|
Bildirim

1 Mobil
|
2 saat içinde oyun iade etme mevzusuna büyük katkı sağlayacak bir olay, çok güzel adımlar atıyor Steam |
|
Çok çok olumlu bir gelişme bana göre tebrikler steam kendini geliştirmeye devam et.
|
|
Ön sipariş saçmalığı da biter büyük ihtimal artık. Ama bu sefer de ilk 90 dakika güzel sonrası çamur saçmalığı gelebilir oyun üreticilerinden. Olmaz olmaz deme,, oluyor...
|
|
Speedrunnerlara yeni kategori çıktı |
|
2 saat içinde oyun iade etme mevzusuna büyük katkı sağlayacak bir olay, çok güzel adımlar atıyor Steam |
| _____________________________ |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Speedrunnerlara yeni kategori çıktı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
kim ne derse desin egs |
|
|
Karanlık görüntüler falan denemem bile. Kim 800 tl veriyor bunlara anlamıyorum. Benim oyunlarım Far Cry, Tomb Raider, Assasin Creed gibi olacak. Onları da versinler 2 saatin ilk 20 dakikasını tuşlara alışma dönemi deyip denerim. |
|
Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
Onlar için "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK." |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|