Şimdi Ara

Sınav senesi oyun oyun oynanır mî ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hayirli forumlar oncelikle. 11.sinifim yeni bitti hemen tyt turkceyi bitirip bir geometri ve problem kampina basladim ve ikiside yakinra biticek. 11.sinifida tekrar edicem ge amacim 14 eylule kadar bitirmek. en kotu 3 saat ders calisiyorum. haftada 1 gun 1-2 saat oluyor.

4-5 i de goruyorum bazen.

agustosta dershane eylulde okul basliyor.

sizce dersleri hallettikten sonra oyun oynamak sorun olur mu ? oyun bagimlisi degilimdir. gunde 1-2 saat keyif olarak oynarim hatta 20-40 dakikalik periyotlarla yaparim. tek oturusta 2 saat oyun oynadigim cok nadirdir. disiplinli bir ogrenciyim. 2020 den beri duzenli ders calisirim. full takdir gectim zaten. (22-23 saat aclikla ders calistigim bile olmusdur.)

Full singleplayer oyun oynarim.

misal bugun 5 saat ders calistim sadece 30-40 dakika oyun oynadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3 saat ders 2 saat oyun hmm. duzgunce ders calis sinavdan sonra oynarsin hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tür dönemleri atlatmış bir ebebeyin olarak bir kaç tavsiyede bulunayım size.

1) 12. sınıfa osun istersede mezuna kalmanın ilk 3-5 ayında olsun ders çalışmaya dip gazla asla BAŞLAMAYINIZ. hafif gazla başlayıp, isteyerek çalışın. ve isteyip çalışırkende en iyi anlama oranını yakalıyabilirseniz bu dingin enerjiniz son 3 ay çok lazım olacak. dip gazı sadece son 3 ay yapın. eğer yaz tatilide dahil aşırı çaşıarak başlarsanız sizi temin ederim ayt konularına geçtiğinizde kimisi aralık ayında kimileride şubat mart ayında parça kırmaya başlar ve yarışta geriye düşer. eğer üstün başarılı bir öğrenci değilseniz 1. maddeyi çok önemseyin. çooook çalışmak yerine çok konsantre ve rafine çalışın. konsnatre olarak oturup gerekirse bir konuyu 3-4 saat çalışarak %100 öğrenip öyle kalkın. çok iyi bildiğiniz konular üzerinde gereksiz soru çözmeyin.

2)Orta üstü öğrenciyseniz Kesinlikle okul kursları hariç dersaneye vakit kaybetmeyin ama matematikten özel ders alabilirsiniz.

3)tyt yi şahsi olarak kendiniz çalışın ama ayt de youtube premium alıp dersleri oradan takip etmeniz fazlasıyla yeterli olacaktır. gereksiz soru çözmek yerine eksik olduğunuz yerlerden soru çözun. oğlum yarı yıldan sonra belki 20 kitap aldıysa 1-2 si hariç ful olarak hiçbirini bitirmedi. ama hepsinden soru çözdü, eksikleri tamamlamak önemli.

4) son 3 ay; anne babanızdan manevi destek alın, özellikle bu son 3 ay akşam en geç 12 de yatıp sabah 8 de ayakta olun. en geç 9 da dersinizin başına oturmuş olun. ilk başlardaki lay lay lom geçti artık tabiri caizse ÖKÜZ gibi ders çalışın. bu uzun soluklu bir maraton ve en önemli kısmı son 3 ay. iyi yönetirseniz FARK atarsınız. oğlumuzun da fark attığı dönem son 3 ay oldu. son 3 ay telefon da dahil pc de dahil meşguliyetlerden uzak durunuz. telefonu sadece short bakmaya kafa dinlemeye 1 saati geçmemek şartı ile bakabilirsiniz ama varsa bile yüklü oyunları dahi silin ki X felan varsa son 3 ay kesinlikle silin.

5)son 1/1,5 ay kala mutlaka ama mutlaka meb in deneme için yayınladığı tüm tyt/ayt sınavlarını fotokopi ile çoğatıp elinizden geldiğince çözün. bizde fark attıran en güzel geliştirmelerden biri bu olmuştu.

tekrar yazayım eylül-aralık döneminde çok yüklenmek hızlı giden atın moku misali usandırmaya dönüyor, asla usanacak derecede ders çalışmayın(derece için ful ders çalışan öğrencilere geçerli değil).

Allah kolaylık versin.

Not; biz sınavlara girerken bir arkadaşım birde komşum ikide bir sorup taktik ve teknik değerlendirme yapıyordu. birde dışardan keh keh(için için gülüyordu sanki biz mezuna kalınca). bu sene başlarken her ikiside çocuklarına koç bile tuttu. arkadaşıma sonucu sormadım ama sınav sonrası konuştuğumuzda mezuna kaldı deneme için girdi dedi. oysaki geçen sene çok heyecanlıydı. komşuma sormadım ama okul listesinde ilk 50bin öğrenci arasında çocuğunun ismi yoktu. koç işi de herkese iyi gelmediğini böylece anladık. biz koç felan tutmadık bu arada.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.