Şimdi Ara

Gamepad ile yatarak oynanacak oyun önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gamepad ile düşük fpsde No man sky oynuyordum birkaç gündür fakat normalde survival-craft oyunlarını sevmeme rağmen beni pek sarmadı No man sky. Oyun geniş fakat derinlik yok.

Hızlı nişan almayı gerektiren oyunları, gamepad ile oynayamadığım için elemek durumundayım.

Açıkçası Zeldayı pek bilmiyorum fakat bildiğim kadarıyla Zelda, açık dünya, oynaması rahat ve craft-gelişim oyunu.

Bu tarz bir oyun arıyorum.

Birkaç oyun önerebilir misiniz?

Zeldaya benzemek zorunda değil. Kısa sürede bıktırmasın ve yatarak oynayabileyim yeterli. 

Witcher 3, skyrim, fallout, minecraft, forest, terraria, subnautica, portal serisi. Bunları daha önce oynadım.

Çok da iyi olmayan bir bilgisayarım var. GTA 5 düşük ayarlarda 30 fps veriyor diyelim.

Şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milkomeda -- 9 Aralık 2020; 17:20:3 >

• Gamepad ile oturarak oynanacak oyunlara bak,onları yatarakta oynayabilirsin.

• platform oyunlarının hepsini yatarak oynayablirsin

• TORU-NAGA kullanıcısına yanıt

Ayakta oynanacak oyunlara da bakayım mi hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot?

platform oyunlarının hepsini yatarak oynayablirsin

Platform oyunlarını sevemiyorum maalesef hocam benlik değiller.

• Ac origlns ve oddyses
  • Gta 5 de 30 fps veriyosa witcheri nasil oynadin birader
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepad ile oynanan oyunlar
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ucuzcufiko

Gta 5 de 30 fps veriyosa witcheri nasil oynadin birader

Grafik seçeneklerine birkaç ayar daha ekleyen bir mod yüklemiştim. Onları da en düşüğe alarak 25-30 bandında oynadım.

• Ekran kartım Origins'de çamur grafiklerde 20 fps ancak veriyor. Oddyssey daha kötüdür. Sıkıldım çamur grafiklerden hocam :\

• PC'de her oyun rahatlıkla gamepad ile oynanıyor. izometrik arpg'ler dahil. Belki tek tük stratejiler oynanamaz onun dışında hepsi gamepad destekli. Senelerdir PC'de mouse klavye ile oyun oynamadım.

• milkomeda kullanıcısına yanıt
    Hocam yarış oyunu seviyorsanız Forza öneririm. Acaip keyifli bir oyun. Benim kurup oynama şansım olmadı ancak ev arkadaşımın bilgisayarında vardı. Oynuyorduk oradan. Bir bakın derim.

Yanılmıyorsam Forza Horizon 4 oynamıştık.

Pc çok iyi değil demişsiniz. Belki düşük ayarlarda problem olmaz. Ya da serinin diğer oyunlarına bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 9 Aralık 2020; 22:16:35 >
  • Darkest Dungeon
    Dead Cells
    Enter The Gungeon
    Salt&Sanctuary

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 9 Aralık 2020; 22:18:3 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.