Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (430. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.568
Cevap
275
Favori
582.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 428429430431432
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elimde 1 adet satılık Ras1ution 2 Direksiyon Dönüştürme adaptörü var.

Bilenler duyanlar vardır muhtemelen. Bilmeyenler için kısaca piyasadaki bilinen çoğu direksiyona, tüm platformlarda çalışma özelliği katıyor.
    Detaylı bilgi için

https://www.brookaccessory.com/products/ras1ution2/index.html

İlgilenenler özel mesajla ulaşabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar selam. uzun bi aradan sonra tekrar simracinge geri döneceğim. Fanatec sitesinden alışveriş yaptığımızda sıkıntısız şekilde ülkeye geliyordu. Özel bir gümrük şirketine vergileri ve komisyonunu ödeyip elde edebiliyorduk. Durum hala aynı mı değişen birşey oldu mu getirme de vs problem yaşar mıyız yoksa sistem hala aynı mı ?

öncesinde clubsport v2.5 kullanıyordum şimdi csl dd 8nm olanı almayı düşünüyorum önerir misiniz ? yoksa başka bir model mi tavsiye edersiniz

hocam memnun musunuz ? Tork yeterli geliyor mu

||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
  • MARCO kullanıcısına yanıt

teşekkürler gelburaya yönelicez gibi mecbur :)

hocam selamlar. moza r9 derken bende simagic aplha dd ve fx aldım. deneyimleriniz nedir iracing acc veya f1 de deneme şansı buldunuz mu ? pedal olarak ne eklediniz bu set yanına acaba

Çoğunlukla ac ve acc oynuyorum.F1 daha oynamadım iracing zaten oynamıyorum o konuda bir şey diyemeyeceğim.Base çok iyi güç ve detay muazzam ve yumuşak bir detay veriyor.Tek sıkıntı yazılımdı fakat çözdüler yeni uygulamaları çok iyi olmuş.Pedal R9 aldığım zaman Moza SR-P almıştım kullanmaya devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 6 Eylül 2023; 0:22:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Potato_GLaDOS kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam bende srp ekledim yanına. r9 ile arasında bariz bir fark var mı ? ısınma problemi felan yok değil mi ?

Valla ben gayet memnunum sonuçta çok tecrübeli değilim, tork bana göre yeterli ama insan alırken çok muallakta kalıyor, kullanırken masayı çok zorluyor bu da baya yoruyor, sigma kokpite geçmeyi düşünüyorum ama halen daha düşünüyorum uygulamaya geçemedim bi türlü.

malum platformlarda satanlar bana göre ürünlerini mantıksız ekstrem fiyatlar sunarak satıyorlar.

ülkede bilindik mağazalar getirse de fiyat konusunda rekabet olsa daha iyi olur

Valla hocam ben Alpha U aldım.1050 Euro sitesindeki fiyat bir de kargo ekliyorlar.31000 küsür bir şey oluyordu.Bide vergisi gümrükçü arkadaşım en az ödeyeceğim vergi vs masraflar 21000tl dedi.Malum satıcılardan 54000tl ye aldım.Çok büyük farklar yok öyle sağlam vergi ödüyorsunuz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yok mu arada yarış oynayan oyuncuya uygun set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 22 Eylül 2023; 21:8:29 >
  • t300rs gt için katlanabilir stand olarak ne tavsiye edersiniz? Linkteki tarzda bir şey işimi görür gibi. Diğer boru gibi olanlar çok sallanır rahatsız eder gibi geliyor o yüzden hiç girmiyorum oralara. Bunun da fiyatı biraz tuzlu geldi daha ekonomik bir şey olsa tadından yenmez.

Ortombo O4 Katlanabilen Direksiyon Standı

Merhaba hocam burayada bakabilirsin işine yarayan uygun bir model çıkar belki.Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]
    Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]www.gamestandpro.com
    Eğlence, Oyun Konsolları, Direksiyon Standları, Arcade Oyun Makinaları, Atari Kolları, Oyun ve Oyuncu Ekipmanları | Gamestandpro.com
    https://www.gamestandpro.com
    ||AMD Ryzen 5 7600 @ Corsair H100i Elite Capellix XT Liquid CPU Cooler ||Asus Dual GeForce RTX 4070 OC Edition 12GB GDDR6X||Corsair Vengeance RGB 32gb (2x16) 6000Mhz DDR5 CL30||Msi B650 Tomahawk||Corsair icue 4000X Rgb Mid-Tower ATX Smart Case||LG C3 Oled Evo 48inc||Samsung 980 Pro 2tb Nvme M.2 ssd||Corsair Rm750x 750 Watt 80 Plus Gold Psu|| Corsair K70 Rgb MK2 Cherry MX Gaming Mechanical Keyboard||Corsair M55 Rgb Pro Gaming Mouse||Corsair Void Elite Rgb Gaming Headset with 7.1 Surround Sound|| Fanatec CSL DD 8nm Clubsport Steering Wheel Bmw M3 GT2 V2||Sony Playstation 5 Slim||Samsung Q600C Soundbar||Windows 11 Pro
  • Thrustmaster th8a vitesimi sarı sitede 1126683141 numaralı ilanda satıyorum. Oldukça uyguna veriyorum vites arayanların dikkatine :)

• Eskiden beri hayalimdi, teknolojik olarka DD sistemlere özensem de bütçem ancak T300'e yetti ve bununla giriş yaptım ben de :D Keşke default direksiyon simitleri de büyük olsa da ek masrafa sokmasalar. Alışmasına alışıyorsun, FFB 'de gerçekçi tamam ama simit pek gerçek durmuyor bu sistemlerde :D

İleride DD'a geçmeyi çok isterim ama sadece istiyorum. Fiyatlar böyle giderse hayal olarak kalacak sadece Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]  Setleri düzen arkadaşlara özenmedim değil. Nazar değmesin hiç birine Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] 

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Gelbura.com'dan alınma Moza R5 Load-Cell bundle ilave olarak clutch pedal dahil setim satılıktır 2 kez kullanıldı. Etiketleri poşetleri üzerindedir.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.