Şimdi Ara

silinsin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
12
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • silinsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsdrgn -- 14 Ekim 2014; 1:55:01 >



  • Cia de ajanlarına uykusunda dil öğretiyormuş. Geçen bi yerde okudum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonucu yaz hocam haberdar et
  • İşiniz gücünüz mü yok?Gidin bi kursa 5-6 ay şakır şakır İngilizce konuşmaya başlayın
  • Takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brsdrgn

    belki size biraz tuhaf gelebilir ama şu reklamını gördüğüm ve buradada konusu açılan bilinçaltı ingilizce eğitim setini aldım.aslında daha önce bazı yerlerde ilanını görmüş ama bir türlü deneme fırsatı bulamamıştım ve deneyen de yoktu.en azından biri deneseydi ve bize yazsaydı işe yarayıp yaramadığını bilebilirdik ancak olmadı.bunun üzerine bu riski ben alayım dedim.şunu da söylemeden geçmeyeyim şirketle herhangi bir ilişkim bulunmamakta.bu forumun yıllardır üyesi ve üniversitede ing bölüm okuyan bir öğrenciyim.
    http://clupanya.com/showdeal.aspx?dealid=397
    bahsettiğim set verdiğim linkte.e posta yoluyla iletişime geçiyorlar ve müşteri temsilcileri ilgili diyebilirim.pakette setlerin kullanımıyla ilgili biraz karmaşık bir kılavuz yazısı,bilinçaltı eğitim derslerinin dosyalarını ve bir tane 1000 kelimeden oluşan ingilizce kelimeler listesini yolladılar.kullanmaya başlayalı üç gün oldu ve talimatlara uymaya çalışarak elimden geldiğince dinlemeye çalışıyorum.ön planda aksanı anlaşılabilir bir dille belirli ingilizce cümleler seslendiriliyor ve çoğu günlük hayatta kullanmamız gerekn temel cümleler.işin sırrı tabi ki burada değil arka planda benim duyamayacağım frekanslarla doğrudan bilinçaltıma gidecek bilgiler yer alıyor.

    aslında bu riski nasıl aldın derseniz.bu telkinlerle ilk tanışmam değil.daha önce de hayatim değişti sitesindeki ücretsiz telkinleri denemiştim ve etkilerini görebilmiştim.aynı şekilde bu sitede bildirilen başarı oranları biraz beni cezbetti diyebilirim ve dilerim zamanla etkisini görürüm.hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum açıkcası.

    ee sonuç ney




  • Merakla bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemin 17500 hz frekansta dis kulak tarafindan duyulmayan ancak ic kulak tarafindan beyne iletilen altkatman seslere de sahip oldugu iddia edilyor. Ust katman seslerin yurtdisindaymissiniz gbi kulak asinaligi ve dil yatkinligi yarattigi belirtiliyor.

    Aslinda yurtdisinda dil egitimi alanlarin daha hizli ogrenmesinin ana nedeni gununun buyuk cogunlugunda anadilden uzak yasamak oldugunu dusunuyorum. Ben 1 ay almanyada kaldigimda abim bakkala maerkete bile beni yollardi vasat bir almancam olmasina ragmen 30 gunde 9 yilda konusamadigim kadar almanca konusmaya baslamis; hatta abimin alman bir arkadasina turkiyede aile yapisi hakkinda falan da basit bilgiler vermistim o derece.

    Son diye bi dizi vardi; orda iranli bi bilim adami surekli arabada falan ingilizce konusmalar dinliyordu. Diziyi yarim biraktigim icin mevzuyu tam kavrayamamistim. Sonra ne oldu? bilen varmi?
    Iyi bayramlar ve iyi calismalar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brsdrgn

    yaklaşık 2 hafta geçti ve ikinci listening kısmını dinlemeyi bitirdim sayılır.tuhaftır konuşmaları daha iyi anlayabildiğimi farkettim.hani bir aşinalık olur ya bu dikkatimi fazlasıyla çekiyor.bunu sürekli ingilizce ders görmememi yoksa ingilizce telkinleri düzenli dinliyor olmamamı bağlamalıyım bilmiyorum.fark var diyebilirim arkadaşlar.bir de başka bir dikkatimi çeken nokta telkinleri açıp yattığım geceler rüya gördüğümü hatırlamıyorum.uykuda bilinçaltının meşgul olmasından dolayı mı diye düşünüyor insan.buraya kadar iyi gitti devamını yine gelişmeler oldukça buraya yazacağım..

    Hocam bende hazırlıkta okuyorum, seviyem a1. Yani ingilizcem çok iyi değil. Bu seti bana önerir misiniz?ı[DHTUBE=] Ve genel olarak ingilizce ile ilgili neler önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam torrent olarak paylaşabilirmisiniz? denemek istiyorum
  • Bilinçaltı eğitim setlerini araştırırken konunuzu gördüm risk almışsınız umarım iyi bir sonuç alırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brsdrgn

    teşekkürler benimde temennilerim aynı yönde.

    Hocam deneyimlerinizi aktarmanızı bekliyoruz.

    Kendi deneyimlerimden bahsedeyim biraz ilk iki gün dinlediklerim kolay cümlelerdi daha çok anlıyordum şimdi hiç anlamıyorum ;) ilginizce seviyeme ilgili sanırım bilinçaltı ile ilgili hiç tecrübe edemedim.

    4. günde durumlar böyle
  • takip, sonuçları yazarsan sevinirim
  • Valla ben ogrenemem çünkü bi yastığa başımı koyduğumu hatırlıyorum bir de uyandığımı diğerleri hiç yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekliyoz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçlar ne ?

    Pek inanmıyorum da olsun yine de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brsdrgn

    @Phylian
    hocam ingilizceyi ne kadar okuldaki eğitim şekliyle öğrenmeye çalışsakta bunu ancak sirekli konuşma pratiği yaparak ya da yurtdışına bir ülkeye gittiğimizde geliştirebiliyoruz.bilinçaltını sürekli meşgul etmeli.ama biz dersten çıkınca konuşmalar hep türkçe oluyor pratik yapıp duyabileceğim,aşinalığımı arttırabileceğim bir ortam pekte olmuyor açıkçası.bu setin yaptığı anladığım kadarıyla bu.bilinçaltı uyanıkken ve gece uyurken sürekli ingilizce duyarak ve frekanslardan da bunun türkçesini anlayarak pratik yapmış oluyor.akıcılık biraz da olsun artıyor diyebilirim.yalnız öyle ders çalışmayıpta sadece telkinle olacak bir iş değil gibi görünüyor.her ikisi de lazım bu konuda.bence sana desteği olur diye düşünüyorum.

    @sadasc
    hocam aslında paylaşmayı isterdim ancak etik bir durum ortaya çıkmıyor.birincisi buna para vererek aldım.ikincisi telif hakkı denen bir mesele var.bunu bu şekilde dağıtıp kopyalamam bunca emeği ve çabayı çöpe atar gibi duruyor.isteğiniz üzere yine de olur mu diye iletişime geçtim.sadece 1. seviye olmak şartıyla paylaşabilirsiniz dediler.eğer ki istersen özelden iletişime geç.daha sonra siteye ilk girdiğim fırsatta sana linki yollarım.sınavlar dolayısıyla çok sıkışığım bu aralar.


    merak ettim arkadaşa atarken bizede bir pm at




  • @brsdrgn Ben okuduğumu yanlış anlamışım o zaman ;)

    2- İlk gün 1.level klasöründeki 1,2,3,4,5....10 dosyalarını gündüz açarak sizi rahatsiz etmeyecek bir seviyede çalıştıracaksınız.Medyaplayer ile sürekli çal (sonsuz döngü) ayarına getirip sürekli çalmasını sağlamalısınız.
    3- Ardından 2.ci gün 10-20, 3.cü gün 20-30 dosyalarını, 4.cu gun 30-40 ve 5.ci gun 40-45 dosyalarini çalıştıracaksınız.
    4- Ardından uyumanızı engellemeyecek ses düzeyinde gece yatarken yeniden 1.level klasörünü açmalısınız. Yine ilk gün 0-15, 2.ci gün 10-20, 3.cü gün 20-30 dosyalarını, 4.cu gun 30-40 ve 5.ci gun 40-45 dosyalarini calistiracaksiniz. Medyaplayer ile sürekli çal (sonsuz döngü) ayarına getirip uyurken sürekli çalmasını sağlamalısınız.
    5- Bu şekilde hergün 10 dosya olmak uzere gündüz ve gece dinlenecek, ardından diğer günler bu işlem diğer dosyalarla tekrar edilecektir. Kapasitenize ve yogunlugunuza gore dosya sayısını artırabilir veya azaltabilirsiniz.
    6- Bu sistemi 30 gun boyunca tekrarlayacaksiniz.

    Ben Gündüz 1-10 ders dinleyip gece de 1-10 dersi dinliyorum Ertesi gün 10-20 ve gece yatarken de 10-20




  • Böyle bir şey yok. Konu kapanabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brsdrgn

    @ilaksali hocam belki takip ettiğiniz üzere deneyimimi öyle 4 günde deneyipte yazmıyorum.bu ortalama iki hafta sürüyor.ilk iki dinlediklerimi ben de kolay anlıyordum diğerleri biraz daha kompleks cümleler ama bu sizin telkinleri ne ile dinlediğinize ve programı nasıl kullandığınıza bağlı.ilk gün sabah sonraki gün akşam ilk 15 i dinlayecek sonra 2 yi ve 3 e geçecektiniz çünkü bana gelen kılavuzda böyle yapmam gerektiği yazıyor.anlamama kısmına gelince bu zamanla gelişiyor diyebilirim,zaten alt frekansları türkçe anlamını içeriyormuş bu da bilinçaltının anlayabilmesi için yapılmış sanırım.bence uzun bir süre deneyimlemek gerekli diye düşünüyorum.öyle birkaç gün ya da birkaç hafta değil.

    @oxata dostum istiyorsan buraya yazana kadar bir pm atabilirdin yorumun biraz emrivaki olmuş.

    işe yarayıp yaramamasından şüphe eden arkadaşları anlıyorum.ben de şüphe ediyorum ama bu süreç içerisinde bilinçaltı ile ilgili okuduğum kitaplardan edindiğim bilgiler neticesinde denemeye değer olduğunu düşünüyorum.çok merak edenler varsa internet de bilinçaltı nedir,nasıl işler,bilinçaltının gücü vs araştırmalar yapsın belki anlarsınız.

    Birde kusura bakma bende hemen olsun isteyenler grubundayım sanırım;) senin yorumların daha güzel olacaktır.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.