Samsung RT46K6000S8 Gövde Patlaması
Merhaba,
7 yıldır Samsung RT46K6000S8 model buzdolabı kullanıyoruz. 1 hafta önce buzdolabının sebzelik bölümünün altına su dolduğunu fark ettik ve internet araştırmaları sonrasında tahliye bölümünün buz tutarak tıkandığını ve bu nedenle olduğunu okuduk. Sonrasında buzdolabını 2 gün fişten çekip erimesini bekledik. Bu arada gerçekten de buzduk bölümünde bazı yerler şişmiş ve içi buz dolmuştu. Plasik zeminde şiş alanlar vardı.
2 gün sonunda tahliye kutusunun içi su doldu ve tüm buzlar çözüldü.
Fakat bu durum sonrasında buzdolabının devamlı çalıştığını ve buzluk bölümünün tam vakum yapmadığını fark ettik ve servis çağırdık.
Gelen servis buzdolabı gövdesinin patladığını ve bunu tamiri olmadığını buzdolabının yenisi ile parası karşılığında değişmesi gerektiğini ilettiler.
Örnek buzdolabı 32 bin ise bir gövde bedeli belirleyip muadil bir ürün verip sadece gövde bedelini alıyorlarmış.
Bana bu iş pek mantıklı gelmedi çünkü bir sürü aynı sorunu yaşayan kullanıcı var belli ki kronik bir problem.
Neden oldu dediğimizde ise elektrik gidip gelmiş olabilir. Akım korumalı priz kullanın. Buzdolabı açık kalmış olabilir vs bir sürü şey iletiyorlar.
Kısaca ürün kronik hatalı. Ben akım korumalı priz kullanmak zorunda değilim firmanın zaten bu ürüne korumasını koyması lazım diye düşünüyorum.
Benzer bir durum başına gelen varsa bu konuda bilgi verirse çok sevinirim.
SimRacersTR
|
7" LCD ile Hardware Monitor Yapma
|
Konu silinebilir
|
Aynı Anda 2 Bağlantı
|
Piranha Kablosuz Hoparlör Çekilişi
|
İnternet Kullanımının Ehliyete Tabi Olması
|
Lastik Seçimim? Çok Bilinmeyenli Denklem :)
|
Hepsiburada ile Heyecanlı Bir Yolculuk
|
RaceRoom Türkiye & Fransa Kapışması 2 Saatlik Canlı Yayın
|

Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.444
İkinci El Bölümü Mesajları: 68
Konularının görüntülenme sayısı: 12.232 (Bu ay: 340)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 587 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun