Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dupont81

Size de mehmednaim arkadaşa geldiği kutu ile mi geldi hocam? Yoksa geniş samsung yazan bir kutu ile mi geldi?
    Yukarıdaki arkadaşa gelen kutu gibi geldi.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam. demek ki samsung işleri bayaa saldı
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Çok önemli birşey değil. Karton bir kutuda gönderiliyor. Kolay kolay birşey olmaz sadece estetik değil. 128gb aldigim cihazın geldiği kutu daha şık ve albeniliydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aynen benim de 128gb aldığım kutu, geniş içi siyah ve ayrı ayrı cihaz koyma yeri olan özenli bir kutuydu. ben 512gb olan telefon için daha şık bir kutu bekliyordum sadece
  • Telefonun ısınma yönünden Note 8 den çok ufak miktarda daha az ısındığını söyleyebilirim. Ama öyle buz gibi bir telefon beklemeyin yoğun kullanımda. Pil yönünden Note 8 den daha iyi gidiyor. Ben çok ciddi kullanıyorum telefonu, Note 8 ile 3 saat civarı ekran süresi alıyordum, bununla 5 saat alacağım gibi gözüküyor. Benim için ciddi bir upgrade.

cihaz bir gelsin de hayırlısıyla =)
    Bir de siz 128gb olanı kullandınız mı hiç? Arada fark var mı 512 ile?
  • Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-note-9-ana-konu--131176877-22#134369994

Bir de su Samsung Turkiye ONLINE satis rezaletine bir bakin :

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

@jinjin de online siparis vermisti ona dis kutusu saglam cukur gozleri yuvalari ile iceriisndeki kutulari sabitleyen icinde hafif onyatmalarla birbirlerine carpmasini engelleyen bir olmasi gereken kutu ile gelmistir. Yani daha once de ifade ettigim gibi Samsung Online paketlemede de belli bir standardi yok. Ben boyle bir kutu ile telefonu bedava cihaz dahi olsa almam ... Saka degil ... Anlamadiigm bazilari duzgun korunakli oldugu asikar sekilde yollarken bazilarina neden boyle yapiyorla anlamis degilim !

Parasini pesin almasini biliyorlar ama paketlemede neden hep vasat veya belirsiz vs... Elbette baska sorunlari da vardir Samsung Turkiye olaraktan ...

Asagida biraz karanlikta gorunmuyor ama jinjin in paylasimina bir vurgulama ve isaretleme ile belirgilestirmeye kabaca calistim .

Orjnal gorsel ve kaynagi yukarda cevabimin basinda vermisimdir.

Peki bu ne anlama geliyor : Samsung online dan alinan herhangi bir cihaz kutusu korumasiz bastan savma kutu ile de gelebilir. Bu durum bende Samsung Online den herhnagi bir urunun saglam dahi olsa bu sekilde paketlemelerden oturu sorunlu olacaktir yani ya o an bozuk veya ilerde bozulmalar meydana gelebilir . En kotusu kullanici hatasi denilmesidir.

Velhasil niye bu kendi hatali sistemleri yuzunden servis garantiyle filan ugrasalim bosu bosuna ?

Yabanci ulkelerdeki Samsung online dagitimi paketlemesi vs saglam yapilmaktadir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 14 Eylül 2018; 14:51:8 >

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    İlk aldığım 128gb note 9 bu kutuyla gelmişti. Dediğiniz gibi süngerdeki boşluklar cihazların boyutundan büyüktü ve cihazlar oynuyordu. 512gb için daha premium kutu düşüncesi oluşmuştu bende ama maalesef daha baştan savma bir kutu ile gönderiliyor.. Bence Samsung ön-sipariş durumunu asla yönetemedi ve çuvalladı gerçekten
  • Birdaha böyle uygun fiyattan almadıktan sonra asla online siteden alışveriş yapmam. Hele ön sipariş.. asla...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Al benden de öyle hocam zaten daha Samsung a bulaşmam ön sipariş falan filan hikaye rezillik başka bir şey değil

• Bana hala bir mesaj gelmedi arkadaşlar. Bu işin mantığını anlayabilen var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

Bana hala bir mesaj gelmedi arkadaşlar. Bu işin mantığını anlayabilen var mı arkadaşlar?
    bunlar en sağlıklımızı bile delirtirler, en sakinizimizi bile çileden çıkartırlar.
    hergün umutla sms ve maillerime defalarca kez bakıyorum. ama nafile. artık uımudum tükendi.
    demoralize olduğumdan 2-3 satır birşey de yazasım yok.

1- lansman günü emaar samsung 512 MOR siparişimi İPTAL ETTİM.
    2- Lansman gecesi 512 siparişimi iptal ettim
    3- Farklı tarih ve günlerdeki ÖNSİPARİŞLERİMİZİ İPTAL ETTİK
    4- Galaxy Watch önsiparişi bu şerefsiz haysiyetsiz onursuz etik kanum nedir hiçe sayan kafalarına göre takılan firma zihniyetiyle bekletip vermedik.

mantığı yok aynı gün 5 dakka arayla verilen 2 siparişten okyanus mavi 128 olan gelip, 128 mor olan 8-9 gün sonra teslim edildi.
    1. sinin kutusu kardeşim diyorki alangirli olan kutu, diğeri ise alalaede küçük minimalize kutu, bunun sebebini daha önce yazmıştım KURYE DERKİ KARGO TAŞIMA YER MALİYET sebeblidir.

sadece önsipariş verdiğimiz 512 Okyanus Mavisi kaldı onuda kredi olayı artık bir daha öyle 18 ay falan şimdilik yok , 6 ay taksitlede almak herkesin harcı değil. O sebeble birtek bunu iptal etmedik. Ama yalanlar oyalamalar yılanhikayeleri masallara devam. 28 AĞUSTOS tan sonra gönderimi planlanıyor diyor, diyorum ki Eylülün ortasındayız 2 haftadır kargo bekliyoruz, sevkiyat sırayla yapılıyor, diyorum ki aynı gün siparişin 512 MOR olanı yolladınız uşatı ! tekrar başa sarıyor. Diyorum ki siyah teklif ediyormuşsunuz hayhay diyor, diyorum ama benim 18 ay é yapılmıyormuş, bir sorayım size dönerler cevap yok.

Bu arada Samsung ÖNSİPARİŞ REZALETİNE,

ÇEK REZALETİ EKLENMİŞ, çeki alanlar kullanamıyıor vaya başka sebebler, okunmuyor, tarih hatalı, kampanya dışı vs ... Çeki olanlar ise sinekli bakkal misali olmayan yada hepsi
    burada samsung kendisi 799-899 TL ye sattığını samsung online da 1299 TL ye falan satıyormuş , oda renk model vs yok.

REZİLLİK ARTIYOR. HERŞEYLERİ YALAN DOLAN.

ASLINDA NİTELİKLİ DOLANDIRICILAR BUNLARIN YAPTIKLARI.

Söylemeye dilim varmıyor ama bana atılan ibnstagramdaki sorduğum tüm mesajları , ipliklerini pğazara çıkaran türde olanları, almayın mağdur olmayınları silip, birde EKİMDE PLANLANIYOR diye alenen yazı yazmış SAMSUNG dan bir MELİH isimli MH YETKİSİZİ.

Bence heryerden bize gülüyorlar, dava açan falan da yok, avukat falan çıksada uğraşsa bunlar ile diye bekledim ama maalesesef.

zaten Emaar samsung da 22 kişi önsipariş için bekliyor dediler ( ilk lansman haftasında 10 gün içinde 4 kişiydi 512 siparişi veren) zam dedikoluları ile 22 olmuş, oda o kadar vaad söz sonuç SADECE SİYAH GELDİ , ben sordum aramadılar bile sadece siyahları teslim ediyorlarmış. Bizide sonra arayayacaklarmış tam 1 ay oldu dedim ve İPTAL istedim gecen pazar günü, bugün Cuma ve KREDİ KARTIMA 4bin TL iade olmadı, zaten bugün gecerse haftaya cumaya kalıcak !

Samsung onklinedan burda 512 bejkleyenlerin sayısı o kadar az ki , ses çıksa ne olur é belkide birileri daha var ama sesleri çıkmıyor, koyun olduk sıramızı bekliyoruz.

İnstagram görüntüleri yukarı postlarda önceki mesajlarda var , silmişler güzelce birde EKİMD PLANLANIYOR 1 EKİM değil dikkatinizi çekerim yazmışlar ALENEN.

Sinir kalmadı, dahada harap olmadan kurtarırız bu çetrefilden.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Tam umudumu kesiyorum diyorum ki işine gücüne bak, smsleri mailler kontrol etme hop bir arkadaş çıkıyor bana sms geldi diyor umutlanıyoruz inşallah darısı başımıza diyoruz bir hafta ses soluk çıkmıyor sonra tam yine umudumu kesiyorum hop birkaç arkadaş çıkıp bana sms geldi diyor ben anlamadım inanın bu işi.. Stokta varsa gönder arkadaşım yoksa gönderme ama gönderebildiğine göre stokta da var yani neyi oyalıyorsun? Yaptığım listede şuan 24 -26 - 27 tarihli şiparişler kaldı sadece ve bence hepimizin sms leri aynı gün atılıp aynı gün gelecek cihazlarımız.
    Önceki arkadaşlara birer hafta arayla sms atıldığına göre bize de haftaya çarşamba-perşembe sms atılıp bir gün sonra telefonlar gelir diye düşünüyorum.
    Hayır bu fiyattan note9 512gb alan ya da sipariş veren kişi sayısı da oldukça azdır, neyi bekliyoruz niye bekliyoruz anlayabilmiş değilim inan ki...
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Yaa bunlar çok faşizan firma, kartel, tröst, baskıcı dediğim dedik zihniyet.

Şimdi aradım Samsung Biztech muhasebeyi ( aslında pazartesi sabah belgelerimi yolladım , cuma uani bugün ödeme günleri diye sabahın mesai başladığında mesaj attım, ses çıkmadı kontrol ediyorum bir gelişme yok arayım dedim )

Emaar Samsung 'dan Lansman günü 9Ağustos ta önsipariş 128 mor için iptal ettim 10ağustosta paramı 21 Ağustosta aldım. 2999 TL tek çekim iades YapıKredi bankasına kredi kartıma=
    Emaar Samsung Lansman günü 10 Ağustos ÖNSİPARİŞ verip 512 Mor renk yalana dönünce sözlerinde duramayınca sadece siyah geldi denince bastım iptali, başlarında durdum 9Eylülde ipatin ve geri ödemenin muhasebeye mailini yollattım. Yukarda bahsettiğim sürece girdik hani bu sefer sadece cuma günleri ödeme çıkartıyoruz diye gecen sefer mapğdur olmuştuk hatta 2 cuma sonraya kalmış idi, neyse şimdi ise aradım sonuç haa Pazartesi ilgileneceğiz, gene ararsınız, uzun uzun durumu anlattım, mağduriyetimi anlattım, sonuç yurtdışından onay gelmedi Pazartesi ilgileneceğiz,

BEKLEEEEEE İŞİN NEEEEE para dediğin nedir ki sen kerizden aldık kullanıyoruz anlasana işte. Yani 2 defa peşinen ödenen kredi kartı tek çekim. Ödedik exrtere gelince paramızı almaya çalıştık birisini çok sonra aldık, bunun akibeti belli değil.

Sipariş alırısın yollamazlar, iptaledersin paranı yollamazlar. Kanun hukuk tanımaz karteller. Ne derseniz deyin hiç işe yartamıyor, sabit cevaplar, kalıplara her kesimde her birimde devam.

BİRİLERİDE ÇIKIYOR SAMSUNG DAHA NE YAPSIN DİYOR YA. İŞTE ZATEN ONLARA BEDDUA EDİYORUM İNŞALLAH BİZİM YAŞADIKLARIMIZIN FAZLASINI DAHA KÖTÜSÜNÜ YAŞASINLAR Kİ ANLASINLAR DİYE.

UMARIM SAMSUNH HİSSELERİ DİBE VURUR BATARLAR TÜRKİYEDE ÇALIŞAN HEPSİ İŞSİZ KALIR. BEDDUA ECET HAKETTİLER ÇÜNKÜ.

BEN HAKKIMI HELAL ETMİYECEĞİM. BU KADAR VURDUMDUYMAZ OLUP OYALAYIP YALAN SÖYLEDİKLERİ İÇİN HİÇ AFFETMEYECEĞİM HAKKIMI.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Sonuna kadar hak veriyorum hocam bende cihazın gelmesini bekledim yoksa bascaktım iptali ama başıma gelecekleri bildiğim için vazgeçtim iptal etmekten adamlar işini profesyonel bir şekilde yapmıyor iade zamanında yatmaz sipariş belirtilen günde gelmez olan bunu yaşayana olur sonra birileri çıkar der ki Samsung ne yapsın sana 7500 e sattı 9300 lük cihazı şuna ülke de olağanüstü bir durum var ekonomik olarak bir de bunun tam tersini düşünelim tl döviz karşısında değer kazansaydı o zaman zamzung cum yine böyle bekletecek miydi bizi ? Ya da elin de mavi değil siyah verelim diye her gün aramayacak mıydı ?

• Bir de şunu anlamıyorum;
    Neden kredi kullananlar renk değişimi yapamıyorlar? Ne alakası var? Adama diyorum ki arkadaşım kontrol edin ben kredi borcumu kapattım benim bankaya da size de bir borcum yok, siyah yollayın diyorum bana maalesef yapamayız diyorlar..
    Bunun olmamasının mantıpını bilen var mı?
  • dursun burda katıtlarda

her yerden yazıyorum elimden geldiğince biz yandık başkaları uyansın diye ama, maalesef hep danışıklı dövüş, aba altıntan sopa gösterme, işine gelirse. Birde kraldanm çok kralcılar var. Aman bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılar. Neyse beter olsunlar. Hiç bi işleri rast gitmesin.

• orada yazan dupontt da benim =) yaptık yapacağımızı ama naapalım, beklemedeyiz
  • Bugün de sms falan gelmedi, umutlar yine bir sonraki haftaya kaldı :(
  • Telefon siparişini verdikten hemen sonra Çin'den iki tane kılıf siparişi vermiştim. 3 gün önce Çin'den kılıflar geldi, telefon ise İstanbul'dan hâlâ gelemedi. Hayret verici bir durum.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.