Onbaşı
01 Şubat 2022
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 625 (Bu ay: 0)
Gönderileri
soru bankası çözmeyi özledim oturup mat fizik kimya çalışasım var deli gibi hazırlık bitti ekstradan ingilizce çalışacağıma fizik kimya sorusu çözmek istiyorum eaydım ve sayısala çok merakım var derece yapma hırsım var yapayım mı bir çılgınlık yks 2024 için

mühendislik zor olmasa yksye tekrar girmek istiyorum ama gelin görün ki okuldan da ayrılmak istemiyorum

Yardım edin dostlar
merhaba arkadaşlar yks 2024 için üniversiteyi bırakıp hazırlanmayı düşünüyorum ve ist da ceng/deng vs çok yüksek ve yine yükseleceği için kendim için tek mantıklı seçimin makina oldugunu dusunuyorum

Tekrar hazirlanirsam makina kazanirim ama bölümü okumak sınavda başarılı olmaktan çok daha zor biliyorsunuz ve yapı olarak biraz tembel bir insanım

mat ve fiziğe ilgi duyuyorum fakat öyle ahım şahım da değilim ortalama bir zekam var ve içe kapanığım

mühendislik okuyan arkadaşlar rica etsem yardımcı olur mu
2022 de eadan ilk 5k yaptım tekrar hazırlanmak için yeterince ikna olursam sayısaldan başlayacağım çalışmalara
.
Tyt 2022 ye girdim 2020 ile arasında çok fark göremedim hangisi daha zordu sizce

Bu sene tyt sıralamaları 2020 den kötü geldi tyt 2022 daha kolay mıydı acaba
https://www.youtube.com/watch?v=BxLFSTB3qhs&feature=youtu.be

Çok ilgincime gitti ilk defa yazın ortasında din kültürü için sb çözerek çalışmaya başlayanını gördüm anladığım kadarıyla bu sene de tomarla kitap çözmüş ve yorumlarda sayda 3k yaptığını yazmışlar gerçekten çok sıradışı bir durum

bana çok gereksiz zahmetli bir iş gibi geldi

3k ve ilk 100 arasında yapacağın seçim çok fark etmez kaldı ki bir hata kaç kişi geriye atıyor sıralamasını geriye de çekebilir
forumda beni tanıyorsunuz yine de kendimden bahsedeyim uzun bir yazı lütfen okuyun

ortaokulda ve lisenin ilk 2 senesi hırslı birisiyim ama hiç çalışmadım notlarım da iyi gelmiyordu 10.sınıfta bildiğiniz gibi alan seçimi oldu ve sınav hakkında pek bilgim yoktu sayısal bölümler düşünüyordum

sonrasında pandemi patlak verdi ve 11 e kadar yattım 11 gelince panik oldum fen derslerinin tyt kısmını bile bilmediğimden daha yapacak çok iş var demiştim mat da sadece lise 1 konularını biliyordum ve geometri (sıfırdım) duruyordu benim herhangi bir mesleğe çok ilgim olmadığı için ve derece yapmayı çok önemsediğimden ea ya geçtim

12 nin başında aklım say hazırlanmaya takıldı zaten psikolojik olarak zor bir seneydi (kendimi bildiğimden beri izole bir hayat yaşıyorum

üniversiteye başlamak dış dünyaya açılmak beni korkutuyordu ve insanlarla iletişime geçmekte biraz zorluk yaşıyorum) maalesef bu asosyallik gibi değil nörolojik bir sebep herneyse ben sınav gününe kadar çok ümitsizdim ta ki tyt de sınavın kolay olduğunu fark edince umutlandım ve sınavı hırsla çözdüm ve bu sene 4600 sıralama yaptım ea da ve bursu ile yks hazırlanırım (sıralama da boşa gitmesin diye) yeditepe u ticarete en yüksek sıralama ile girdim

şimdi hem korkuyorum ve okumak istemiyorum bu bölümü çünkü bana uygun değil hem de aklım 2024 te sınava tekrar girmekte

ya hazırlıkta ing. salıcam ayt fen abanıp hazırlığı geçmeyip eve dönüp 1 sene daha çalışıp giricem

ya hazırlığı geçip bölümü okurken 1.sınıfta ea hazırlanıp ilk 500 ile sabancı ceng deneyeceğim

ya da bölüme devam edeceğim ama şunu baştan söyliyim insan ilişkileri isteyen bir bölümü okumak kumar olabilir

peki hangi bölümü istiyorsun diyorsanız ben araştırmayı seviyorum kendi başıma saatlerimi verip tek bir şeye odaklanıp o alanda başarılı olmak istiyorum zaten sosyal hayatım vs olmayacağı için hangi alan olursa olsun kendimi vermeye hazırım bu temel bilim (özellikle fizik) tıp ceng veya seng olabilir
temel bilim de işsizlik fazla olduğundan ve hazır tıp düşüyorken tıp deneyebilirim bu arada yurtdışında çalışmak istiyorum tıp okuyarak yurtdışı ne kadar mümkün onu da bilmiyorum

evet çok kararsızım yardımcı olabilir misiniz
sonuçların ne zaman açıklanacağını u dönüşü yapmadan söylüyor ne güzel iş valla

18 temmuzu bildi şimdi sıra tercih sonuçlarında (15 ağustos)

pp si kel ronaldo olan adam yalan söylemez

sonuçlar yarın açıklanmasın -ki sanmıyorum- 2 hafta forum da yokum biraz kafa dinlersiniz
Kel messi yanılmaz yarın büyük gün
%100 açıklanacak
Ais ve sonuç ekranına giremiyorum
Bu hatayı alıyorum ve düzelmiyor
🔥🔥🔥
Gerçekten 2-3 gün içinde açıklanacak
KESİN BİLGİ
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.332
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 585)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 549 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.