Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 19undaki sipariş için mesaj geldi bana az önce,herkesin darısı basina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama enteresan fatura maili yok ortada

• umacar U kullanıcısına yanıt
    Sizi de listeye ekledim hocam. Fatura sonradan maile gelir mutlaka. Cihazlar inşallah gönderilmeye başlamıştır.. Umarım mutlu haberler almaya devam ederiz
  • Mesaj geldi bana da kargoya verildiğine dair.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza çok sevindim, darısı başıma inşallah =)
  • İnşaallah yarın bizlerede gönderilir...

Bakalım heyecanla beklemedeyiz.

• emocan21 kullanıcısına yanıt
    İnşallah ama bir haftayı bulur gibi geliyor bana. Kargosu gelen arkadaşlar resim atarlarsa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elime ulaştı cihaz. Icon x de gelmiş. Biraz sinirim geçti

Hocam vallaha ne mutlu size, bize ilk resimleri gönderirseniz seviniriz. Bir de nasıl bir kutuda geldi cihazlar?
    Hayırlı olsun, iyi haberler alın. Darısı başımıza.

• dupont81 kullanıcısına yanıt
    Zamanında atmamışım ilk geldiğinde çekmiştim fotoğraf. Telefon ve kulaklık kutularını beraber değişik kağıttan bir malzemeye sarıp tek bir kutuya koymuşlar. 9 Ağustos lansman günü verdiğim sipariş 5 Eylül'de gelmişti. Aslında ilk mesaja sipariş verme tarih ve saatinin yanına ulaşma tarihlerini de ekleyebiliriz.

Diğer arkadaşların da cihazlarının en kısa zamanda gelmesi temennilerimle...
    Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Selamlar,bu hafta kargoya verilenlerde fatura kaçtan kesilmiş acaba bana 6000 den kesilmiş,daha önce kesilenler de iptal olup daha yüksek ten kesilmisti

telefonun nasıl bir kutuda, ne şekilde geldiğini çekip buraya koyarsanız seviniriz..
    samsung kutuyu değiştirmiş.

ucuza kaçmış.

Kontrol ettim. Benimde 6.000 tl gözüküyor.

• İzlenimlerim sonucu telefonu teslim alan arkadaşlar artık konuya girmiyor ve bizimle beklerken paylaştıkları kaderi telefonu alınca sevinerek paylaşmıyorlar... Bu üzücü bir durum
  • mehmednaim kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Samsung paket içeriği bazılarına içerisindeki kutulara uyumlu çukur içerdeki 2 kutuyu oynatmayan çarpıtmayan yuvalı gelmemiş ama bazılarına da gelmiş.

Kısacası rezalet. Içine kayıt serpiştirmesi de ne saçma...

Icerisindeki kutular sağlamlaştıran sabitleme basit bir parçayı koymamışlar...

Bunu rapor etmek şikayet etmek gerekir. Sonuçta elektronik cihaz taşınıyor. Ilerde arıza çıkarsa bu şekilde paketleme sebep olacaktır.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde düşünüyorum, daha önce de söylemiştim Samsung Türkiye bu süreci eline yüzüne bulaştırmıştır.

Değişim kampanyası kapsamında Note8'i gönderdim ve hafta başında ellerine ulaştığı halde geri dönüş yok, bakalım satın alırken 1000 lira peşin indirim için sevinirken 3000 lira içeri mi gireceğiz.

İyi forumlar.

• Telefon çok başarılı arkadaşlar. Note 8 den daha seri geldi bana. Elbette öyle ahım şahım bi fark yok. 512gb olayı gerçekten müthiş. 200gb veri kopyaladim icine, Yanımda taşınabilir disk taşıyorum resmen. Pil konusunda 1 günü tamamlayayım daha net birşeyler söyleyeceğim.

Size de mehmednaim arkadaşa geldiği kutu ile mi geldi hocam? Yoksa geniş samsung yazan bir kutu ile mi geldi?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.