Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ağlanacak hal bıraktı bize samsung. Kendileri ise fena halde çuvalladılar.. Kılıflarınız hayırlı olsun, umarım hafta içi gönderim olur..
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim temenniniz için. Baseus'u zaten biliyorsunuzdur ama diğeri yani Nillkin'i tavsiye ederim size de. Mıknatıssız olması ayrıca güzel, kalem ile yazı yazmada ekranı etkilemeyecektir. Ben 6 yıl önce LG P880 için almıştım Nillkin'in kılıfını ve hâlâ taş gibi duruyor. Samsung eğer ön siparişte bu şekilde mağdur etmeseydi beni kesinlikle yeni saati de sipariş edecektim. Ama şimdi bırakın ön siparişi Samsung marka kablo bile almam diye düşünüyorum bir daha. Ben ekimden önce gönderileceğini düşünmüyorum açıkçası, kendimi ona göre hazırladım, daha erken gelirse de ne âlâ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sypr -- 15 Eylül 2018; 19:27:40 >
  • sypr kullanıcısına yanıt
    ben de tam kendimi ekim'e göre ayarlıyorum samsung 3-4 kişinin ürününü yolluyor =) ben de umutlanıyorum sonra kesiliyor. Tam bir daha ümidi kesiyorum yine 2-3 arkadaş kargo sms'i alıyor yine umutlanıyorum stoklara girdi gelir diye yine kesiliyor. Hep haftada bir gün gönderim yapıldı nedense görünüşe göre. Belki hafta içi de bizim telefonlar gönderilir.. Ha gönderilmese de artık müşteri hizmetlerini aramıyorum bile, kabullendim zaten artık
  • Samsung Online MH yetkisizleri siz bakın 7999 TL almışsınız şimdi 9299 TL oldu diyorlardı 2 haftadan beri.

bakalım reel de durum nasıl.

Bugün 15 Eylül 2018 Cumartesi Saat 20 civarları. Kayıtlarda bulunsun. Spekülasyon yapıp bizi kandırmacalara örnek teşkil etsin. Hediye iconX hala bekleyenlermi deseniz, hediye başvurus iptal olan mı dersiniz, hediye çeki 750TL yalan olup 500 TL ulaşıp hiçbir şey de kullanamayanlar mıo dersiniz, yani neler neler. Bu kadar kötü bir samsung Online ilk defa bu dönemde rastladım hep bir sıkıntı var idi ama.

Haa bu arada Samsung Watch da aynı süreç e girdi, yanında yollanan hgediyeler farklı, ayrıca önsipariş alıp günlerdir hala bekleyenlerin serzenişleriyle dolu sosyal medya.

Gerçi sadece Samsung Online değil, Samsung un adının geçtiği her yerde sıkıntı var, Emaar Samsung Deneyim mağazasına o güvendiğim yere bile nazar değdi. Onlarında artık bir farkı kalmadı. Aynı süreçler aynı oyalamalar aynı yalanlar.

Birileride sanki babasının firması körükörüne savunuyor. Bizlerde onlarca kişi, yüzlerceside uğramıyor derdini dile getirmiyor, bir o kadarıda instagram twitter da ( facebook kullnamıyorum ama muhtemelen orda daha çok şikayet sezeniş vardır ) ONLARA KULAK TIKIYOR; GÖRMEZLİKTEN GELİYOR. Tabi biz yüzlerrce kişi uyduruyoruz , elma bize 1 kasa elma verdi git dedi SAMSUNG TU-KAKA de dedi. Neyse inşallah beter olsunlar , bari konuşma sus, onların rezilliklerine sen ortak olma, yandaş olma. Sosyal medyada millete derdimizi anlatıyoruz birileri çıkıyor öff samsubg başkanı mübarek :P nasıl bir savunuyor ise,

neyse onlarda nasiplensin inşallah bişzden beter olsun samsung alışverişlleri ve cihazları. AMİN

Aşağıda birkaç fiyat tarih ve saatiyle alıntıkladım dursun kenarda. Zam geldi Ağustosun sonundan itibaren rakamıyla duyduk, hatta fiyatlarıda gördük. Ama reel de durum çok farklı bu aralar.

Note9 Ana konusunda sıfır açılmamış kutusunda 4500 ve 5000 satışlardan bahsediliyor. Zaten 5300-5400-5500 kendim şahit oldum, samsung TR cihazlarıydı. Açılmamış kutusunda.

Anlık durum.

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

• Samsung MH bildiğimiz rezil, ne dediysek o, haa söz verdik ama şimdi kafamıza ne zaman eserse hallederiz , biz ne zaman başvuruyu açar isek o zaman, İŞİN NE ULAN BEKLEEE
    diyor subtuminal olarak.

bakınız yeni alım kampanyası başvurum içinhttps://shop.samsung.com/tr/Note9-aksesuar-paketi

kocaman yazı : Kampanya başvuruları 17 Eylül 2018 00:00 itibariyle başlayacaktır.

işin özeti şu : Kampanya, 7 Eylül – 30 Eylül 2018 (23:59) tarihleri arasında, Samsung tarafından ithal edilmiş, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan satış noktaları üzerinden satışa sunulmuş, Samsung Galaxy Note9 (SM-N960F) model telefon (Ürün) satın aldıktan sonra 17 Eylül 2018 (00:00) dan 15 Ekim 2018 (23:59) tarihine kadarhttps://shop.samsung.com/tr/Note9-aksesuar-paketi internet adresi üzerinden form doldurmak suretiyle belirtilen kampanya koşullarını yerine getiren tüketiciler için geçerlidir.

aşağıda yazışmaya bakarsanız AYNI TAS AYNI HAMAM. Yani bu işin artık stok ile falan bahanelerle alakası yok, SAMSUNG TÜRKİYE her dalda her işte fiyasko.

İNANIN BEN MARKADAN SOĞUDUM. Şahsen taşışan birkaç forumdaş bilir ki cepte 2 samsung telefon, bilekte akıllı saat, boyunda BT kulaklık, monitör, Tv vs vb vd SAMSUNG kullanan sadık bir SAMSUNG kullanıcısını küstürdüler. Gaer watck , samsung çamaşır makinası ve Samsung klima alımını erteledim. Vazgeçme potansiyelim çok yüksek. Sanırım SAMSUNG en azından Türkiye de ne yaptığını bilmeden tutarsızca ilerliyor.

Bu arada arada derede kaldım, eski note8 yok, note9 gelmedi. Tek takılabildiğim ait olduğumu hissettiğim konu burası, başınızı şişirdiysem affola, İYİ HABERLER ALMAK DİLEĞİYLE... ÖNSİPARİŞ verip herkesten sonra alacak olmak ne kadar rezillik, acı, salakça ama ELİMİZ KOLUMUZ BAĞLI. Kimmi kime şikayet edeceksin. FZŞİZAN, DİKTA, BEN DEDİKÇİ BİR ZİHNİYET İLE YÖNETİLİYOR işte kanıtları bu konuda.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    28 ağustos öncesi aldığımız için genel olarak biz katılamıyoruz sanırım.
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim ne demek, inan ben de günde 50 defa bakıyorum buraya biri bir şey yazmış mı kafa dağıtayım diye.. Bu samsung bizi şişirdi inan ki.. Bak ben bir kaç gündür aramıyorum bile artık, bugün arar mıyım bilemiyorum. Aynı tavırlardan ve aynı cevaplardan çok sıkıldım gerçekten, miğdem bulanıyor artık.. Yeni bir hafta başladı artık yine umutlanıyorum ama yine cumartesi gelecek ve bir sonraki haftaya umut edeceğiz bunu biliyorum :(
  • Önsipariş te sadece iconX2018 BT kulaklık hediyesi var Samsung Online dan başvuranlar bizim gibi Note9 larıyla beraber teslim alacak, diğer yerlerden alanlar bir form doldurp başvurdular , onlarda mağdur olan çok, enüz alamayan çok. Zaten 512 önsiparişi bizim gibi teslim olamayanlar beklentide.

kampanyayı erkekn bitirdiler 30Ağustos sonrası 7 Eylül öncesi alanlara hiçbir hediye verilmedi siye biliyorum.

https://forum.donanimhaber.com/alintila-134912587 burdab detayına bakarsınız @smart1978 sayesinde bende 9Ağustostaki Lansman günü ÖNSİPARİŞ verdiğim Emaar Samsung deneyim mağazasındaki siparişimde yalanhikayesine dönünce İPTAL ettim ki hala kredi kartıma iadesi gerçekleştirilmedi 8 gün oldu. ondan önceki ipatilim 15 gün sonra zorbela gerçekleştirilmişti.

Neyse buyback le geri verip önsipariş mağduru olduğum siparişi Akasya AvsrpaTR samsung dan dan cihaz değişikliği ile 9 Eylülde aldığım siparişim için bu yukardaki SAMSUNG AKSESUAR PAKETİ hakkından yararlanacağım kısmetse. Onda bile sıkıntı var. ne diyeyim Meğerse en iyi samsung alışverişim yurtdışından gelip parasını verip satın aldığım çift hatlı telefonlarım imiş. Hatta yılbaşından 2 gün önce ePTT AVM den Note8 Duos çift hatlı SnapDragon835 li olan Güncel Dijital ( ritzy veya Deltaservis değil)aldığım ithalatcı garantili note8 imiş. YANİ KISACA SAMSUNG TÜRKİYE ONLİNE bana hep bir terslik çıkartıyor. Emaar Samsung a güvendim bu sefer oda gümledi.

Bakalım hayırlısı neler göreceğiz , yaşayacağız.

• kaderimize hoş geldiniz

https://forum.donanimhaber.com/alintila-135021831

quote:

ratsx @ 17 Eylül 2018 13:08:55

Note 9 aksesuar paketi başvuru formu ile ilgili;
    Dün geceden itibaren form dondurma başvurma süresinin başlangıcı idi,
    Ancak 13 saat geçmesine ragmen herhangi bir gelişme yok.
    İnternet sitelerinde iki farklı “canlı yardım” hattı var. Her ikisi de durumu bildirdim. Birinci hat gerekli yerlere bildireceğini söyledi, ikinci hat ise sadece “samsung shop” üzerinden telefon alanların paket başvurularını aldığını söyledi. Yani bu hat üzerinden günlerdir sattığı ürünlerin hediye paket başvuru girişlerini yapıyor. (Ayrımcılık)
    Beni 4447711 telefona yönlendirdi. Burada çıkan bayan “sistem çöktü” daha sonra deneyin dedi. Dedim ne çökmesi. On gündür başvuru girişi bekletiyorsunuz. 17.09.2018 00.00 da başlayacak diye. Ve dokuz saattir bir giriş yapılamıyor. Sonra “güncelleme yapılıyor” dedi. Tepki gösterdim. Yakışmıyor Samsung a bunlar. Bu zamanda nedir çökme, güncelleme. On gündür bekletiyorsunuz sonuç sıfır.
    Yani bu ülkeye kim gelirse gelsin, kan emici, vurdumduymaz, müşteriyi kale almama alıp başını gidiyor.

<div id="icerik-kes" style="max-height: inherit;">
    <span><b>ratsx</b> @ 17 Eylül 2018 13:08:55</span><br><br>
    <table class="msg" style="margin-bottom: 0px; max-height: 100%; display: table; overflow: hidden;">
    <tbody>
    <tr>
    <td>
    Note 9 aksesuar paketi başvuru formu ile ilgili; <br> Dün geceden itibaren form dondurma başvurma süresinin başlangıcı idi, <br> Ancak 13 saat geçmesine ragmen herhangi bir gelişme yok. <br> İnternet sitelerinde iki farklı “canlı yardım” hattı var. Her ikisi de durumu bildirdim. Birinci hat gerekli yerlere bildireceğini söyledi, ikinci hat ise sadece “samsung shop” üzerinden telefon alanların paket başvurularını aldığını söyledi. Yani bu hat üzerinden günlerdir sattığı ürünlerin hediye paket başvuru girişlerini yapıyor. (Ayrımcılık) <br> Beni 4447711 telefona yönlendirdi. Burada çıkan bayan “sistem çöktü” daha sonra deneyin dedi. Dedim ne çökmesi. On gündür başvuru girişi bekletiyorsunuz. 17.09.2018 00.00 da başlayacak diye. Ve dokuz saattir bir giriş yapılamıyor. Sonra “güncelleme yapılıyor” dedi. Tepki gösterdim. Yakışmıyor Samsung a bunlar. Bu zamanda nedir çökme, güncelleme. On gündür bekletiyorsunuz sonuç sıfır. <br> Yani bu ülkeye kim gelirse gelsin, kan emici, vurdumduymaz, müşteriyi kale almama alıp başını gidiyor.
    </td>
    </tr>
    </tbody>
    </table>
    <div id="icerik-after" style="display: none;"></div>

</div>

• Merhaba forumdaşlar hala bir haber mesaj alan olmadı mı ? Bari haftaya iyi başlasaydık yahu !!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • chakra7o C kullanıcısına yanıt
    Ekimden öncesi için umudumuzu kesmiş vaziyetteyiz. 2 haftaya kadar beklenti içinde olmazsak psikolojik olarakta iyi durumda olacağız
  • Bunlar varya tam nitelikli profosyonel dolandırıcı.

İyi polis , kötü polis hikayesi gibi, acaip taktikler, alicengiz oyunları, alangirli işler yapıyorlar.

Çek verdiler, kullanacak alınacak uygun eşya yok.

Hediye verdiler 1 ay sonra kabul olmadı zartzurt mesajı atıyorlar mış, faturayı erkene veya ileriye alabilen tamam bir şekşlde sorunu çözebiliyor, mağdur olan çok kişi var.

Önsipariş dediler peşinen ödedik aldık, ürünü alanlarda gördükçe üzülüyoruz.

Şimdi bana ısrarla 28Ağustostostan önce Önsipariş kampanyasına katıldınız ama mavi 512 stok sorunu var ama yollanıyor diyorlardı. Birkaç gündür 1 Ekim bile demiyorlar EKİM İÇİNDE DİYORLAR. Ya gıdım gıdım yolluorlar hergün 1 kişi, haftada 3-4 kişi, yada zaten mantıklı açıklaması yok.

Hayra alamet olsun. Samsung da tanıdık dediğim herkes ile kaygalıyım. Hani dost kazığı misali , sadece Emaar dan CİHAT BEY 'i tenzih edeyim en dürüst cevapları veren hep
    @cihat.tezer . sağolsun kıvırmıyor. O hariç hiçbirisine zaten hakkımı helal etmedim.

Her saat gelip bakıyorum , umut işte belki birine yollanmıştır da bende ahaa tamam başladılar diye avunuyum diye,

ALLAH HEPİMİZİ BU BEKLEMEK DELİLİĞİNDEN KURTARSIN.

• Ben cuma teslim aldım ama yurtdisina çıktım ancak yazıyorum,bu arada Belarus ta 512gb 7000 civarındaydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sypr

Ekimden öncesi için umudumuzu kesmiş vaziyetteyiz. 2 haftaya kadar beklenti içinde olmazsak psikolojik olarakta iyi durumda olacağız
    hah hunileri kap gel partisi yaparız samsung ların önünde

Deliler ve huni arasındaki bağlantı nedir ? Deliler kafasına neden huni takar sorunsalı !

• quote:

Orijinalden alıntı: umacar

Ben cuma teslim aldım ama yurtdisina çıktım ancak yazıyorum,bu arada Belarus ta 512gb 7000 civarındaydı
    Gözün aydın, darısı bizlerin başına.

bu arada 128 olan note9 oralarda kaça.

birde yanına alıp kullanmaya başladın mı ? varmı bize diyeceğin

güle güle git güle güle gel.
  • ben de aynı durumdayım vallaha. Her müsatilik durumumda bakıyorum foruma sms gelen var mı diye, telefona her gelen sms'i samsungtan gelmiş olsun diye açıyorum. Paranoyak yaptı bizi bu terbiyesizler.. Ne olacak bilemiyorum
  • Telefon çok iyi arkadaşlar, umarım tez zamanda gelir gelmeyenlerinki de.

Şu andaki en büyük sıkıntım ekrana cam koruyucu bulamamak.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    hocam telefon gelsin ekran filmi kalsın =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: dupont81

hocam telefon gelsin ekran filmi kalsın =))
    Daha gelmediği için öyle geliyor ama kutuyu açtığınız ve kullanmaya başladığınız an siz de aynı dertten muzdarip olacaksınız.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.