Şimdi Ara

Sınava çalışmayanlar 1adım öne :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 gün kaldı az çalışayım diyorum ama yok ya
    illa bir şey dürtüyor
    ya acıkıyorum ya tatlı krizim tutuyor

bölüm uluslararası ilişkiler 5.dönem
    hani örgün öğretimde hocayı dinler falan geçiyorduk pek çalışmasak da burda ders anlatımı da yok

ne yapacağız ağalar
    çalışacağız...

• En iyi otobüste çalışabiliyorum derslere ,işe gidiş yolum 1saat sürüyor ,geçen yıl sadece otobüste çalışıp geçtim bütün derslerden.Bu yılda öyle yapıyorum konuları hep otobüste çalışıyorum.Eve gelince hiç çalışasım gelmiyor.
  • Hep yarın çalışırım diyorum, yarın geliyo, yarın çalışırım diyorum. Öyle Öyle 5 gün kaldı. Neyse yarın çalışmaya başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Hep yarın çalışırım diyorum, yarın geliyo, yarın çalışırım diyorum. Öyle Öyle 5 gün kaldı. Neyse yarın çalışmaya başlarım

bu e-öğrenme olayı iyiymiş daha önce hiç kurcalamamıştım
    artık olduğu kadar birden yüklenmemek lazım
  • Hem bir işte çalışıp hem aöf sınavlara hazırlananlar var mı varsa nasıl bir program uyguluyorsunuz ya ben sırf ders çalışayım diye işi bıraktım bu hafta
  • Yarın çalışmaya başlıyorum
  • daha bende çalışmaya başlamadım 2 aydır yarın calısırım diyip erteliyorum 4 gün kaldı sınava nasıl olacak bakalım 3. sınıfım bu arada 2 yıllıktan geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackF!Re -- 11 Aralık 2013; 15:26:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar, kolay olanı herkes yapar. Yani AÖF harç parasını yatırır, derslere çalışmaz ve haliyle geçemez. Ders çalışmak için neden AÖF okuyorum sorusunu kendinize sorun. Önce bu soruyu idrak etmelisiniz. Bunu okuyabilirsiniz:http://www.sinavadogru.net/blog/index.php/2013/11/28/neden-aof-acikogretim/

Eğer okulu bitirmek ve diplomanızı alıp bir an önce hedeflerinize ulaşma nedenlerinizi düşünürseniz, neden ders çalışmanız gerektiğini de anlarsınız ve çalışabilirsiniz.

Kitap okumak zor gelen arkadaşlarwww.sinavadogru.net 'i deneyebilirler. Açıklamalı sorular, ünite özetleri ve 2013 yılı çıkmış soruları bulunuyor.

Herkese sınavlarında başarılar.

• Laannn

Bende güya bu hafta hiç kafayı kaldırmadan çalışacaktım yok arkadaş o kadar sıkıcı konular ki çalışasım gelmiyor.

Kitaptaki ve sitedeki soruları çözdüm çok az doğru yapıyorum yani 20 sorudan 10 doğru bile yapamadım daha..

Kitaptaki 10 sorudanda en fazla 5 doğru rekorum var

• Uluslararası ilişkiciler çalışmayın çan yükselmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Hep yarın çalışırım diyorum, yarın geliyo, yarın çalışırım diyorum. Öyle Öyle 5 gün kaldı. Neyse yarın çalışmaya başlarım

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN

Uluslararası ilişkiciler çalışmayın çan yükselmesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.