Şimdi Ara

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU] (404. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.410
Cevap
275
Favori
560.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ana şebekede toprak yoksa o uzatmanın toprağına bağlamanın bir anlamı olacak mı hocam?

• Topraklama muhakkak olması lazım. yoksa çekilecek. Hi-end cihaz kullanılıyor neticede. Snoopy veya Kontorland değil.

• Thrusmaster T-LCM pedallar için Frenin 255 Force'da kalması ve cihazın kilitlenmesinin bir çözümü var mı?

Bootloader yöntemi ile maalesef cihazlar uyanmadı.

• Dante kullanıcısına yanıt

Normalde ana hatlarda topraklama olur. Olmazsa sadece bu tarz cihazlar değil binada bulunan tüm cihazlar riskli demektir.

Mesela bir abimiz simucube2 almıştı. Cihaz çalıştığında PC hata veriyordu galiba. Topraklamayı bir elektrikçiye kontrol ettirdiğinde gördü ki binadaki toprak kablosu çalınmış :) Yeni hat çektirmişti ve soru çözülmüştü.

• Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt

Windowsta test edince de 255'te mi kalıyor yoksa sadece oyunun içinde mi? Bir de bütün oyunlarda aynı şey mi?

Bazı oyunlarda invert seçilince düzeliyordu da siz bakmışsınızdır ona muhtemelen :)

• nsunsu N kullanıcısına yanıt

oyunlarda hiç tepki yok zaten. T-LCM'nin kalibrasyon programında fren 255 force görünüyor. Zaten normalde en fazla 100 oluyor normalde.

Denetim masasında pedal bağlı görünüyor ama X ve Y eksenlerde hiç oynama yok.

Factory Default'a çevirdiğim zaman pedallarda hiç oynama olmuyor kalibrasyon programında fakat dead zone'lar ile oynayınca debriyaj ve fren %2 oynar hale geliyor. Pedalı tamamen açtım hall effect sensörlerde falan sorun yok. Pedalları tek tek çıkarıp denedim 1 tanesi kitliyor olabilir diye ama yine aynı düzelmedi.

Bootloader ile firmware attım fakat yine bir değişiklik yok. Yanlız cihazın anakartında bir soket var tahminen oradan bir işlem yapılıyor olabilir ama maalesef Thrustmaster bu konuda hiç bir bilgi paylaşmıyor. Distribütör firma ile görüşün diyorlar fakat onlarında yapacağı bişi yok Thrustmaster ne yedek parça nede ürün tamiri konusunda hiç bir şey paylaşmıyor. Distribütör mecburi sıfır ürün ile değişim yapıyor ve bozuk ürün elinde kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aranel Ciryatan -- 16 Haziran 2022; 11:20:30 >

• Dante kullanıcısına yanıt

hocam su fren pedalının detaylı bir iki fotosunu atar mısın? loadcell pivot noktası, yükün bindiği yer, loadcell basan yay gibi.

• Arkadaşlar direksiyon için eldiven önerisinde bulunur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SavasLordu kullanıcısına yanıt

Ben aşağıdaki eldiveni kullanıyorum. Çok rahat ve havadar.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]www.decathlon.com.tr
    Dağ Bisikleti Eldiveni - Siyah - ST 100
    https://www.decathlon.com.tr/p/dag-bisikleti-eldiveni-siyah-st-100/_/R-p-301147
  • tanerq kullanıcısına yanıt

Teşekkürler dostum

• jsv de iyidir.

• Aranel Ciryatan kullanıcısına yanıt

Anladım, normal değil tabi, bir sıkıntı var, benim T-LCM öyle değil, normal bir şekilde gaz ve debriyaj x-y ekseninde , fren z ekseninde normal çalışıyor.

Umarım hallolur, garanti var mı? yoksa da ilgili sensörler ya da anakartı vs yedek parça olarak bulunup değiştirilebilir elinizden geliyorsa.

Bir de başka bilgisayarda denediniz mi?

Bu aşağıdaki linkteki de benzer bir sıkıntı yaşamış ama başka iki bilgisayarda normal çalışıyormuş.

Sim Racing Ekipmanları [ANA KONU]racedepartment
    Major issue with T-LCM pedals - throttle and clutch get stuck
    https://www.racedepartment.com/threads/major-issue-with-t-lcm-pedals-throttle-and-clutch-get-stuck.202795/

• nsunsu N kullanıcısına yanıt

Dediğinizi deneyebilirim ama benim zaten firmware den sonra düzeldi. sadece direksiyon pc de daha güçsüz usb konusunda gelince ben daha çok xbox ta oynadığım için rj12 ye biraz mahkumum am apc için her zaman takılı ve bilgi doğru. Bana mail adresinizi özelden yazarsanız firmware ve uygulama rehberini iletirim size.

• L.Hamilton kullanıcısına yanıt

Hocam bulabildiniz mi bir yer? Bir donem ben de karbon fiber plaka kestirmek icin aradım ama bulamayınca pes etmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertikt -- 21 Haziran 2022; 21:20:20 >
  • Mertikt M kullanıcısına yanıt

Hocam tanıdık birine kestiricem onun dışında bende bulamadım o da hatır için kesiyor yoksa maalesef kesen yok.

Ne zor bulunan bir şeymiş kimse bulaşmak istemiyor

• Yurtdışından uçakla G29 getirmek istiyorum fakat internette birkaç farklı şey gordum

1- Kutulu getirsem sorun olur mu? 430 Euro altı olunca sorun olmuyormuş sanırım emin olamadım

2- Eger sorun çıkarsa vergi mi alıyorlar yoksa ürüne el mi koyuyorlar

Kutusuz getirirsem kişisel kullanım diye sorun olmuyor sanırım ama riske girmek istemiyorum

• NeonExplosion N kullanıcısına yanıt

Yolcu beraberinde getirilen eşya sınırı 430 euro evet, ama detayları ben de merak ediyorum.

Mesela 500 euroluk bir ürün getirsek gümrük bedeli 500 euro üzerinden mi yoksa aradaki fark olan 70 euro üzerinden mi hesaplanıyor?

Bu işlemler havalimanında nasıl yapılıyor? Bir arkadaşıma getirtmeyi düşünüyorum, 1 saat havalimanında bununla uğraşması gerekiyorsa hoş olmaz.

• psionic P kullanıcısına yanıt

O kısmını bilmiyorum maalesef

Peki kutusunda getirsek sorun olur mu? 430 euro altı oldukça

• GPX pedal alan arkadaş vardı . Daha sonra ses çıkmadı. Yorumları paylaşırsa biz de bilgi sahibi olalım. Firma en son Tuğçe Kazas Rally edition ile teaser çekmiş bırakmış. başka da bir atraksiyon yok. Kesin alacaktım. Çizmeyle Kokpite oturmasını görünce markaya karşı bir güvensizlik oluştu :D

• loadcell baglantısı yani loadcell yük binen yer ile ilgili tereddütler var, ben foto istedim arkadastan ama atmadı, bence iyi araştırıp alın

• 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.