Şimdi Ara

Doping Hafıza Alınır mı? Doping Hafıza’dan Öğrencilere Özel Bilgilendirme ve Soru - Cevap Köşesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Doping Hafıza Ekibi olarak bu başlığın altında sizler için buradayız! İlk ağızdan sorularınızı yanıtlıyor, Doping Hafıza hakkında merakınızı gideriyoruz. 🤗

Henüz bizleri tanımayanlar için çok kısa kendimizden bahsedelim: Eğitim yolculuklarında öğrencilerle yürümeyi seviyoruz. 🧑‍🎓 Karşılaştıkları engelleri birlikte aşıyor, verimli ama en çok da keyifli bir çalışma dönemi geçirmeleri için elimizden geleni ardımıza koymuyoruz.💪
    Hangi derste zorlandınız, nerede eksiğiniz var? Biz oraya koşuyor, kalıcı şekilde öğrenmeyi kolaylaştırıyoruz.🏃🏼‍➡️Yapay zeka destekli çalışıyoruz, öğrenmenin dijital hali dendiğinde akla biz geliyoruz.🧠
    Bizi daha yakından tanımak ister misiniz? Öyleyse gelin bir koçluk görüşmesi yapalım. Aşağıdaki formu doldurarak deneme görüşmenizi planlayabilirsiniz! ⬇️

🔗 Hemen tıklayın ve ücretsiz koçluk görüşmenizi planlayalım!

Doping Hafıza Alınır mı?  Doping Hafıza’dan Öğrencilere Özel Bilgilendirme ve Soru - Cevap Köşesi

Peki, Doping Hafıza Gerçekten İşe Yarıyor mu?

Yaramaz olur mu? 15 yıllık bu serüvende, başarıya giden yolculuğun her ayrıntısını adımız gibi biliyoruz artık.🛣️ Her yıl, bir önceki yıldan daha fazla öğrencinin eğitim yolculuğuna ve hayallerine ortak oluyoruz. Öğrencileri tanıyoruz, başarı için gerekli ne varsa sunuyoruz. Bu konuda kendimize çok güveniyoruz.🤩

Ve bir de tabii Dopi sayesinde, performans takibinde ustayız 🤖 Dopi derslerdeki performansınızı takip ediyor, ince eleyip sık dokuyor, eksikleriniz hakkında sizi uyarıyor ve odaklanmanız gereken yerleri size söylüyor. Böylece zaman kaybetmeden, nokta atışı çalışmalar yapıp öne geçiyorsunuz⚡Emin olun daha önce kimse, performansınızı bu kadar sıkı takip etmemişti. Klasik bir öğrenme ortamında, Dopi gibisini yapabilmek çok zor. 🤭

❓Siz de kendinize bu soruları soruyor olabilir misiniz?

Ben çalışmaya nereden başlayacağımı bilmiyorum ki…

… dediğinizi duyar gibiyiz ama biz nereden başlayacağınızı biliyoruz. Size özel bir çalışma programı oluşturuyor, nereden başlamanız ve nasıl çalışmanız gerektiğini gün gün önünüze koymuş oluyoruz.

Peki motivasyonumu nasıl sağlam tutacağım?

Motivasyonsuz olmaz! Koçluk görüşmeleri sayesinde motivasyonu diri tutuyor, masa başına oturuyoruz. 🖐️

Ben aslında çalışıyorum ama netlerim yükselmiyor…

Gelin bir de biz bakalım. Bu durum çalışma düzeninizdeki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir mi? Koçluk görüşmelerinizde bunu konuşalım. Dopi de en çok hangi alanda düşük netlerle karşılaştığınızı size söylesin, eksikleriniz üzerinden plan yapalım, netleri yükseltelim.🆙

Hiç vaktim yok… Okuldan sonra dinleyeneyim mi, ders mi çalışayım? Ya yolda heba olan zamanım ne olacak 😥

Sizi en yakın arkadaşınızdan, hatta bazen aile üyelerinizden bile daha fazla görüyoruz çünkü biz sizinle her yere geliyoruz. Platformumuzun en güçlü yanlarından birisi, yolda, evde, okulda, tatilde… Aklınıza gelen her yerde, derslere, sorulara ve uzman eğitmenlere ulaşabilme kolaylığı.👩‍🏫Verimsiz yollara son!

Derslerim ve sosyal hayatım arasında denge kuramıyorum…

Doping Hafıza öğrenci topluluğu, tam da bunun için var! Burada hem sosyalleşiyoruz hem derdimize ortak oluyoruz hem de birlikte çalışıyoruz. 💙 Ayrıca zaten yoldan da tasarruf ettiğimiz için, sosyalleşirken suçluluk duymuyoruz. Derslere de, sosyalleşmeye de, kendimize de gerekli zamanı ayırabiliyoruz.🎉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doping Hafıza -- 20 Ağustos 2025; 14:14:55 >

• İndirim kodu varmı hocam lgs için çocuğu kaydedecektim fiyat çok yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lgs yılında( geçen yıl )çok aktif olmasada çocuklarım kullandı. Başka hiç destek almadılar ve yoğun çalışmadılar. 1 kaç ay kullanmaları bile çok etki etti 0.29 luk dilime girdiler. Kesinlikle düzenli kullanımda başarı garantili . Hiç düşünmeden alınmalı . Tek negatif yönü vardı o yüzden devamlı kullanmadı çocuklarım,hatalı soru çıkabiliyordu buda motivasyonlarını düşürdü. Ilk başta soru hatalı olurmu desemde hatalı bildiriminde bulundukları sorular için düzeltildiğine dair sms gelince ikna oldum. Hatalı soruyla karşılaşılmasa gözü kapalı yks de de tercih edilmeli diyerek ,benim gibi kullanıcı yorumlarına önem verenler için fikrimi belirtmek istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • necmettin44 N kullanıcısına yanıt
    LGS dönemi bizim için çook önemli, sizinle görüşelim, öğrencinizle tanışalım, erkenden birlikte çalışmaya başlayalım isteriz.💪 05332362005 numaralı Whatsapp hesabımıza mesaj atabilir ya da 02122367441 üzerinden bizi arayabilirsiniz, böylece hem daha ayrıntılı bilgi veririz, hem de gecikmeden bir yol haritası çizeriz. 🛣️
  • polyanna kullanıcısına yanıt
    Yorumunuzu yüzümüzde bir gülümseme ile okuduk, 0.29'luk dilime girebilmek çok güzel bir başarı.🥹 Ek olarak öğrencilerinizin motivasyon düşüklüğünün sebebini anlayabiliyoruz, nadir gerçekleşen bu tür durumlarda hızlı aksiyon alıyor ve mutlaka dönüş sağlıyoruz.🙏 Geçen yıldan bu yana, tüm sorularımızı iki aşamalı bir kontrol sürecinden geçirdik, böylece bu tür bir durumla tekrar karşılaşılmayacağını düşünüyoruz. Öğrencilerinize başarılar diliyoruz, veli olarak hem sizi hem öğrencilerinizi tebrik ediyoruz. 🎉
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.