Şimdi Ara

Şınav rekorunuz kaç :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    max. 60

• 31 Yanlış anlamayın hakkaten 31. yaş olmuş 25, kilo olmuş 92 çok bile.
  • yalan söylemiyorum bır ara baya kasmıstım kendımı vucudum baya alışmıştı hergun 100 tane tek seferde çekebiliyordum hatta 2-3 gun botunca sahah 100 okuldan gelınce 100 aksam 100 =300 tane yapmıstım oyle bır vucut oldukı arkadaslar sana sutyen alalım dıye dalga gecmeye basladılar
  • ama eskidendi şimdi tek seferde sadece 40 ama 1 haftada 70 bulurum rahatlıkla
  • 15 yapabilir miyim 1.75 boy ve 63 kiloyla?
  • Yaş 16
    Kilo 48
    Erkek
    Boy 1.75

Şimdiye kadar bir denemede maksimum 30 şınav çekebilmiştim...

• arkadaslar nızamı sınavdan bassedıyorum sallamıyalım hıç birsey
    bu arada benim de
    boy :1,73
    kilo : 64
    kilo ile ılgısı pek fazla degıl arkadaslar Örneğin 100 kiloluk bir vücutcu rahatlıkla 70-80 cekebilir yanii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaş 15
    kilo 42
    rekor 21

şınavda değil ama mekikde iddalıyımdır...
    dakkada 43
    kesintisiz 75(ort 2-3 dk sürdü daha da çekerdim zorlamıyım dedim)
  • Onu bunu boşverin 1 dakikada 1 tane şnav çekerek en fazla kaç tane çekersiniz. Komando okullarında bu yaptırılır. Anlamayanlar için detayı şu: Şnav pozisyonu alınır, şnav hareketi 1 veya gücünüze göre belirleyeceğiniz süre içinde milim milim bitirilir. Ağır çekim şnav yani.. Haydi erkekler buyrun...
  • dostum şınavın amacı bu söylediğin şey değildirki dayanıklılığını arttırmak için yapman gereken tek şey yapabildiğin kadar şınav çekmek ve belirli periyotlarla bu tekrarları arttırmaktır
  • yaş 17

67 son.
  • Sen öyle san dostum. Eğer dediğin doğruysa 100 tane çeken biri rahatlıkla 5 tane çeker benim siz e aktardığım yöntemle. Buyrun yapabiliyorsanız dediğin yöntem işe yarıyor demektir.. Ama herhalde bu konunun uzmanı SAT'lardan daha iyi bilecek değiliz.. Fikir yürütmüyorum kanıtlanmış bilgi aktarıyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: spawn12

dostum şınavın amacı bu söylediğin şey değildirki dayanıklılığını arttırmak için yapman gereken tek şey yapabildiğin kadar şınav çekmek ve belirli periyotlarla bu tekrarları arttırmaktır

• 19 yaşındayım.5 şınav çekemem walla.kollarım kopcak gibi oluyo
  • wallahi billahi 17 yaşındayım 3 ü zor çekiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: xBl@dEx

19 yaşındayım.5 şınav çekemem walla.kollarım kopcak gibi oluyo

quote:

Orjinalden alıntı: s3rs3ri_dogukan

wallahi billahi 17 yaşındayım 3 ü zor çekiyom

2 diorum varmı düşüren!
  • Tek el 22 , tek elin başparmak ve işaret parmağı ile 4 , elsiz 2
  • o alıtımda ne olduguna baglı
  • Yaş 15 Boy 1.75 Kilo 73

Rekor um 78, Tek El 2 Ayrıca Barfiks ve Mekik de de İyiyim Kilom var Ama Yağ Değil. Box cu lar gibi Güreşciler Gibi Vücut var Şükürler Olsun
  • askere gitmeden önce 15 çeksem kıpkırmızı olurdum askere gittim orda 35 şınava alıştırıyorlar sonra yavaş yavaş alışıyorsun 60 felan çekebiliyordum askerden geldim 1 sene geçmiş şimdi 25 çektim ıkına ıkına
    şınavı felan geçtimde ya o askerde barfiks yokmuydu acaip zordu be
  • yas 17

boy 1.75

kilo 62

rekor 3
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.