Bildirim
Sınavda araba anahtarı sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pazara bugünü saymazsak 2 gün var önce internetten haritadan bul git okula toplu taşıma ile pazar günüde rahat şekilde gidersin niye riske giriyosunki veya yaninda seni bekleyebilecek biriyle git.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil
Pazara bugünü saymazsak 2 gün var önce internetten haritadan bul git okula toplu taşıma ile pazar günüde rahat şekilde gidersin niye riske giriyosunki veya yaninda seni bekleyebilecek biriyle git.
hocam otobüsle çok sıkışık felan oluyor sınava gidenler bir toplanıyor birde arabada telefonu cüzdanı felanda bırakabiliyorum diğer türlü bunları alamam yanıma -
Bul bir arkadaş git, ya da civarda otopark ara. -
1-) Arkadaşınla git.
2-) Anahtarı dışarıya sakla.
3-) Anahtarı donun içine at.
Ygs de ve ehliyet sinavinda araba anahtari kabul edildi. Tabi referans mi sen karar ver. Ikisi de bu yil oldu.
Ayakkabına sakla yaww
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
birader ayakkabı don v.s aranmıyor hadi onu geçtim yanında götürecek nefes alan güvenebileceğin birisi yok mu -
Anahtarı araba egzosuna koyan vardı galiba bu forumda. Ama pek güvenmemek lazım. Otopark bulmak ve oraya bırakmak mantıklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanımda birisini götürebilirim de pazar sabahın saat 9unda kimseyi kaldırmak istemiyorum ondan. -
Araba anahtarı alınır kardeşim sıkıntı yapma.onda problem yok
ben de bunu dusunuyorum. bagcilarda oturuyorum. sinav yeri ise etiler. herseyi arabaya birakip araba anahtari ile girmeye mudahale ediliyormus. anahtari arabanin icinde de birakamam. yanima almaktan baska carem yok. tek secenek emanet ama o da var mi, varsa da guvenilir mi belli degil.
sabahtan beri yaptigim incelemeye gore en mantikli secenek ayakkabiya sikistirip, tuvalette cebe atmak.
çoraba sıkıştır devam et içeri girince cebine koyarsın. -
Yanında yeğen kardeş arkadaş birini götür hocam ver anahtarı ona sen çıkana kadar takılsın arabada otursun dolaşsın.Götürebiliceğin birisi yoksa arabayı ilk önce otoparka koyarsın sonra kaputtan buji kablolarını söküp bagajda güzel bir yere saklarsın anahtarıda arabayı kilitledikten sonra çamurluğun içine saklarsın tamamdır.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X