Binbaşı
29 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme
Toplam: 238 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Bina dışına yapılan yalıtımlar kolon ve duvarlarda meydana gelen hasarları gizleyebilir. Bunun için evinizin içindeki duvarları ve binanın bodrum katındaki kolonları kontrol etmenizde fayda var.

Ev içinde meydana gelen titremeler, sallantıları sakın göz ardı etmeyin. Mutlaka incelenmesi gerekir.

Özellikle Tüm Türkiye’deki binaların bilir kişilerce incelenip hasar taraması yapılması gerekiyor. Konunun daha çabuk ilgili yerlere ulaşması için desfek verelim lütfen.

Bilgisayarı her açtığımda görev yöneticisinde baktığımda cdpusersvc adı altında inanılmaz bir ram, disk ve kullanımı görmekteyim.

Regeditten ve servislerden devredışı bırakmama rağmen bu garip şey sürekli çalışıyor. İşlemi sonlandırdığımda birşey olmuyor. İnternetten araştırdım ancak işe yarar bilgi bulamadım.

cdpusersvc neyin nesi?

2.1 sistem için harici usb ses kartı arıyorum ancak gerekli mi fark yaratır mı konusunda düşünceliyim.

320 kbps müzik, film ve oyun için ayrıca ses kartı almaya gerek var mıdır?

Şuan laptopun onboard ses kartını kullanıyorum.

Kullandığım ses ayarı 16 bit / 48000 hz

5.1 USB harici ses kartı satın alacağım ancak bu harici ses kartını 2.1 logitech sistem için kullanabilir miyim? Uyum sorunu yaşar mıyım?

Ses sisteminin sesini sonuna kadar açıp yazılım üzerinden mi kontrol edilmeli yoksa bir önemi yok mu?

Fenerbahçe'nin üzerinde 15 yıldır bir uğursuzluk var. Sayılmayan goller, kaçan penaltılar, direkte patlayan toplar, bilinçli yapılan hakem hataları, medyanın yaptığı haberler, taraftarların davranışları, federasyonun verdiği cezalar... Saymakla bitmez. Bunun başka bir açıklaması olamaz. Ha Fenerbahçe iyi yönetiliyor mu? Hayır ona lafım yok ancak tabloya daha geniş açıdan baktığımızda net bir uğursuzluk var.

Takımın bu zamana kadar gol atmak için uğraştığı öyle maçlar oynandı ki sayamam şimdi hepsini. 2006 Denizli maçını da hesaba katarsak ne demek istediğimi anlarsınız. Bariz bir uğursuzluk ya da başka bir şey var.

Ayrıca Fenerbahçe'nin 2014-2020 arasındaki oynadığı maçlara hakemler etki etmeseydi net 2 şampiyonluğu vardı. Özellikle diğer takım tarafları ne demek istediğimi gayet iyi anladı.

Ek olarak takım otobüsünün kurşunlanması da cabası.

https://www.youtube.com/watch?v=0ZjiuI6AqeM

ÇOCUKLA GÜLMECE youtube
FENERBAHÇE YE YAPILAN HAKEM HATALARI ÇALINAN ŞAMPİYONLUK
https://www.youtube.com/watch?v=bt8pcX78Umk

Turşusporyoutube
Fenerbahçe'ye yapılan şikeler 2020/2021
https://www.youtube.com/watch?v=rss6jQajJgo

HAYATIM FENERBAHÇEyoutube
her takımın hakkı yeniliyor bence ama açık bariz net bir şekilde her sezon en çok Fenerbahçenin hakkı yeniliyor goller olmamasına rağmen ofsayt penaltılar faul değil diyerek verilmiyor #cüneytçakır #alipalabıyık #metekalkavan #hüseyingöçek #halisözkahya #halilumutmeler #abdulkadirbitigen #Fırat Aydınus #tarıkongun #alperulusoy
https://www.youtube.com/watch?v=1cOBCHTEwVk

Render ve video isleriyle isim olmayacak. Daha çok birkaç sene once cıkan oyunlar icin 4 cekirdek 8 izlek islemci yeterli midir?

AMD Ryzen islemcili laptop almaya çekiniyorum. 4000 ve 5000 serisi islemci kullanan arkadaşlar sıcaklık ve oyun performansı nasıl?

Render ve video isleriyle hic işim olmayacak.

İnceleme videolarını seyrettim yine de konu açma geregi duydum.

Bu işlemcilerden hangisi oyunda daha iyi performans verir? Tekli çekirdek performansı oyunlarda daha mı iyi? Bu soruları araştırdım ama her kafadan bir ses çıkıyor.

AMD 8 çekirdek - INTEL 4 çekirdek

Hangi oyunlar 4 çekirdek ve üzerini destekliyor bulamadım.

Hakkında
Forum İmzası:
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Mobil cihaz
apple
Oyun Platformu
Notebook
Takım
Fenerbahçe
Notebook
Asus
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
İşlemci
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.082
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 102.712 (Bu ay: 1.486)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.874 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.