Şimdi Ara

2021 sınavından sonra sınava kolay diyenler var mıydı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2021 sınavından sonraki atmosferi merak ettim de o zaman da böyle kolaydı ortaydı vs. diyen var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vardı hocam hatta birkaç yt kanalı da kolay vs demişti ancak geri bildirimleri alınca yorumlarını ve tahminlerini düzeltmişlerdi. Özellikle yapılan netlere karşın gelen sıralamalarda 21 sınavı zorluğu kabul gören bir sınavdı.

• o ara 11. sınıf yeni bitmişti. 120 blok yedim forumda. 50 tanesi 2021 kolay diye trollediğim içindi 

• hashhashdahsd. düşünsene 2021 gibi bir sınavdan çıkıyorsun ve "kolaydı, 2019x1.7 diyorum ben" yazısını görüyorsun

PTSD level shit

• Ciddi ciddi kolay diyeni görmedim. TYT sınavı sene boyu girip zor dediğim denemeler gibi "zor" bir sınavdı.
    Q TV videosu da son noktayı koydu.

• Yoktu hocam her iki sınava da girmiş biri olarak söylüyorum o sınav bundan net daha sıkıntılıydı yani karşılaştırma yapmayın bence sıralamalar 2019 dan bir tık daha kötü gelir gibime geliyor bakalım

• 2021 sınavından sonra troller hariç kolay diyen yoktu ben dahil forum ağlayan ağlayana idi.Geçmişteki mesajlarımı inceleyebilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vay be 2021

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.