31 Yanlış anlamayın hakkaten 31. yaş olmuş 25, kilo olmuş 92 çok bile.
yalan söylemiyorum bır ara baya kasmıstım kendımı vucudum baya alışmıştı hergun 100 tane tek seferde çekebiliyordum hatta 2-3 gun botunca sahah 100 okuldan gelınce 100 aksam 100 =300 tane yapmıstım oyle bır vucut oldukı arkadaslar sana sutyen alalım dıye dalga gecmeye basladılar
ama eskidendi şimdi tek seferde sadece 40 ama 1 haftada 70 bulurum rahatlıkla
15 yapabilir miyim 1.75 boy ve 63 kiloyla?
Yaş 16 Kilo 48 Erkek Boy 1.75
Şimdiye kadar bir denemede maksimum 30 şınav çekebilmiştim...
arkadaslar nızamı sınavdan bassedıyorum sallamıyalım hıç birsey bu arada benim de boy :1,73 kilo : 64 kilo ile ılgısı pek fazla degıl arkadaslar Örneğin 100 kiloluk bir vücutcu rahatlıkla 70-80 cekebilir yanii
şınavda değil ama mekikde iddalıyımdır... dakkada 43 kesintisiz 75(ort 2-3 dk sürdü daha da çekerdim zorlamıyım dedim)
Onu bunu boşverin 1 dakikada 1 tane şnav çekerek en fazla kaç tane çekersiniz. Komando okullarında bu yaptırılır. Anlamayanlar için detayı şu: Şnav pozisyonu alınır, şnav hareketi 1 veya gücünüze göre belirleyeceğiniz süre içinde milim milim bitirilir. Ağır çekim şnav yani.. Haydi erkekler buyrun...
dostum şınavın amacı bu söylediğin şey değildirki dayanıklılığını arttırmak için yapman gereken tek şey yapabildiğin kadar şınav çekmek ve belirli periyotlarla bu tekrarları arttırmaktır
yaş 17
67 son.
Sen öyle san dostum. Eğer dediğin doğruysa 100 tane çeken biri rahatlıkla 5 tane çeker benim siz e aktardığım yöntemle. Buyrun yapabiliyorsanız dediğin yöntem işe yarıyor demektir.. Ama herhalde bu konunun uzmanı SAT'lardan daha iyi bilecek değiliz.. Fikir yürütmüyorum kanıtlanmış bilgi aktarıyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: spawn12
dostum şınavın amacı bu söylediğin şey değildirki dayanıklılığını arttırmak için yapman gereken tek şey yapabildiğin kadar şınav çekmek ve belirli periyotlarla bu tekrarları arttırmaktır
19 yaşındayım.5 şınav çekemem walla.kollarım kopcak gibi oluyo
wallahi billahi 17 yaşındayım 3 ü zor çekiyom
quote:
Orjinalden alıntı: xBl@dEx
19 yaşındayım.5 şınav çekemem walla.kollarım kopcak gibi oluyo
quote:
Orjinalden alıntı: s3rs3ri_dogukan
wallahi billahi 17 yaşındayım 3 ü zor çekiyom
2 diorum varmı düşüren!
Tek el 22 , tek elin başparmak ve işaret parmağı ile 4 , elsiz 2
o alıtımda ne olduguna baglı
Yaş 15 Boy 1.75 Kilo 73
Rekor um 78, Tek El 2 Ayrıca Barfiks ve Mekik de de İyiyim Kilom var Ama Yağ Değil. Box cu lar gibi Güreşciler Gibi Vücut var Şükürler Olsun
askere gitmeden önce 15 çeksem kıpkırmızı olurdum askere gittim orda 35 şınava alıştırıyorlar sonra yavaş yavaş alışıyorsun 60 felan çekebiliyordum askerden geldim 1 sene geçmiş şimdi 25 çektim ıkına ıkına şınavı felan geçtimde ya o askerde barfiks yokmuydu acaip zordu be