Bildirim
Sınava girenler için çok önemli bir husus
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Risk almayı seviyosan değiştirme
1 saatlik iş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kloroflorokarbon -- 20 Mart 2013; 19:53:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
5 dakikalık iş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ods61
Kimlikleriniz ne kadar güncel. Ösym'ye göre ortalıkta dolaşan "son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf olma" dedikodusu yanlışmış. Yani öyle bir sınırlama yok. Benim kimliğimdeki fotoğrafım 5 sene öncesinden kalma. Fakat sonuçta bana benziyor. Sizce sorun yaratır mı?
Yanlış Anlamışsın Son 6 ay değil 6 yıl o. Yaratmaz kimliğin o kadar eski değil._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Bugünkü duyuruda güncel fotograf vs yazmiyordu; tc kimlik nosu, fotografi olmayanlar vs diyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ G A L A T A S A R A Y
Kimi the Iceman #7

-
En son 2006 yilinda yenilemisim risk budur degistirmicem
Almazlarsa konu acarim burda dalga gecersiniz
_____________________________ -
8.sınıf fotoğrafım var kafa kağıdımda (risk budur) _____________________________ -
Geçen yıl ilköğretimde çekilmiş fotoğrafla giren adamlar vardı
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Cr4ck
Daha bugün değiştirttim. 5 dakka sürmedi, 6.5 TL aldılar. Riske girmeye değer mi?
Ben de bugün değiştirdim. Aynen, riske girmeye değer mi? Ösym sonuçta ne yapacağı belli olmaz._____________________________ ESKİŞEHİRSPOR -
Daha 2 gün önce değiştirdim. Sıra numaramda "471 kişi kaldı" yazıyordu. 5 dakka falan hikaye _____________________________ -
Dün değiştirdim.Riske girmeye değmez.

-
benim bi arkadaş var 1. sınıfındaki fotoğrafını görseler inanırlar o olduğuna alırlar çocuk 12 yılda hiç değişmedi ne saç ne tip ne yüz :D ama benim 3 yıl çnceki fotoğrafı görse almazlar -
Bana benzeyen birini mi soksam sınava acaba iyi puan yapmış. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: .Supremacy.
quote:
Kimlikleriniz ne kadar güncel. Ösym'ye göre ortalıkta dolaşan "son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf olma" dedikodusu yanlışmış. Yani öyle bir sınırlama yok. Benim kimliğimdeki fotoğrafım 5 sene öncesinden kalma. Fakat sonuçta bana benziyor. Sizce sorun yaratır mı?
Yanlış Anlamışsın Son 6 ay değil 6 yıl o. Yaratmaz kimliğin o kadar eski değil.
hocam 26 yaşındaki bi adam için 6 yılda yüz pek değişmeyebilir ama 18 yaşındaki biri için 6 yılda çok şey değişir (:_____________________________ Ey şerrinden Rabbime sığındığım nefsim...
Seni alnımı secdeye vura vura yeneceğim...
Bekle beni İstanbul! BEN Geliyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: antmusti
quote:
Orijinalden alıntı: .Supremacy.
quote:
Yanlış Anlamışsın Son 6 ay değil 6 yıl o. Yaratmaz kimliğin o kadar eski değil.
hocam 26 yaşındaki bi adam için 6 yılda yüz pek değişmeyebilir ama 18 yaşındaki biri için 6 yılda çok şey değişir (:
Orasi inisiyatife kalmış. Tip çok değişmediyse sorun olmaz._____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
Daha bugün değiştirttim. 5 dakka sürmedi, 6.5 TL aldılar. Riske girmeye değer mi?
ne yapmamız gerekiyor değiştirmek için fotorafı kendimiz mi çekicez de götürücez yoksa onlar mı çekiyor?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 4Sfenks
quote:
ne yapmamız gerekiyor değiştirmek için fotorafı kendimiz mi çekicez de götürücez yoksa onlar mı çekiyor?
vesikalık çektirip de gidicen. zaten 10 dk da veriyorlar fotoyu da.
ha bir de... reşit değilsen velinle birlikte git.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antmusti -- 20 Mart 2013; 22:39:53 >_____________________________ Ey şerrinden Rabbime sığındığım nefsim...
Seni alnımı secdeye vura vura yeneceğim...
Bekle beni İstanbul! BEN Geliyorum... -
gereksiz telaş.. _____________________________ -Hayallerde,yüzüyor. -
Simdiye kadar ösym nin yaptığı 9
Sınava girdim 8 tanesi ygs lys 1tanesi kpss sadece bir tanesinde çok dikkatli baktilar kimliğe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Benzer içerikler
- atasözleri tanık gösterme olur mu
- ceviz ishal yapar mı
- sat sınavı soruları pdf
- sondan kaç basamağı sıfırdır soruları
- elektron dizilimi 2 8 8 18
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler