , hakan1018 , treach , goldenflame , eskidende , xeon82 , HECTORTROY , Carazar, visor , polkerem , onkaplan , akdum , magic_ocean , gergozen , epilasa , akin9934 , Du4L!Ty , praqq , barisozer83 , burak9006 , Merichack , ishtare , yasinsahin , enderc , dragonchaser , psychomic , yunuslar , buteo , muratozcirpici , boRa , Berkodamus , TheMarjinalS , faruk |
İSTANBUL-KADIKÖY aspirinim@hotmail.com RAFERANSLARIM :somali , maerd , FATALIST , jackalmordor , cj , hakan1018 , treach , goldenflame , eskidende , xeon82 , HECTORTROY , Carazar, visor , polkerem , onkaplan , akdum , magic_ocean , gergozen , epilasa , akin9934 , Du4L!Ty , praqq , barisozer83 , burak9006 , Merichack , ishtare , yasinsahin , enderc , dragonchaser , psychomic , yunuslar ,buteo , muratozcirpici , boRa , Berkodamus , TheMarjinalS İSTANBUL-KADIKÖY aspirinim@hotmail.com REFERANSLARIM ; http://forum.donanimhaber.com/m_26897871/tm.htm |
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.726
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.319
Konularının görüntülenme sayısı: 403.431 (Bu ay: 5.546)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 103 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic