Daha önce açtığım bir konu vardı kısaca özetliyim Düz lise Fen 2.sınıfındayım.İlk dönem 7 tane 1 vardı.Şimdi ise 2tane.İlk dönemki 1lerden 5tanesini kurtardım Edebiyat ve Biyoloji 1 geliyor.2.dönem ortalamam 2.51.İlk dönem ve 2.dönemin ortalaması 2.3 Şimdi ilk dönem karnemin arkasına baktım sınıf geçme ile ilgili bilgiler yazıyordu. 3)Sorumlu Olarak sınıf geçme ve Sorumluluğun kalkması Doğrudan veya yıl sonu başarı notu ile sınıfını geçemeyen öğrencilerden 9.sınıfta en fazla 3 10 ve 11.sınıflarda ise en fazla 2 dersten başarısız olanlar sorumlu olarak bir üst sınıfa geçerler. Ben bu gruba dahil oluyorum dimi alan dersleri falan onlarda sorumlu grubuna dahil olunuyor sanırım.Çünkü geçen seneden arkadaşım 3 ders Biyoloji,Dil anlatım ve İngilizce 1 geldi sorumlu olarak geçti ve bu sene verdi.Bildiğiniz gibi Dil anlatım geçen sene baraj dersiydi.
2 gün sonra öğrenirsin
Evetde merak ediyorum.
sorumlu geçiceksin işte haziran sonu,ağustos sonu yada daha sonra bu derslerin sınavlarına girip verebilirsin.
Arkadaşlar bilgisi olan yokmu Biri diyorki 2.döneme bakılır 2.dönem ortalaman 2.51,biri diyor senin baraj dersin biyoloji yazın vermen lazım,karne arkasında 2 derse kadar sorumlu geçiliyor yazıyor.
Dil ve Anlatım bütün sınıflarda baraj ders mi?
quote:
Orijinalden alıntı: RIDANES
Dil ve Anlatım bütün sınıflarda baraj ders mi?
Öğretmen öyle dedi.Benim anlamadığım baraj ders tek bir ders olmazmı.Birden fazla baraj dersi olabiliyormu?