Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (402. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.419
Cevap
275
Favori
560.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Artması saçma birkaç sayfa geride bir arkadaş fanatecten csl dd alıyor 10kya set alıyor. 14k vergi 3k da ek masraflar çıkmış. Gelburadaki fiyatlara göre csl dd hala avantajlı.

• Sipariş verin hocam. Birkaç sayfa geride bir arkadaş 10 kya set alıyor yaklaşık 17k vergi çıkmış hala csl dd mantıklı.

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    İlgili masraf evraklarını bize de gösterse biz de görsek. Resmî bir belge olsa güzel olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thrustmaster T-LCM pedallardaki yarım basma kilitlenme firmware problemleriyle ilgili Thrustmaster dan gelen firmware ve yukleme rehberini Raceroom,F1,GT Planet,Assetto Corsa,race department,Thrustmaster owner gibi yabancı forum ve gruplarda paylaşmıştım. Nerdeyse hafta en az 3 kişi aynı sorun nedeniyle yukleme dosyası ve rehberini istiyor ben de mail ile yolluyorum. Fanatec ve diğerlerinde durum nasıl bilmiyorum ama Thrustmaster da bu kadar sorunlu bir ürün beklemiyordum. Mesela ingiliz arkadaşlar eger Fanatec alamıyorsak Logitech alırız diyorlar onlarda çok güvenmiyor. Bu üründe biraz şaşkınım neden başaramadılar...

• Ken Block43 kullanıcısına yanıt
    Ben resmî evraktan bahsettim. Ama gönderdiğiniz linkte resmî evrak görmedim.

• Laazzz kullanıcısına yanıt
    Siz 150€ ve üzeri fiyatlı ürünlerin gümrükten geçerken artık ticari ürün olarak değerlendirildiğine ikna olmadığınız için mi evrak görmek istiyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sarppy kullanıcısına yanıt
    İkna olmadığım için evrak görmek istedim.

• Laazzz kullanıcısına yanıt

Ben de size linki attım. Resmi evrak görmek istiyorsanız adama mesaj atabilirsiniz bu kadar basit.

Edit: Ekleme

Ayrıca ek olarak buradaki vergi oranlarına bakarak hesaplayabilirsiniz.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 3 Haziran 2022; 14:3:16 >
  • Kutu açılım videosunu izledim de efsane ya..

• Arkadaşlar 17.05 de amazon.de den 5400 tl karşılığında almanyada ki arkadasimin adresine prime ile trustmaster t300 rs gt gönderdim. Arkadaşım da Hollanda vatandaşı oda Hollanda ya kardeşine götürdü paketi ve dün amsterdam dan tr ye geldiler ve kocam koli ben bile hala şaşkınım ki hiç bir allahin kulu dememiş ki bu nedir aç bi bakalım diye. Alıp çıkmışlar havaalanindan.

• Benim de dun t-lcm pedalim geldi ingiltereden sabiha'ya. Sıkıntı olmaması için kutuyu falan getirmedi arkadas sadece pedalı ve içinde çıkanları koydu bavula. Sabihada didik didik ariyorlarmis bavulları, yeni uygulama gelmiş 2 gün önce. Bu bedelin düşürülmesi ile ilgili herseye xrayde bakiyorlarmis.
    Arkadaşin biraz ağzı laf yapar, oradaki polisi soru bombardımanina tutup en son elindeki ufak poşeti gösterip bunu da koycaz mi diye sorunca oradaki polis illallah edip tamam siz gecin surdan diyip xraye sokmadan geçirmiş.
    Ha benim ürünler yeni kanuna aykırı bir durum yaratmiyordu ama 450 euroyu gecen bir ürün sabiha'dan getircek arkadaşlar dikkat etsin.
    Devlete para lazım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt
    Benimkiler de sabihaya geldi kimse sormamış bile. Ve kutu hiç açılmamış. Zaten benimde 450 eu geçmiyordu.

• İstanbul’da karbon fiber plaka kesecek bir yer biliyor musunuz?
    Birkaç cnc ve lazer işi yapan yeri aradım ama bizde yok dediler bilgilendirebilirseniz sevinirim teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moza'dan 3 yeni model;

MOZA Racing – Three New Products Released.https://www.bsimracing.com/moza-racing-three-new-products-released/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkmdesign -- 6 Haziran 2022; 8:31:24 >

• mkmdesign kullanıcısına yanıt

biraz daha ufak bir simit bekliyordum açıkcası

• yeterince beklersek boss bilişim ürünleri gönderiyor mu? 1-2 ay bekleyebilirim, acelem yok.

• gönderiyor

• Moza'ları 2 haftadır akşamları mutlaka 2 saat kadar kullanıyorum. Deneyim videosu çekmeden önce iyice anlamaya çalışıyorum neler olduğunu. Dün software ve firmware güncellemesi geldi. Hatta güncelleme sonrasın cihazı tekrar kalibre etmemi istedi sistem.

Normalde Thrustmaster TS-PC ile Dirt Ralli 2.0'da adam gibi his alamadığım için doğru düzgün sürüş yapamazdım. Dün akşam testlerimde ralli konusunda fena olmadığımı öğrenmiş oldum. Amartisörlerin o kapanıp açılma hissi vs hepsi var. Gerçekten çok iyiydi.

Bu hafta eğer işlerden fırsat bulursam kullandığım tüm simler için deneyim videosuna başlıcam.

• merhabalar.. elimde thrustmaster ile uyumlu f1 wheel addon mevcut (ferrari versiyonu ilk çıkan ekransız model) satılıktır...fiyat 3000 tl düşünenler pm atabilir.

kutusu ve aksesuarları tamdır... deformasyon yoktur.

• 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.