Binbaşı
30 Eylül 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 48 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar ben 27 Kasım'da 00:02'de İphone 12 Pro 128 GB telefonumun siparişini verdim.

Teslim tarihi 4-6 iş günü olarak görünmekte.

Sipariş veren arkadaşlar saat kaçta sipariş verdiklerini yazarlarsa ve telefonların kargo ve teslim aldığımız tarihleri paylaşırsak iyi bir takipleşme olur diye düşünüyorum.

Siparişteki güncellemeleri de yazarsak iyi olur.

Şimdiden iyi günlerde kullanmamız dileğimle...

Arkadaşlar malumunuz Apple İphone 12 ve 12 Pro için ön sipariş tarihi olarak 27 Kasım'ı gösterdi.

-Sizce 27 Kasım 00:01'de ön sipariş açılır mı? Tahminleriniz ne yönde?

-Ön sipariş verildiğinde piyasa çıkış tarihi olan 04 Aralık'ta telefonlar sahiplerine teslim edilir mi?

Düşünceleriniz ve konuya vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

https://www.youtube.com/channel/UCSUXaosnB4h9VOzvTZqcr_g

Arkadaşlar merhaba;
Çok yakın bir arkadaşım youtube kanalı açtı. Videoları izlerseniz sevinirim. Beğenirseniz abone olmayı unutmayın..
Arkadaşımın benden ricasını kırmadım, siz de benim ricamı kırmayın =)
Konu amacına ulaşmıştır. Silinebilir....
Arkadaşlar 3 dakikada bütün stoklar tükendi ama zor da olsa 1 adet silver X ayırtabildim.. 03.11.2017'de mağazadan gidip alacağım. Umarım kutu açılımı da yapabilirim. İyi günler
arkadaşlar merhaba.. İphone 8 Plus cihazımda MORTAL KOMBAT X oyunu çözünürlük aşırı bozuk. Ayarlarda falan da çözünürlükle alakalı bir şey bulamadım. Acaba oyuna güncelleme mi gelmeli, yoksa benim halledebileceğim bir durum mudur? Yardımlarınız için teşekkür ederim
Arkadaşlar yaklaşık 6 aydır mi5 kullanıyorum. Mi Cloud 5 GB dolmuştu. Bugün baktığımda hesabıma 20 GB premium tanımlanmış 1 yıllık.
Firmada hiçbir şekilde kart numaram vs. yok. First Level diye bir şey görünüyor Cloud ekranına girince..
Bilgisi olan varsa yazabilir mi acaba?
Arkadaşlar merhaba;
Cumartesi günü apple zorlu'dan iphone 7 128 gb mat siyah almaya niyetlendim nakit 3.503 TL'ye.. Tam o günü beklerken telefoncu bir arkadaşım Turkcell'den alınmış sıfır açılmamış kutu 128 gb Silver elinde olduğunu söyledi ve 3.200'e verebileceğini söyledi.
Siz olsanız ne yapardınız? Samimi cevaplarınızı bekliyorum.
Teşekkürler
Arkadaşlar hem telefonla hem de yazıyla apple'dan teyit ettiğim bilgiye göre 14 günlük koşulsuz iade ve değişim apple tarafından 20 Ocak 2017 ye uzatılmış.. Telefon alacakların bilgisine =) başka yere gitmeyin derim ben
Arkadaşlar Japonya Apple Store'dan alınan iphone 7 128 GB telefon Ülkemizde çalışır mı? Ülkemizde 1 yıl garantisi var mıdır?
Japonya'dan alınan bu kodlu telefonun avrupa cihazlarından bir eksiği var mıdır?
Hakkında
Meslek: Bosch Bayii - Kurucu
İlgi Alanları: Akıllı Telefonlar - Teknoloji - Edebiyat - Sinema
Forum İmzası:
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Kia
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Türk Telekom
ISS
TTNET
Oyun Platformu
PS4
Takım
Beşiktaş
Fotoğraf Ekipmanları
Canon
Dünyadan Futbol
FC Barcelona
İşlemci
Intel
Anakart
Gigabyte
Sabit Disk
Samsung
Modem
Airties
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.604
İkinci El Bölümü Mesajları: 158
Konularının görüntülenme sayısı: 362.002 (Bu ay: 585)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 409 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.