Ben seneye Sbs'ye gireceğim.İlkokulluyum bu arada:d Etrafımdaki herkes 470'i ideal bir not olarak görüyor.Ben ise 470'i yapabileceğime inanmıyorum.450 yaparım diye düşünoyrum.Okul puanlarım iyi,o da düzenler birazcık.Sizin için ideal Sbs puanı kaçtır?
İlkokulluyum bu arada:d İlkokulluyum bu arada:d İlkokulluyum bu arada:d İlkokulluyum bu arada:d İlkokulluyum bu arada:d İlkokulluyum bu arada:d İlkokulluyum bu arada:d
herkes biliyor ilkokullu olduğun ilkokullu
Üniversitede en iyi notum 56
Sınav çok kolay olmuyormu artık tanıdıklarım 470-80den aşağı almıyor ona göre çok çalışman gerekiyor.
480 iyidir. Her dersten günde 1 test çözmeye ayarla kendini yeter. Hatta çok bile.
quote:
Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt
O zaman senin için tek cümlem;No need to education!
Bu arada şaka maka benim ablamın bile üniversitede en düşük notu 80'di.Sınavlara çalışmıyordu bile.Bi de sözel ders yani(psikoloji).
ilkokulluysan sbs için bişey diyemem bizim zamanımızda oks vardı ancak yazılılar için 80 ve üstü güzel lise için 65 ve üstü güzel üniversite için geçiyorsan öyle yada böyle alttan dersin yoksa başarıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: korkuadam
quote:
Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt
O zaman senin için tek cümlem;No need to education!
Bu arada şaka maka benim ablamın bile üniversitede en düşük notu 80'di.Sınavlara çalışmıyordu bile.Bi de sözel ders yani(psikoloji).
Benim sayısal bölüm.Sözel bölüm daha basittir.
quote:
Orijinalden alıntı: korkuadam
Ben seneye Sbs'ye gireceğim.İlkokulluyum bu arada:d Etrafımdaki herkes 470'i ideal bir not olarak görüyor.Ben ise 470'i yapabileceğime inanmıyorum.450 yaparım diye düşünoyrum.Okul puanlarım iyi,o da düzenler birazcık.Sizin için ideal Sbs puanı kaçtır?
hiç çalışmadım SBS'ye 484 ortalama yaptım. Yani eğer çalışcaksan 490'ın üstüne çıkman hatta 495'i zorlaman gerkeir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme