Şimdi Ara

Üst pakete geçme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer geçersem cezasız sorunsuz şekilde direk geçebilir miyim? Deneyimi olanlar bilgi verirse sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Geçtim bile. Kendi konumu kendim çözdüm. 6 ay taahhütüm kalmıştı. 35'ten 50'ye geçtim. Alabileceğim en yüksek hız bu konumumda zafen. Kalan aylarda aradaki deneyimi daha iyi görebileceğim. İyi oldu. Taahhüt süresi uzamıyor. Sadece artık bu paketten ücretlendiriliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antinatalizm -- 2 Kasım 2022; 21:9:40 >
  • Hayırlı olsun yeni paketiniz.

Yine de bilgi vermek amaçlı yazayım. Daha ucuz paket olmadığı müddetçe üst paketlerin hepsine geçiş yapabilirsiniz aynı paketler arası hız geçişlerinde tahahhütünüz bozulmaz kalan aylarınız yeni hızın ücretinden devam eder. Eğer farklı bir kampanyaya geçiş yaparsanız tahahhütürünüz cezasız sıfırlanır ve yeni tahahhtüt başlar. Daha ucuz bir pakete geçiş yapmaya kalkarsanız ceza çıkar bu konuya dikkat edin müşteri hizmetleriyle görüşürken 2 kez teyit alın.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir şey sormak istiyorum.

Misal 6 ay önce bir pakete taahhüt ederek geçerken 35 mbps 100tl , yine aynı paket içinde 50mbps 130tl diyelim. 35mbps liği seçtik diyelim. 6-7 ay sonra da Paket yükseltirken 50 mbps için 130tl mi yoksa o an hangi fiyat yazıyorsa onu mu ödüyoruz ?

• Soruyu tam anlayamadım taahhüt sonu için mi dediniz?

Taahhüt sonunda eğer kampanya hala aynı fiyatlarla devam ediyorsa o fiyatlarla istediğiniz hızı seçerek taahhütü yenileyebilirsiniz, taahhüt süresinin bitmesine yakın bir süre kala paket düşüşü de yapılarak taahhüt yenilenebiliyor ceza çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şöyle açıklayayım.

www.superonline.net
    Fibere Devam Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/diger-kampanyalar/fibere-devam-kampanyasi

Şu pakette 25 Mbps liğe şu an taahhüt verdik diyelim. 3-4 ay sonra bu paket içerisinden paket hızımı 50 Mbps ye çıkarmak istediğimde 155 TL mi alacaklar yoksa bu paketlerde ki fiyatlarda değişiklik olursa paket hızı yükseltme anında bu durumdan bizde etkileniyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Şöyle açıklayayım.

www.superonline.net
    Fibere Devam Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/diger-kampanyalar/fibere-devam-kampanyasi

Şu pakette 25 Mbps liğe şu an taahhüt verdik diyelim. 3-4 ay sonra bu paket içerisinden paket hızımı 50 Mbps ye çıkarmak istediğimde 155 TL mi alacaklar yoksa bu paketlerde ki fiyatlarda değişiklik olursa paket hızı yükseltme anında bu durumdan bizde etkileniyor muyuz?

Sizin taahhütünüz devam ettiği için taahhüt verilen tarihdeki fiyatlandırma uygulanır, pakette sonradan yapılan fiyat değişikliği sizi etkilemez. Siz taahhüt verdiğinizdeki tarife fiyatlarından işlem görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 3 Kasım 2022; 21:12:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

haa iyi o zaman.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.