Şimdi Ara

KTO Karatay Üniversitesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu üniversite hakkında bilgisi olan var mı? Yada burada okuyan? Nette pek bisey bulamadım. Hocaları ve eğitimi nasildir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi bölümü soruyorsun ? Arkadaşlarım var okuyan

• Psikoloji bolumu ama bu sene yeni açılıyor puani ve siralamasi yok. En azından genel olarak bir değerlendirme yapabilirmi arkadaşlarınız?

• melisa... kullanıcısına yanıt
    Öyle çok bir kampüs hayatı bekleme ölü bir ortam kampüs içi öyle dışı zaten en tehlikeli yer diye geçiyor. Sadece ders çalışcam diyorsan yaz ama onun dışında yazmanı tavsiye etmem duyduklarıma göre

• Lysmgduru L kullanıcısına yanıt
    Hadi ya :/ Aslında cok sosyal bir ortam beklemiyorum dedigin gibi amacim ders calismak. Cevabın için teşekkür ederim :)

• Başka seçeneklerin neler ?

• Lysmgduru L kullanıcısına yanıt
    Peki hukuku nasıl? Hazırlık zorunlu mu ve kyk çabuk çıkar mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çorum (Hitit) Tıp
    2 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • heymanberry kullanıcısına yanıt
    İstanbul Medipol %50 bursluyu dusunuyorum. Aslında Kıbrıs da tam burslu yazmayida istiyorum fakat ailem izin vermiyor.Pek alternatifim yok aslinda. Önerilere açığım.
    Birde bu unide psikoloji yeni açılıyor puani ve siralamasi da yok. Yazsam ölü tercih mi olur diyede dusunmuyorum degilim :/(siralamam 55k)

• ftm1633 F kullanıcısına yanıt
    Vakıf üniversitesi yerinde okuyanlara kyk çıkıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: melisa...

İstanbul Medipol %50 bursluyu dusunuyorum. Aslında Kıbrıs da tam burslu yazmayida istiyorum fakat ailem izin vermiyor.Pek alternatifim yok aslinda. Önerilere açığım.
    Birde bu unide psikoloji yeni açılıyor puani ve siralamasi da yok. Yazsam ölü tercih mi olur diyede dusunmuyorum degilim :/(siralamam 55k)

Kıbrısa gitme bence de.Ailen için sıkıntı olmayacaksa %50 medipol yazman en mantıklısı gibi gözüküyor.Boşver konyayi istanbula gidersin,daha çok imkanın olur.

• heymanberry kullanıcısına yanıt
    Nedense kimse Kıbrıs fikrine sıcak bakmıyor:) Haklisin sanirim yorumun için teşekkür ederim.

• Okadar mi kötü ya ?

• melisa... kullanıcısına yanıt
    Evet çıkıyor tabikide bir ayrım yok vakıf devlet diye

• Bu bilgi iyi oldu benim için :/

• Bir çok arkadaşım geçen sene girdi. Çok detaylı bilgiye sahip değilim ama bildiğim 1-2 şeyi yazıyım.
    Hukuk'ta okuyan arkadaşım çoğu öğretim görevlisi Selçuk'tan geliyor demişti.
    Hazırlığı pek iyi değildi sanırım. Bu arada konum olarak Konya'nın biraz geri kalmış tarafında ancak son senelerde o tarafa
    çok fazla yatırım yapılıyor. Tramway sadece merkez-selçuk kampüsü arasındaydı şimdi kto'ya da gidilebiliyor tramvay ile.
  • Bu değerli bilgiler icin tesekkur ederim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: melisa...

Bu değerli bilgiler icin tesekkur ederim. :)

Yer olarak çok kötü bir üniversite. Hemen yakınında adliye, cezaevi, jandarma ve meslek liseleri var. Karşı tarafı pancar tarlası. Arka tarafları Konya'nın en geri kalmış kesimleri. Aşağılamak için söylemiyorum ama çingenelerin belalı tiplerinin olduğu yerler. Tabii bunlar üniversiteyi direk kötü ilan etmez ama görmeden yazarsan hayal kırıklığı yaşayabilirsin

• Haklı olabilirsin ama sırf bölüm icin yazıyorum :/

• Peki yeni açılmış bir bölümün nasıl sıralamasını tahmin edipte yazacağım ben? Kafam cok karışık. Ölü tercih yapmak istemiyorum :(

• Konya hakkında sorusu olan arkadaşların sorularını da alabilirim buradan belirteyim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.