Şimdi arkadaşlar ben depremzedeyim, depremzede kontenjanım var. Geçen sene Gaziantep tıp türkçe 16848 ile kapatmış 170 kontenjanıyla. Bu sene de genel kontenjanın 170 olmasına karşın, 43 tane de depremzede kontenjanı bulunmakta ve bu kontenjandan sadece depremden etkilenen 11 ile ikamet eden öğrenciler yararlanıyor. Benim sıralamam 19248, sizce antep tıbbın bana gelme ihtimali var mıdır? Her sene gerilemiş sıralaması, deprem olması da etkiler mi sıralamaları? Objektif olunuz. |
STEM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ KONU, HERKESİ BEKLİYORUM KONUYA (işler ciddi ve stresli)

-
-
bence banko gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
az önce q tv'nin videosunun altında bi kız yazmış, hocam 19016 yaptım antep tıp gelir mi depremzede kontenjanım var. o yorumu görünce dedim hasss şimdiden gitti 1 kontenjan, daha kim bilir bilmediğim görmediğim kaç kişi vardır diye stresim
-
Hocam inşallah gelir yalnız Antep deprem bölgesine yakın ve büyük bi şehir yani depremzede öğrenciler tarafından tercih edilmesi çok olası şehirlerden yani deprem kontenjanıyla girebilirsin ama normal kontenjanlarda o sıralamalarda kesinlikle gerileme beklemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up arkadaşlar olumlu olumsuz görüşlerinizi esirgemeyin pls
-
Yüksek ihtimal gelir aga
Hocam bence size gelecektir.
normal kontenjanla gelmesini ben de beklemiyorum hocam, bilmiyorum umarım tercih edilmez çok. mesela okul birincisi kontenjanıyla girenlerin sıralamasına bakıyorum, üniversite 16.8kda kapatmış, 5 tane okul birincisi kontenjanı var 26kda kapatmış okull birincisi kontenjanı. sence bu dediğim mantıklı mı sen realist bi insansın karamba olabilir misin
-
Hocam şimdi baktım geçen sene sadece deprem bölgesinden 157 kişi antep tercih etmiş o yüzden ucudan kaçabilir gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Niye ayıntap hocam
antep güzel şehir
hocam tutsa çok iyi olur valla. bence tutar ama tabi dediğiniz gibi sizin düşündüğünüzü düşünen bir sürü insan vardır. hem antep güzel şehir hem tıp, umarım tutar. ama ben tutar diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A3C285131 -- 1 Ağustos 2023; 13:1:11 >
Hocam ne ara tekrardan tıp ister oldun
Anteptıplı
anlık hevesmiş müh
-
Olur öyle hocam
Harran tıplı ve Harran vetli olacaktık hocam :(
hocam muhtemelen antep tutmayacağı için olacağız her türlü, çünkü güneydoğulular bırakmaz orayı bana
-
Hocam şimdi biraz şüpheli bakmamın sebebi deprem bölgesindekiler o bölgeye yakın olmak ister ve en makul tercihleri de Antep olur ama inşallah size gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X