Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (429. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.568
Cevap
275
Favori
583.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tamam o zaman, yanıtınız için teşekkür ederim.

• Merhaba.Thrustmaster T300 Rs Gt var.Bazen takılmalar oluyor.Ffb kayıbı olarak mı geçiyor.Direksiyonu sadece ben yönlendiriyorum geri toplama,çarpınca tepki verme gibi ayarları kapalı.Acaba nedeni nedir?İyi forumlar.

NOT: Funboylar itinayla bloklanır, bu yaştan sonra uğraşamam hiçbirinizle. Malı mülküyle övünen uzak dursun.
  • Thrusmasters t300 rs gt nin güç kablosunu nereden temin edebilirim. kullanılan güç kablosu ne diye geçer acaba

Yaşadığınız durumu video çekip gönderirseniz daha iyi gözlemleme şansımız olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Astarı yüzünü geçer gibi duruyor hocam :)

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]www.vatanbilgisayar.com
    THRUSTMASTER T818 Servo Base fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/thrustmaster-t818-servo-base.html
    Simagic Alpha Mini Direct Drive Wheelbase Fiyat
    https://www.gelbura.com/simagic-alpha-mini-direct-drive-wheelbase-pd-TET61064256419

• Arkadaşlar gt7(ps5 için) logitech g29 u destekliyormu? eğer öyleyse g25 i g29 a çeviren aparattan alsam ps5 te g25 le gt7 yi oynayabilirmiyim. Gt7 yi incelerken içinde g29 ve g923 için ayarlar mevcut.

Moza R12 derken yaptık bir delilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 7 Ağustos 2023; 14:56:20 >
  • Tüm Sim Race serverlere merhaba,

Önce biraz direksiyon tecbülerimden bahsetmek istiyorum;

Tam yılı hatırlamamakla tahmini 2002 ya da 2003 yılında Ps3 aldıktan sonra Logitech Driving Force GT direksiyon ile ilk deneyimime ve tahmin edeceğiniz üzere de Gran Turismo 5 ile de oyun oynama başladım. Nedendir bilinmez, halen daha da en sevdiğim direkyonumdur, ilkler unutulmaz sanırım :) Tabii ki sürüş için de ütü masası olmazsa olmazlardandır :b

Bu deneyimi yaklaşık 7-8 ay tecrübe edindikten sonra da artık biraz konfor düşünerek Wheel Stand Pro v2 Deluxe (yurt dışından) aldım. Alırken G27 uyumluluğu olsun diyerek Logitech Driving Force GT ekstra aparatlarını da aldım. Yaklaşık 1-1,5 yıl kullandıktan sonra da Logitech G27'ye geçiş yaptım. İlk izlenimlerim direksiyonun kalitesiydi ve mevcut (Logitech Driving Force GT) plastik direksiyonuma göre derinin çekiciliği oldu. Sonrasında ise Euro Truck Simulator 2 (Steam) heyecanı başladı. Logitech G27 ile hem PC hem de PS3 olarak uzunca bir süre de kullandım. PS4 çıkması ile birlikte de PS4 aldım ve direksiyonumu da G29 alarak geçişimi tamamlamış oldum. PS4 aldığım zaman diliminde de Xbox One S aldım. Evde halen PS3 ve Xbox One S (+ olarak Kinect vb. tüm her şeyi de kutusunda) durmaktadır.

Son olarak da 9-10 ay önce Ps5 aldım. Eğer PS5'de G29 direksiyonum çalışmasaydı açıkçası kopmayı düşünüyordum. PS5 G29 çalışması ile birlikte de Gran Turismo 7 ile de yarışmaya devam ediyorum. Euro Truck Simulator 2 arada açıyorum. Wheel Stand Pro kurması da artık zor geliyor.

Uzun zamandır aklımda olan Sim Kokpit kurma fikri var. Sigma Profil olarak hem esnek hem de genişletilebilir olması niyetim, ayrıca araç koltuğu ile tamamlamayı düşünüyorum. Bu konuda sizlerin değerli tecrübelerini ve paylaşımlarını bekliyorum ?

Yakın zamanda da Amerika'ya gideceğim için Seti komple değiştirerek Fanatec geçişi ile taçlandırmayı tamamlayacağım. Oynayacağım oyunlar platform olarak PS5, Xbox ve PC (Sadece PC Euro Truck Simulator 2) olacak. İleride PC kurarsam işler değişebilir, mevcut NB ayarları ile yeterli geliyor. Çok eski oyunları da düşünürseniz hem açık dünya hem de olmayanların çoğunu oynadım. Assetto Corsa ve Competizione (PS5) da bulunuyor. Daha çok keyif amaçlı ve grup olursa da tabii ki katılmak isterim.

Fanatec düşündüklerim;

Fanatec Gran Turismo DD Pro (8NM)

https://fanatec.com/eu-en/racing-wheels-direct-drive-bases/racing-wheels/gran-turismo-dd-pro-8-nm

CSL Pedals Load Cell Kit

https://fanatec.com/eu-en/accessories/pedal-accessories/csl-pedals-load-cell-kit?_gl=1*4fmk8t*_up*MQ..*_ga*NDY1Mjg0MDMuMTY5MTMyNDIxNA..*_ga_Q6VYC4JPVE*MTY5MTMyNDIxNC4xLjAuMTY5MTMyNDIxNC4wLjAuMA..

CSL Elite Steering Wheel WRC (QR1 Lite Wheel-Side (Simplified Quick Release Adapter Free)

https://fanatec.com/eu-en/steering-wheels/csl-elite-steering-wheel-wrc

ClubSport Shifter SQ V 1.5

https://fanatec.com/eu-en/shifters-others/clubsport-shifter-sq-v-1.5

ClubSport Handbrake V1.5

https://fanatec.com/eu-en/shifters-others/clubsport-handbrake-v1.5

Toplam 1,269.75€ tutuyor. Gidene kadar belki indirim düşer belki de biraz zam gelir. Almamda herhangi bir değişikliğe sebebiyet vermeyecektir. Bu konuda da yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?

Fotoğraf güncellenmiştir.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crafty -- 6 Ağustos 2023; 15:46:12 >

• Vites ve el freni yerine simidi daha kaliteli almanızı tavsiye ederim. F1 oynuyorsanız f1 simitlerinden gt veya ralli seviyorsanız da mesela bmw gt simidini önerebilirim eski bir kullanıcısı olarak.

• Öneriniz için teşekkür ederim. F1 ara sıra oynadım ve çok da ısınamadım. Ralli seviyorum, Alcantara modelini de açıkçası sevmiyorum. Xbox’da çalışması için en ucuz modeli seçtim, belki ön yargım da kırılır diye düşündüm. Alcantara olmayan modeller için de direksiyon sistemi kadar ücret ödemek istemiyorum. Ralli için önerdiğiniz model varsa incelemek isterim ?

• Ralli için min. 32 cm çaplı simit tavsiye ederim ralli oyunlarına yüzlerce saat harcamışımdır. Dediğim gibi ben de bmw gt2 v2 vardı ve çok memnundum. O da alcantra. Fanatec wrc orijinal simidi de var ama o çok pahalıydı hatırladığım kadarıyla. Simit emin olun base kadar önemli nerdeyse. Uzunca anlatmıcam ama 15 yıllık sayısız simit ve set denemiş biri olarak yazıyorum.

• Arkadaşlar selamlar, Elimde tertemiz ve tamamen sorunsuz bir G29 var. Fakat Xbox'a geçtiğimden G920 ile direkt değişim yapacağım bir arkadaş arıyorum. Böyle bir ihtiyacı olan var ise bana ulaşabilir. Altına üstüne para istemek / vermek vs yok. Sorunsuz kondisyonda olması yeterli.

• Arkadaşlar 5 yıl aradan sonra assetto corsa ve benzeri similasyonlar için başlangıç seviyesi bir PlaySeat almak istiyorum. Bu iki üründen kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? Ya da bu ürünler yerine tavsiye edebileceğiniz bir playseat var mı?

https://www.gamestandpro.com/gamestandpro-driving-force-simulator-yaris-oyuncu-koltugu-kokpit-pcg84411

https://www.gamestandpro.com/gamestandpro-tv-uniteli-direksiyon-standi-gtv65113

• 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.