Şimdi Ara

Sinovacta yan etki yaşayan oldu mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sinovac olacağım yan etki yaşayanlar oldu mu bu aşı da ? Bu arada sinovac mı biontech mi olmalı sizce


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sinovac'da yoğun yan etki olabiliyor. 3-4 gün halsizlik bünyenize göre 6-7 güne kadar halsizlik eklem ağrısı olabiliyor.

    Biontech kol ağrısı,kas eklem, uyku ve halsizlik yapıyor ama daha kısa süreli gibi geldi.


    Sinovac çinliler ayar tutturamıyor galiba o yüzden yan etki konusu net değil.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TulparHAN

    Sinovac'da yoğun yan etki olabiliyor. 3-4 gün halsizlik bünyenize göre 6-7 güne kadar halsizlik eklem ağrısı olabiliyor.

    Biontech kol ağrısı,kas eklem, uyku ve halsizlik yapıyor ama daha kısa süreli gibi geldi.


    Sinovac çinliler ayar tutturamıyor galiba o yüzden yan etki konusu net değil.

    Sizce hangi aşı ? Siz hangi aşıyı oldunuz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • er12345 E kullanıcısına yanıt

    2 Sinovac 1 Biontech oldum.

    Biontech yan etkisi daha az ve kısa sürdü.


    Şimdi olsa 2 biontech olurdum.

  • 2 saat önce sinovac oldum. Şuan iğne vurulan yerde hafif ağrı dışında bişey yok. O da normaldir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun aile hekiminde oldum bende. Kol agrisi var simdilik 1-2 gun gecsin sonuc ne olur bakariz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün aşılar aynı. O yüzden yan etkileri cok farklı olmayacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben de kıl dönmesi var mıdır.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Bütün aşılar aynı. O yüzden yan etkileri cok farklı olmayacaktır.

    doğrudur hepsi Küreselci kapanı ve aynı kapıya çıkar.

  • power-pc P kullanıcısına yanıt
    Aynen. Yukardaki aşı destekçisi olduğu bilinen biri Sinovac'da yoğun yan etki olduğunu söylemiş zaten. Sinovac geleneksel Çin tıppı falan ve sonuç bu.

    Tüm aşılarda ya virüs ya da virüs üretici gen bilgisi var. Bunun yan etkileri olacaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Aynen. Yukardaki aşı destekçisi olduğu bilinen biri Sinovac'da yoğun yan etki olduğunu söylemiş zaten. Sinovac geleneksel Çin tıppı falan ve sonuç bu.

    Tüm aşılarda ya virüs ya da virüs üretici gen bilgisi var. Bunun yan etkileri olacaktır.

    tüm aşıların arkasında aynı küreselci çete var, bu sefer risk alıp niyeti bozdular.şimdilik istedikleri hedef çok uzakta.bizler olduğu sürece hezimete uğrayacaklar.ve bu hezimet sonucunda önce biatçıları(aşıtapar) harcayacaklar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 14 Ağustos 2021; 0:10:17 >
  • 2 Ağustos tarihinde ilk dozumu oldum, 30 Ağustos'ta da 2.doz olacağım. Ne aşı olurken ne de aşı sonrası gram birşey hissetmedim, aşı olmadan önceki hayatıma sorunsuz devam ediyorum. Artı ben bir de Mayıs ayının başların da kovid geçirdim, bir de yani. Olsa bana olurdu herhalde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yaşadım burnum aktı sadece


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende yarin ins sinovac olacam biontek yan etkisi cok.cuma gunu gripsin diye aşı yapmadilar.disari cikarken bir kiz bayildi biontekten.ürktüm valla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 Mayıs tarihin de koronavirüs olduğum tespit edildi, 10 gün karantina da durdum. Evde hafif atlattım Allah'a şükürler olsun.

    Bu ayın 2'sin de ise ilk doz Sinovac aşımı oldum, ne aşı olurken ne de sonrasın da hiç birşey hissetmedim, kolum da ağrı olmadı, yan etki vs hiçbir şey yaşamadım. Yarın ise hastane'ye 2.doz Sinovac aşımı yaptırmaya gideceğim, 3.doz bana çıkar mı bilmiyorum, malum kovid geçirdiğim için, çıkarsa dahi olmayı düşünmüyorum.

    Ama zorunlu kılarlar ise Turkovac'ı bekleyeceğim, büyük konuşmayım ama kovid geçirdiğim için ve de yan etkileri biraz ağır olduğu için Biontech olmak istemiyorum.

    Aşı dan sonra hiçbir şey yaşamadım, bayılma, kusma, ishal vs ne olursa olsun kötü birşey yaşamadım, hala maskemi takıyorum, elimden geldiğince de mesafe mi korumaya çalışıyorum, ama insanlar bunu anlamıyor, Allah'a emanet gidiyoruz bakalım.

    Herkes aşısını yaptırsın ki şu belayı atlatalım artık, yarın da koşa koşa 2.dozumu olmaya gideceğim.

    Aşı karşıtlarının dediği gibi olsaydı aşılar; devletimiz Çin den, Almanya dan o kadar masraf edip aşı sipariş edebilir miydi? O bilim insanları boşuna mı çalışıyorlar.

    Önce Allah'a, sonra bilim insanlarımıza, sonra da devletimize güvenelim aşımızı olalım.

    Ne olursa aşısız vatandaşlara oluyor, Allah yardımcıları olsun.

    Aşı olmayı düşünen, kararsız olanlar var ise mesaj atabilir, cevap verebilirim neler yaşadığım hakkımda ve de biraz olsun belki ön yargılarını kırmayı başarabilirim.

    Ben 20 yaşındayım, aşı oldum bilime inanıyorum, devletime, Türk doktorlarına hepsine inanıyorum ve güveniyorum, Allah'a emanetiz hepimiz.

    Kalın sağlıcakla, saygı ve sevgilerimle...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3 kişi biontech ve 2 kişi sinovac olduk.

    Biontech bizde yan etki yapmadı sinovac 1 hafta civarı yan etki yaptı. Yoğun halsizlik uyku, ateş, bulantı kusma vs yaptı İş Makinesi operatörü olsam iş makinesi kullanamazdım.

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Bünye den bünyeye değişiklik gösteriyor olabilir hocam. Ben de Allah'a şükür hiç birşey olmadı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinovac 1. Doz annemi çok etkilemedi ama 2. Doz 1 hafta ayağa kaldırtmadı ve 2. Doz yapılırken çok yakmış. Biontech 3. Doz Hafif uyku kısa süreli halsizlik ve 3-4 gün kadar kol ağrısı yaptı.

    Sinovac 1. Doz beni 1 hafta ayağa kaldırmadı, Sağlıkçıyım ilk gelen parti aşıdan oldum. 2. Doz bana hiç bir şey yapmadı. Biontech 3. Doz Hafif uyku kısa süreli halsizlik ve 3-4 gün kadar kol ağrısı yaptı.

    Biontech 1.2 Doz babam'da uyku ve kol ağrısı yaptı


    Biz de durum bu şekilde oldu

  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

    Siz sağlıkçılar bu durumu daha iyi bilirsiniz hocam, bütün aşı olan herkese şifa olsun. İnşallah kurtuluruz bu salgın dan artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşının bazı dozajları hiç etkimiyor bazısı fena etkiyor. Bunu açıklamak üzere aşıların %40 , %50 gibi bir oranı gerçek aşı değil sadece Plasebo Sıvısı olabilir şeklinde bir sav ortaya atıldı. @TulparHAN 'un yorumdan alıntı:

    "Sinovac 1. Doz annemi çok etkilemedi ama 2. Doz 1 hafta ayağa kaldırtmadı"
    "Sinovac 1. Doz beni 1 hafta ayağa kaldırmadı, Sağlıkçıyım ilk gelen parti aşıdan oldum. 2. Doz bana hiç bir şey yapmadı"

    birisinde 1. doz hiç etkimiyor, 2 doz 1 hafta süründüyor. digerinde 1. doz 1 hafta süründürüyor 2. doz hiçbirşey yapmıyor.

    Dağıtılan aşıların %50'si Plasebo Sıvısı olabilir savı ile bu durumu açıklarsak: Hiç etkimeyen dozlar Plasebo Sıvısı, 1 hafta süründüren dozlar gerçek Covid aşısı.

    Bu savı kesin doğrulamak için birkaç aşı merkezinde örneğin 100 tip aşı tek tek açılıp her biri gerçek Covid aşısı mı, Plasebo Sıvısı mı seklinde bir test yapılmalı. Ancak! Bu testi, aşı üretilerinin görevlendirdiği kişiler veya kim olduğu belirsiz tipler yapmayacak. Gerçekten bağımsız bir test olmalı. Eh şu anki koşullarda kimse gerçekten bağımsız olmadığı için bu zor. O yüzden ancak böyle uzaktan usbilim kullanarak öngörülerde bulunabiliriz. Ve şu anki öngörü de bu: Aşıların %40 , %50 kadarı Plasebo Sıvısı olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2. Sinovac aşımı oldum, hiçbir şey hissetmiyorum tıpkı ilk aşı da olduğu gibi, herkesi aşıya davet ediyoruz.

    Sinovacta yan etki yaşayan oldu mu

    3.Doz hakkı tanımlanır ise Turkovac olacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.