Şimdi Ara

Sınıf Geçme Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar daha geçen seneye kadar takdir alan biriydim bu sene ne oldu anladım şimdi benim ilk dönem karnemde bi tane ders 3 düşüyor 2.dönem 1 düşüyor ortalama 2 mi yoksa 1 mi düşer?
    birde 5 tane dersten kalıyorum sanırsam kaç tane zayıf olunca direk sorumluluk sınavına falan girmeden geçiş yapıyoruz?
    son olarak 5 tane zayıf olunca direk kalıyoruz ben kaç dersten sorumluluk sınavına girmem lazım ve 5 dersin kaçından geçersem sınıfı geçerim?

• ++++++++++++++++++++++++++
  • +++++++++++++++++++
  • Önce kaçıncı sınıftasın ?

Lise 1'de 3 zayıf getiren sınıf geçiyor.
    Lise 2,3,4'de 2 zayıf getiren sınıf geçiyor.

Sorumlu oldugunuz dersi vermeniz gerekiyor diplomayı almak için.
  • lise öğrencisi, sınıfı geçmek için bütün derslerinden 45 ortalama getirmek zorundadır. yıl sonu geçiş ortalaması 2.50dir. edebiyat ve alan derslerinden 45 ortalamayı tutturamamışsa ortalama 2.50 olsa da o dersi vermeden, sınıfı geçebilir ama liseyi bitiremez.

bir kere karnenizin arkasını çevirip okusanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 29 Nisan 2009; 17:10:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-Zee AKA Contecau

Önce kaçıncı sınıftasın ?

Lise 1'de 3 zayıf getiren sınıf geçiyor.
    Lise 2,3,4'de 2 zayıf getiren sınıf geçiyor.

Sorumlu oldugunuz dersi vermeniz gerekiyor diplomayı almak için.

lise 2 deyim 5 tane zayıf gelcek sınıfta kalıcam yazın kaç tane dersten en fazla sınava giriyoruz?
    bide ilk dönem kardenede 3 olan ders ikinci dönem 1 düşerse ortalama 2 mi yoksa 1 mi düşer?
  • Bilgisi olan arkadaşlar için bir sorum olacak;

Şimdi benim lise 2'den alttan dersim lise 3'de o dersden geçersem o alttan ders duruyormu yoksa bu sene geçdim diye oda gidiyormu.Cevaplayan arkadaşlar için şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üst pakete geçme hakkında
    3 yıl önce açıldı
    sınıf geçmek
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: uazro

lise öğrencisi, sınıfı geçmek için bütün derslerinden 45 ortalama getirmek zorundadır. yıl sonu geçiş ortalaması 2.50dir. edebiyat ve alan derslerinden 45 ortalamayı tutturamamışsa ortalama 2.50 olsa da o dersi vermeden, sınıfı geçebilir ama liseyi bitiremez.

meslek lisesi bilgisayar bölümündeyim bilgisayar ve dil ant. 1 düşerse direk kalıyormuşsun diğer derslerin 1 olmasa bile benim bilgisayar 1 düşmüyor ama dil ant. ilk dönem 3 ikinci dönem sanırsam 1 düşücek şimdi ortalama karneye kaç düşer?
  • quote:

lise öğrencisi, sınıfı geçmek için bütün derslerinden 45 ortalama getirmek zorundadır. yıl sonu geçiş ortalaması 2.50dir. edebiyat ve alan derslerinden 45 ortalamayı tutturamamışsa ortalama 2.50 olsa da o dersi vermeden, sınıfı geçebilir ama liseyi bitiremez.

quote:

lise 2 deyim 5 tane zayıf gelcek sınıfta kalıcam yazın kaç tane dersten en fazla sınava giriyoruz?
    bide ilk dönem kardenede 3 olan ders ikinci dönem 1 düşerse ortalama 2 mi yoksa 1 mi düşer?

Lise 2'de 2 zayıf'a düşürmen gerekiyor sınıfı geçmen için 4 dersten sınava girebilirsin 3'ünü vermen gerekiyor.
    1. dönem 3 2.dönem 1 gelirse ort. 2 olur.

Siz yinede okulda sınıf öğretmeninizle görüşünüz.

• quote:

Edebiyat mı?Benim bildiğim Dil Anlatım zorunlu ders,meslek derslerindende bir tanesi zorunlu oluyor diye biliyorum.
  • dil ant. ve bilgisayar zorunlu dersler şimdi ben 4 tane dersten 3ünde geçersem direk üst sınıfa geçiyorum demi? yani lise 3 de falan birdaha sınava girme gibi bişi yok?
  • geçme kalma konusunda 2. dönem aldığın not önemli. yani ilk dönem 3 ikinci dönem 1 se ortalaman 2 ama sorumluluk sınavlarına girmen lazım 2. dönem 1 olduğu için
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Edebiyat mı?Benim bildiğim Dil Anlatım zorunlu ders,meslek derslerindende bir tanesi zorunlu oluyor diye biliyorum.

benim zamanımda edebiyattı şimdi adı dil ve anlatım olmuştur, bilemem. sonuçta ikiside aynı şey. ayrıca bir tanesi zorlu bende biliyorum, alan derslerinden dememdeki kasıt, farklı alanlar olduğu için. yani genelleme yaptım, ama tekrar okuyunca sizin anladığınızda çok normal.

@NoCommentBaby
    ilk dönem 3 ikinci dönem 1 ortalama iki diye bişey yoktur lisede.
    ortalamalarla belirleniyor. ama tam olarak nasıl belirlendiğini bende bilmiyorum. genelde bu durumda öğretmenler sözlü notu kullanır ortalaman 45den düşükse, tamamlarlar.

@Ötüken_23
    alttan dersleriniz, siz onlardan geçene kadar kalır. geçemezseniz mezun olamazsınz.

@mert_961
    sınıf geçme notunu ikinci dönem notları değil, yıl sonu ortalamaları belirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 29 Nisan 2009; 17:23:08 >

• Birde şöyle bir durum var,ilk dönem notunuz 3 diyelim ikinci dönem 1 se o dersten kalıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Birde şöyle bir durum var,ilk dönem notunuz 3 diyelim ikinci dönem 1 se o dersten kalıyorsunuz.

ortalaması 45i tamamlayamadığı için

Şöyle açıklayayım size.
    farzedin ki 2 kere sınava giriyorsunuz bir dersten.
    ilk dönem:
    1. sınav 54
    2. sınav 56

ortalması ilk dönem için 55 düşer. buda yanılmıyorsam 3!

ikinci dönem:
    1. sınav 20
    2. sınav 23

ortalaması 21.5-22 düşer.

yıl sonu ortalaması

ilk dönem+ikinci dönem=sonuç/dönem sayısı=yıl sonu!
    55+22=77/2=38.5-39 buda 1!

yani ilk dönem 3 ikinci dönem bir, geçerim diye bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burhan -- 29 Nisan 2009; 17:31:47 >

• baştan bir toparlıyayım şimdi
    5 tane zayıf var diyelim biz bundan sadece 4 tanesinden sorumluluk sınavına girebiliyoruz ve bu 4 dersin 3ünden geçmek şart
    5 dersin 3 tanesinden geçtik diyelim 2 tane zayıf kalıyor bu 2 zayıf lise 2 de direk geçiş demek oluyor şimdi ben 2 zayıf ile lise 3 olduğum zaman bu 2 tane zayıf ileride bana bi sorun yaşatır mı diplolama alamama veya tekrar bi sınav?

lütfen arkadaşlar hiç bişi bilmiyorum affola
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoCommentBaby

baştan bir toparlıyayım şimdi
    5 tane zayıf var diyelim biz bundan sadece 4 tanesinden sorumluluk sınavına girebiliyoruz ve bu 4 dersin 3ünden geçmek şart
    5 dersin 3 tanesinden geçtik diyelim 2 tane zayıf kalıyor bu 2 zayıf lise 2 de direk geçiş demek oluyor şimdi ben 2 zayıf ile lise 3 olduğum zaman bu 2 tane zayıf ileride bana bi sorun yaşatır mı diplolama alamama veya tekrar bi sınav?

lütfen arkadaşlar hiç bişi bilmiyorum affola

zorunlu derslerini geçtin sayıyorum. ortalamanda 2.50 ise. isterse 500 tane zayıfın olsada ortalama ile geçersin. bi dahada o derslerden sınava falan girmezsin.

gözünü seviyim kredili zamanımızın, 88 krediyi bul, edebiyat ve muhasebeden 45i tamamla, diploma elinde

• hmm o zaman bizim 2 tane zorunlu ders var ben bunları geçtim ortalamada 2.50 üstünde isterse 1000 tane zayıf olsun bir daha sınava girmem ve sınıfı geçrim doğru mudur?
  • Aynen aga karneyi aldıktan sonra çöpemi atıosunuz napıyorsunuz arkayı okuyun yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoCommentBaby

hmm o zaman bizim 2 tane zorunlu ders var ben bunları geçtim ortalamada 2.50 üstünde isterse 1000 tane zayıf olsun bir daha sınava girmem ve sınıfı geçrim doğru mudur?

Geçersin,bende Bilişim Tek.okuyorum aynı durumda gibiyiz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.