Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (432. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.568
Cevap
275
Favori
583.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eğer birden fazla direksiyon add-on yoksa çok elzem bir ihtiyaç değil, yani sürekli söküp takmıyorsanız ve sabit kalıyorsa 8NM için o plastik de iş görüyor. Kullanıcıların %20'sinde plastik QR zamanla deforme olmuş kimisi çatlamış vs. Ben siparişimde direkt QR1 geçmiştim ve evet plastik olana göre çok daha sağlam ama ben mecburdum hub ve extra add-on simit kullanmıştım ikisinin ağırlığı hatrı sayılırdı. QR2 çok daha iyi olmuş eğer plastik olandan kurtulup işi garantiye almak için bir QR alınacaksa QR2 olmalı kesinlikle, tavsiyem bir ay daha bekleyip ''Black Friday'' kapsamında daha uyguna almanız olur.

• Arkadaşlar daha öncesinde yurt dışındaki bi adrese moza yada fanatec'in sitesinden bi şey alıp gönderen oldu mu ? Kafaya koydum r5 bundle alıcam. Fakat nasıl oluyor bu işler tam bilmiyorum kargo ücret ya da ek vergi işleri. Performans kit ile birlikte 14.800'e geliyor şuan.

Msi B850 Tomahawk / Ryzen 7 9700X / Arctic Freezer 34 eSports DUO White / Msi RTX 4070 Gaming X Trio / Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 X 2 / CoolerMaster MB520 RGB / FSP Hyper M85 650W / SanDisk 500 GB Ultra 3D x2 / Corsair 240 GB MP510 / LG Ultragear 27GL83A-B + AOC 24" C24G1
  • Arkadaşlar ilgilenen varsa moza SR-P Load Cell 3lü pedal setini.Simmagic set almak için elimden çikaracağım.Bir de simagic GTS simit onu da çıkaracağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Birkaç gündür direksiyon seti bakıyorum ve fanatec CSL DD almaya Karar verdim (Boost Kit Olmadan)

Moldova Da yaşıyorum Öğrendiğim Kadarıyla burada avrupa siparişleri pek sıkıntı olmuyor o yüzden direkt evime sipariş geçeceğim

Almayı düşündüğüm set bu ekstradan sadece Load Cell Pedal Alacağım Tam Olarak Ne Olduğunu Da bilmiyorum ama Herkes yanında alınmasını önermiş

Masaya Bağlayıp Kullanacağım O Yüzden ona da aparat alacağım ve Fanatec De Satılan Pek Güven Vermedi Plastik Duruyor Biraz

O Yüzden masaya bağlamak için Bu Aparatı da alacağım

https://www.gelbura.com/moza-racing-uyumlu-r5-r9-r12-r16-r21-masa-takma-aparati-r9-clamp-replikadir-pd-TET20853190543

Sormak İstediğim Şey sizce Black Friday indirimlerini Beklemeli miyim?

Ve Bu QR2 muhabbeti nedir onu da eklemeli miyim sepete iki parçası var anladığım kadarıyla onun da

Boost kit almama sebebim ilk Direksiyon Setim olacak o yüzden acelesi yok diye düşündüm ileride canım isteyince alırım diye

Bu Şekilde Bir Set Almam mantıklı mı bunu size sormak istiyorum bu set bana gümrük vergisi ve kargo ile beraber 650-720 Euro arasına gelecek(110 Euro Sadece kargo)

veya aklıma şuan geldi ama direksiyon bağlama standı gibi uygun birşey de düşünebilirim ama taşınabilir olması gerekiyor taşınabilir derken ev içinde değil başka bir eve geçerken veya türkiye ye git gel yaparken gibi demek istiyorum bu konular hakkında pek bilgim yok beni biraz aydınlatırsanız sevinirim

• musavalentin M kullanıcısına yanıt
    DD masayı fazla sallar.Taşınabilit next level racing in vardı galiba standları ona bakabilirsin.QR2 bir den fazla direksiyon kullanacaksan lazım olur.Hızlı direksiyon değişmek için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154223201

Biz bahsettiğin ödemenin bir okadarını devlete ödüyoruz.

Seviyoruz ya ülkemizi.

ASUS ROG PG278Q 1Ms GSYNC 2K 144HZ | ASUS TUF Z490 PLUS-WIFI | ASUS TUF RTX 3080 OC | İ7 10700K 5.1GHZ | 16 GB DDR4 | COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 | CORSAIR AX1200İ | CREATIVE SOUNDBLASTER X-FI 7.1 | RAZER TIAMAT 7.1 ANALOG | RAZER OUROBOROS | COOLAR MASTER X HAF 942
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt

maalesef öyle hocam ben kendi şansıma şuan türkiye de yaşamıyorum

R300 Bundle seçince içinde geliyor 580Euro Yerine 480 Euro şuan

Oradaki HUB ile istediğiniz dikresiyon add-on'u kullanabiliyorsunuz. Direksiyon simidi o HUB'a bağlanıyor ve HUB'da Base'e bağlanıyor. HUB'ın görevi tam olarak dilediğiniz direksiyon simidini Fanatac Base ile kullanmanıza yarıyor.

Steering Wheel Accessories | Accessories | Fanatec

Buradaki direksiyon simitlerini veya başka yerden alacağınız simit (add-on) ları takıp kullanabiliyorsunuz. HUB'ın özellikleri ise burada yazıyor ;

ClubSport Universal Hub V2 | Fanatec

CSL Universal Hub V2 | Fanatec

• tnt_cem kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için

SRP’den çok daha iyi olduğu kesin, bizim değil önemli olan senin ne oynadığın simcade veya AC’de freeroam takılmıyorsan en mantıklı seçim, zaten istersen ilerde extra pedal da alabiliyorsun sanırım P1000 modelde. En önemli etken de yine aynı modele haptic bağlayabilirsin gayet keyifli olacağına eminim haptic ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt_cem -- 27 Ekim 2023; 18:26:4 >
  • tnt_cem kullanıcısına yanıt
    Ac ve Acc oynuyorum.Gt araçları tercih ediyorum.Arada F1 oynuyorum.Oynarken tek ayak kullanırım fren ve gaz için.Pedalar üçlü olduğu için bir birine çok yakın.İki li alırsam bir ayak frende bir ayak gazda sanki daha iyi bir deneyim verecek miş gibi geliyor.

• Arkadaşlar merhaba bir sorum daha olacak CSL DD için masa bağlantı aparatı mı almam mantıklı olur yoksa stand mı almam mantıklı olur ikisinden birisini alacağım ama stand sallanır mı diye düşünüyorum karar veremedim 3200 Bütçem var sadece o yüzden ya stand yada masa bağlantı aparatı

store.steampowered.com
    Save 13% on Assetto Corsa Competizione on Steam
    https://store.steampowered.com/app/805550/Assetto_Corsa_Competizione

Bu da DLC paketi

store.steampowered.com
    Save 76% on Assetto Corsa Competizione DLC Pack on Steam
    https://store.steampowered.com/bundle/34549/Assetto_Corsa_Competizione_DLC_Pack

Ayrıca Epic Games' de ilk abone olacaklar için iracing 3 aylık abonelik 31 lira.

Şu yeni WRC de de güzel bir indirim olsa da alsak ya. Gerçi daha çıkmamış oyuna ne indirimi   dirt 2 kullananlara sadakat indirimi yapmışlar da yine 750 lira çok geldi bana.

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• EmreDFace kullanıcısına yanıt

Ah be biz de T300 parasına DD alabilecek miyiz acaba ileride  

bundan kullanan var mı aramızda. Parasına değer mi ? Gerçi stand yerine önce monitör alasım var ama bilemedim :/

www.n11.com
    Gamestandpro Driving Force Direksiyon Standı Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/gamestandpro-driving-force-direksiyon-standi-25330390?magaza=gamestandpro

setup şu anda böyle, laptop monitöri 600nit HDR olunca harici monitör beğenemez oldum. Hoşuma gidenler de bütçeyi aşıyor  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 28 Ekim 2023; 1:6:11 >

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Pedal setine ihtiyacı olan arkadaşlar elimde moza SR-P Load Cell 3 lü set var.Simagic set sipariş verceğim için elimden çok uyguna çıkaracağım.

Gamepad önerisi alabilirim lütfen buyurun.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.