Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam telefonda çok ısrar edince önce biri 24 eylül haftası dedi bugün de bu 1 ekim ve sonrası dedi haydi geçtim o tarihlere kadar beklettiler bari Özür mahiyetinde ekstra bir hediye ne bileyim 100 tl lik kılıf versinler bari hepi topu kaç kişiyiz ki sunun surasında ama nerdeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün vatan bilgisayardan 512/8 okyanus mavisi siparişi verdim , ellerinde siyah vardı almadım , stokta iki tane okyanus mavi gözüküyormuş fakat onlarıda alamayız dedi . telefonum ekranı kırıldı az daha idare edebilir diye düşündüm .
    Samsung'un yaptığı gerçekten çok ayıp. Madem tarih belli ara müşterini özür dile ve geleceği net tarihi söyle. Biz de her gün aramayalım.
    Vay arkadaş nasıl bir firmaya çattık yaa

Orijinalden alıntı: dupont81

Hocam inşallah öyle değildir ya, daha 20 gün var ve bu uzun bir zaman benim için...
    Bana gelen satın alış sözleşmesinde 3 iş günü içinde kargolanır yazıyor, tüketici mahkemesine gitsek bir sonuç alır mıyız acaba?
    Samsung'un yaptığı gerçekten çok ayıp. Madem tarih belli ara müşterini özür dile ve geleceği net tarihi söyle. Biz de her gün aramayalım.
    Vay arkadaş nasıl bir firmaya çattık yaa
    Tüketici mahkemesine gitmek çözüm değil. Adamlar ödemeyi geri gönderdiği an hiçbir hak iddia edemezsiniz. Uyguna da aldığımızdan böyle bir şeyde yapmamız mümkün gözükmüyor. Ondan, ne yazıkki ellerine düştük. Allah topunun belasını versin.

Denon x2800H Avr
    / Lg 77C1 Oled / Ps5 Pro / iPhone 16 Pro Max

• On siparis esprisi once almaktir ve elbette kampanyalari ile neler varsa .

Yabanci ulkelerde online on siparislerde odemeniz sadece urun kargoya verildiginde cekiliyor. Turkiye de paranizi veriyorsunuz gunler hatta haftalar hatta 1 ay filan beklenerek aslinda bizlerden haksiz faydalanmaktalar .

Sistem Turkiye geneli tum markalar icin degismeli ... Konumuz Samsung olunca elbette Samsung a odaklanmaliyiz.

Lansman zamsiz hatta yeni guncellenmis hediye paketleri ile de satin alinabilmektedir ellerindeki stoklar bitene kadar yani ilk partiler resmi garantili olanlar bitene kadar Bazi resmi satis magazalari adil yeni partili olmamasiyla zamsiz ilk lansman bedelleri uzerinden satis yapmaktalar . Baska magazalarda da var midir bilmem kendi bildigimden yaptigimdan paylasayim : Avrupa Elektronik . Sanirim buradaki arkadaslar bircogu bilmiyor ben tesadufen ogrendim . Hediye paketleri de yenisi suan online sitesindeki 2 gruplu paketlerden birini sececeksiniz. Note9 Ana konusunun ilk sayfasinda linki var belirtilen tarihten sonra kampanya ya hediyeye secim icin faturanizi online yollamaniz net okunakli kaliteli olmak sarti ile yollamak kafi olaak. Bir kod filan gerekmiyor.

Samsung Turkiye yonetimi bizleri online onsiparis verenleri eli mahkum etmekten zevk filan mi aliyor bu sistemle anlamis degilim ...

Alternatif planiniz da olsun millet.

Ama tabikibi hakkinizi da arayin ve herkesi de yasadiklarinizla da haberdar edin paylasin. Benim de 2 defa online siparis verip iptal ettirmelerin bircok gerekcesi vardir . EK olarak degisim cihaz eskisini onlara satip yenisinden bedeli kadar dusurme opsiyonunda urunu kendimiz niye paketliyoruz da yabanci ulkelerdeki gibi iade gonderim kiti kutusu ile yapmiyoruz ? Bu konu uzerinde de ayrica bircok surec detaylar belirsizlikler profesyoneliktne uzak olmalari hic olmazsa baska ulkelerdeki Samsung sistemini birebir kopyalasalardi ama yillardir yok ...

Sonucta bu sistem Samsung Turkiye icin utanc kaynagi ki yillardir bu rezalet devam etmesi ve birseyler inatla israrla kasitli cozulmemesi de dusundurucu ...

• dupont81 kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşündüm önce ama malesef böyle olacak 1 ekim e kadar bekletecekler zaten artık bu fiyatlardan sonra da telefon alıp degistirmek artık kolay kolay olmayacaktır en azından kendi adıma çocuk büyüdü okulu başladı bunları da göz önüne almak lazım 512 alma sebebim 8 gb ram ve Hafıza o yüzden ben bu 20 günü de beklerim sorun değil de bir daha ön sipariş e bulasmam en azından samsung tarafında kesin ve net bir biçimde... bekleyelim bir 20 gün daha sonra gelmiyor gelmeyecek demesinler de o daha vahim bir nokta

yok hocam 1 ekimden sonra da göndermeyeceklerse yuh artık.. Bekleyeceğiz ve başka çaremiz yok. Bir daha samsung ile ilgili önsipariş hikayesine asla girmem, kimseyi de böyle bir şeye vesile yapmam.. İnsanlar bir ay kullanıp telefondan soğuyup telefonlarını satıyorlar, biz hala telefon bekliyoruz şaka gibi...

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

Biraderim o sakin insanda çileden çıktı :P

aynı gün 5 dakka arayla sipariş erdikleri note9 6/128 likten okyanus mavi gecen hafta cuma akşamı eve teslim olmuş idi.

perşembeden beri evde yengem var yiğenim var evde duran vat , perşembe gelmedi, cuma gelmedi, birader ve ben yelefon ile robota düşüp dağıtımda yanıtrıyla telefon kapanıyor idi, bugün netten bakmış karşı tarafa mesaj yazma kısmı arızaya bağlamış :P

ARVATO AKTİF DAĞITIM DA SAMSUNG MÜĞSŞTERİLENİNİ KAALE ALMIYOR SALLIYOR. GÜYA EVE GELMİŞLERMİŞ GERİ DÖNMÜŞLER, AMA ONLAR ÖYLE YAZMIŞ, SİZ CEVAP DAHİ ATAMIYORSUNUZ.

kardeşimin yazdığı:
    - dün uğramış görünüyor ama evden çıkılmadı.
    mesaj da iletilmiyor arıza veriyor. ben bekliyorum.

gelecek olan telefon önsiğparişten note9 6/128 mor renk bide , gerçekten stok kavramı yok dünya teknoloji devinin Türkiye kısmında.

Ben siyahın bile sıkıntılı olduğunu düşünüyorum birileri maviyi siyaha döndürmüştü anlar alabildi mi aceba ?

Alıntıları Göster
    İyi haber veremesemde bizim durum ile alakalı , en azından samsung online dan ve arvato aktif dağıtımdan aksamalıda olsa sevkiyat var demek istedim.

Birader aynı gün 5 dakka arayla verdiği Note9 6/128 lik okyanus mavisini 31Ağustos akşamı teslim almıştı. gecen hafta perşembe akşamına kadar gelmesi, cuma günü de evde olunduğu halde geldik yoktunuz mesajı girilmiş ne telefon ile nede sitesinden hayır ulan gelmediniz yalancısınız diyecek bir itiraz hakkınız yok, ne derlerse o, neyse 2. note9 6/128 Mor olanda pazartesi günü akşam teslim oldu. Kurye ye çemkirememişler tabi , ben değildim farklı biriydi deyip vınn.

Bunları yazmam sebebim 5 dakka arayla peşpeşe siparişlerde ve ayrı renklerde dahi sevkiyat sırası, tutarlılığı vs yok. Yani bazı arkadaşlar benim siparişim senden önce vs deyip sıra bana gelmez diyor diye özellikle yazıyorum, sipariş sırası, neye göre dağıtılgığı MECHUL, bilende yok, anlayan da yok.

Umarım bu rezillik biter ama unutmayız, ben hersefer online dan almıyacağım dedim ama diğer yerlerinde kendi mağazalarınında tutarlılığ yok, hep sözler vaadder.

Birede ben kendi adıma her yerde bir şekilde dile getiriyorum ki biz yandık sine çekmedik bilinsin. Bize çekitirdiler bedelini ceremesinide çeksinler. Satıları 1-2 satış dahi azalsa herkese çevreme twitter instagram gibi kullandığım sosyal medya, blog, forum gibi yerlerden de anlatıyorum anlatıcağım. Keşke hoca olaydım cuma hutbesinde samsung kul hakkı yiyor sakın olaki almak için 2 kere değil 3 kere düşünün demek geliyor.

Kalın sağlıcakla.

EmaarSamsung Note9 8/512 Mor https://forum.donanimhaber.com/alintila-134912587 ön iparişimin iptal sürecini paranın ne zaman iadesi gececek bilgilendireceğim. Hatta bakalım iptal edip yeni maceraya atıldım ya onun paket1 paket2 aksesuar olayını 17 etlülden 15 ekime kadar başvursak bile 90GÜN içinde yollarız diye küçük satırarası yazmışlar. Yani sen parasını ver, 1 ay içinde başvuru süresi bittikten sıonra 3 ay yollama süresi, yani 4 AY sonra alırsın, haaa oda iptal etmmez isem, malum note9 ana konusunda bir arkadaş hediye çek ile sipariş vermiş o ürün yok gelmez vs diye iptal etmişler, kablous sarj yeni padi galiba, çok salakça işler var, hukuk ve kanunlardan üstün görüyor bu kartel tröst gaşişt faşizan firmalar, vergi kaçırmalar, usulsüzlükler hertürlü çirkefliği yapıyorlar, olan da biz nihai tüketiciye oluyor.

Biz Korelileri onurlu bilirdik, istifa edecek kadar arkasında dururlar sözlerinin bilirdik.

Kimse darılmasın gücenmesin ama Samsung artık benim gözümden düşştü, değeri ederi yitti. Zaten ben çift hatcıyım artık Huawai p20pro dan sonra çıkacak yeni amiral gemisinin çift hatlı modelini sırf fotofraf konusunda çok detaylı incelemeden ama ilk bakışta hayranlığı kazanan beğendiren kedini telefonun yenisine bakacağım, yani S10 vey Note10 2. tercihimde olucak bu REZİLLİK ARDINDAN. XIOMI yide takip edeceğim nasılsa Türkiye mağazaları açılacak daha bir resmiyete dönecek işler. Fiyatlar iyiydi ama artık onlarda çok yükseldi TL bazında değil U
    USD bazındad fiyatlar yüksek. Vallahi böyle giderse alacağım çin malı hindistan vietnam vs çift hatlı ucuz telefon. Karmançorman akıl kalmadı artık. sağlıklı düşünmeyi bırakın artık bilgi sağladıüım yerlere dahi güvenemiyorum. Güvendiğim dağlara kar yağdı. Tutarsızlıklar çelişkiler artmaya başladı.

Note9 için ÇİFT SİM kartlısının fiyatları makulleşince uzun süreli kullanmak için alacağım sanırım. Artık pasaport kayıtlımı olur, ithalatcı garantili mi olur bilemiyorum. Şimdilik ÖNSİPARİŞİM gelince belki direkt satacağım.

KALIN SAĞLICAKLA ÖnSiparişZEDE forumdaşlarım.
    "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• Hepsiburada'da Note 9 512 GB mavi renk satıcısı Samsung Online olarak görünmekte ve teslim tarihi en geç 20 Eylül yazmakta.. Sizce bu tarihi baz alabilir miyiz?
  • Dostlar Merhaba an itibariyle note 9 mavi 512 gb cihazımı geldiği gün satacagim 7500 tl aldigim fiyata Bilginize bu bekleme çok saçma bir hal aldı bu yüzden telefondan soğudum tekrar iphone x alırım büyük ihtimal gün içerisinde herkese cihazları hayırlı olmasi dileğiyle

• Bu sabah yine aradım müşteri hizmetlerini. En azından bugün benimle ilgilenen arkadaş sağolsun çok ilgiliydi. Anında renk değişim talebimi yeniledi ve maile cevap gelene kadar benimle hatta kaldı. Kredili alım yaptığım için renk değişim talebim olumsuz yanıtlandı ve beklemem gerektiği söylendi.. Olsun, en azından artık renk değişimi yapılmayacağını biliyorum.
    Mavi renk için de ne kadar beklemem gerekiyorsa bekleyeceğim.. Yapacak başka bir şey yok şu an için..

Bu sabah yine aradım müşteri hizmetlerini. En azından bugün benimle ilgilenen arkadaş sağolsun çok ilgiliydi. Anında renk değişim talebimi yeniledi ve maile cevap gelene kadar benimle hatta kaldı. Kredili alım yaptığım için renk değişim talebim olumsuz yanıtlandı ve beklemem gerektiği söylendi.. Olsun, en azından artık renk değişimi yapılmayacağını biliyorum.
    Mavi renk için de ne kadar beklemem gerekiyorsa bekleyeceğim.. Yapacak başka bir şey yok şu an için..
    Ben böyle saçmalık görmedim, ne güzel, parayı peşin al müşteriyi beklet, hadi bekletiyorsun ne kadar bekleyeceğini söyle, o da belli değil, Valla güzel ticaret samsung için, hayırlı işleri olsun. Bu ekonomik krizde böyle ticaret şekli iyi valla... Biz verdiğimiz malın parasını alamıyoruz, adamlar mal vermeden, ne zaman vereceğini söylemeden parayı peşin alıyor...

Durup dururken sinirlendim yaa, allah size sabır versin...

• system electronıc kullanıcısına yanıt
    Sen bir de benim nasıl sinir sahibi olduğumu düşün hocam =) ama bugün bir rahatlama geldi, saldım artık...

Sen bir de benim nasıl sinir sahibi olduğumu düşün hocam =) ama bugün bir rahatlama geldi, saldım artık...
    Yapacak bir şey yok hocam, kızmayın ama buda size ve sizin gibi mağdur olan arkadaşlara ders olsun, bunlara bir daha, malı görmeden, dokunmadan para vermeyin. Bir musibet bir nasihatten iyidir...
  • Ve iphone x aldım 256 gb 5900 e yurt dışı sıfır kapalı kutu 1 yıl apple Türkiye garantili gelecek 512 liğide satacagim sabah dediğim gibi 1 hafta 128 lik mor kullanımdan sonra emektar note 3 kullanmak zorunda bırakan samsung yazıklar olsun lansman agustos ta parayi 27 sinde al cihazı önce 28 inden sonra teslim edilecek de sonra 1 ekim e salla çok güzel vallahi saat siparisi vermiştim eee artık o da iptal edildi haydi bakalım samsungcum hayırlı işler bol kazançlar sana

Yarın elimde olur

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.