Poco X7 Pro , Honor 400 , Oppo A6 Pro
Kamera benim için önemli değil. Arayüzü hızlı, yandex gibi uygulamalarda sorunsuz, kurye teslim programını sorunsuz çalıştıracak ve en önemlisi sağlam ve aynı zamanda uzun yıllar donma kasma yaşatmayacak bir telefon arıyorum.
Şuan ilk çıktığında sıfır aldığım Galaxy S8 kullanıyorum. Daha uygun fiyatlı ürünlerde işimi görebilir fakat uzun yıllar kullanmak istiyorum. Söylediğim telefonlar arasında kaldım. Onların içinden yada daha başka bir cihaz öneriniz varmıdır
Kurye için öneri
15.000 TL ye kadar Yandex ve şirketin teslimat programında seri, bataryası iyi , sağlam ve arayüzü Samsung a yakın bir telefon almak istiyorum. Oyun oynamıyorum ve kamera çok önemli değil.
Redmi note 13 ve 14 pro
Techno Camon 40
Vivo Y28
Oppo A5 5G
bunlar incelediklerim fakat sizin fikirleriniz çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim.
Ürünü alana Harman Kardon Subwoofer hediye. Şuan internette en uygun 32.000 TL. Geçen mağazaya uğradım 34.000 TL. Normalde bu ve bu tip firmalardan alışverişim olmaz ama fiyat çok uygun. Sadece mağazada sergilenmiş ürün, herhangi bir sıkıntısı yok. Bu arada Subwoofeer hiç açılmamış kapalı kutu. Bu arada 1100 olan modeli de indirimde fakat apartman dairesi için 900 olan gayet yeterli, yarıda kullanıyorum. Kalite olarak Tv den sonra çağ atladı resmen, ürünü kesinlikle tavsiye ederim ama firma gerçekten leş bir firma. Ulaşmak sorun, yardımcı olmuyorlar, her kayıt için fiziki olarak mağazaya gitmem gerektiğini ve telefonunu paylaşmadığını söylüyorlar. Firma hariç herşeysen memnunum ve tavsiye ederim.
Govee Sync Box 2 (Her İki Boyutu da indirimde)
Uzun süredir takip ettiğim ürün çoğu platformda indirime girdi. Ürünün iki adet boyutu var. 55-65 ve 75-85 tv ler için. 55-65 indirimdeyken en hesaplı 11.000 tl ye satılıyordu. Uzun süre fiyati 14.000 tlden satıldı. Özellikle büyük tv si olanlar için 75-85 olan 17.000 tlden satıldı ve şuan çok uygun. Büyük bir ihtimal stok azaltıyorlar bu fiyatlara birdaha bulamazsınız.
Bilmeyen arkadaşlar için ürün Philips tvlerdeki Amblight özelliğini sağlıyor. Araştırmaların sonucu Fancy led ile bu ürün Orjinal Ambilight a en yakın ürünler fakat Fancy led ülkemizde satılmıyor. Küçük bir box var ürünü tv ye hdmi ile bağlıyorsun sonra bütün cihazlarını box a bağlıyorsun otomatik olarak renk geçişlerini hdmi üzerinden alıyor. Küçük bir not direk tv smart bölümünde çalışmıyor. Yani netflix yada youtube de kullanmak isterseniz ya mi box yada Ps benzeri bir cihaza ihtiyacınız var. Digitürk kutusu ve Ps olduğundan sorun yaşamıyorum.
Harman Kardon Enchant 900 vs Jbl Bar 500
Merhaba. Harman Kardon + Subwoofer ile beraber kıyaslama yaptığımızda hangisini öneririsiniz? Yada o fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir ürün mevcutmudur
Yurtdışı telefon hakkında
Arkadaşlar merhaba. Gürcistan’dan telefon almayı düşünüyorum. Şuan vergi iadesi ile birlikte 60 bine geliyor 17 pro max. Fakat kayıt ücreti ile hiçbir esprisi kalmıyor. Sormak istediğim şu; 8 ay kullandıktan sonra bu telefon Gürcistan’a girip çıksa yine bir 8 ay daha kullanılıyormu? Çünkü 5-6 ayda bir memleketim olan Rize’ye gelip gidiyorum.
İnterkom tavsiyesi
Forza sahibiyim. Arkadaşımla beraber iki Forza ve kişi tur yaparken interkom ile sohbet etmek istiyoruz. Kullandığım kask Agv k3. Daha kaliteli bir interkom alıp artçı kaskım için daha hesaplı fiyat performans ürün almak istiyorum. 4 motor tur yaptığımızda oluyor. Hepimizin bağlanabileceği bir öneriniz mevcutmu. Senalar var fiyatlar çok yüksek. knmaster var fakat diğerleri ile bağlanmak için herkeste aynı modelden olması gerekıyormus. Seçim yapamadık bir türlü.
DH'ye üye olduğumdan beri 17 yıl geçmiş
EnzaHome 80x50 Halı 94 TL
Boyutu küçük ama benim gibi odasında kullanmak isteyenler değerlendirebilir.
Fifa 25 Bosman kurulu ile oyuncu alınmıyor
Bu sorumu Fc24 de de yaşadım. Oyuncunun sözleşme bitimine 6 ay kalmış.” Oyuncuya …… - ……. maaş vererek kadroma katabilirsin” şeklinde açıklama yazıyor fakat almak istediğimde sadece bonservis ile al seçeneği çıkıyor. Oyunun bir hatası mı bu yoksa biryerlerde yanlış mı yapıyorum.
Son Giriş: 13 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 6.099
İkinci El Bölümü Mesajları: 32
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 2.024)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.113 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0