Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    muhakkak öyledir. Zaten kenarda samsung protective kılıf ve totu design kablosuz şarjlı powerbank NOTE 9'u bekliyor =)
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    6000 TL de 128 fiyatiydi, ben hanıma almıştım ama geç kaldı satacağım ilan verdim 8000 e:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün de bu hafta da ses çıkmaz bence cihazlardan

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar benim 512 GB lık ta geldi ama kapalı kutusunda ilana koydum. Kullanmadan satmaya çalışacağım.
    Bu arada ekran koruyucu isteyen var ise whitestone domeglass ı 250 TL ye yalnızca burdan bir arkadaşa verebilirim. İsterse gelir kendim uygularım, isterse yollarım kendi uygular.
    Saygılar.
  • 512 liğin faturası 6.000 TL olarak kesilmişti. Bende mail attım, kredi faizi gözükmüyor bunda diye. Artık o maili mi dikkate aldılar, yaptılar yoksa zaten yapacaklardı hiç okumadılar mı bilmiyorum ama revize fatura geldi bana 7.499 TL olarak.
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    telefon gelsin faturası gelsin hocam 6000 TL kesildiyse ben de mail atarım. Gerçi beni 25 gündür takmayan, maillerime twitlerime instagram yorumlarıma tenezzül edip cevap bile vermeyen samsung fatura düzeltmesi yapar mı bilemiyorum :(
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    muhtemelen talepte bulunmayacaksın, 2 e-fatura gelecek.
    ilk önce 5200 veya 6000 TL yazan kredi olmadan telefon + iconx2018 0 TL yazan toplamda 5200 TL yazan veya 8/512 i.in 6000 TL yazan e-fatura.




    ardından düzeltilmiş e-fatura gelecek sadece banka faizide eklenmiş şekilde.



    Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir


    Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir


    Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir




  • ÖNSİPARİŞ veren 6/128 lik Note lar ve stokta olupta ilk alan 8/512 muhtemelen siyah Note9 ların orjinal klass kutusu. ve sonradan kargo yeri maliyeti taşınma sıkıntısı sebebli iğreti adi vasat yakışmayan 6500~7500 veya 7500~9300 TL ödenen ÖNsiparişlerin kutusu karşılaştırmalı fotografları.



    NOT: Benim ÖNSİPARİŞİM henüz gelmedi hemen dağıtım başladı vs diye heveslendirmeyim ortalığı. Bende bekliyorum.



    Bunlar tanıdıkların.

    Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

    Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

    Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

    Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

    Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

    Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir




  • 128 lik verenler 512 verenlerden daha iyi bir kutu ile aldılar telefonlarını. ne tezat bir durum di mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dupont81

    128 lik verenler 512 verenlerden daha iyi bir kutu ile aldılar telefonlarını. ne tezat bir durum di mi?
    aynen bende öyle düşünüyorum, biz cezalandırıldık resmen.

    Birde sıra gelebilirse bide gazete kağıdına falan sarıp teslim ederlersede şaşmam artık bu yüzsüz şerefsiz onursuz haysiyetsiz Samsung Türkiye'den herşey beklenir.

    Tek tesellim birileri hep çıkıp ilk seribanttan ürün alanlar sıkıntılıdır der ya, ehh artık bu gecikmeyle belki bize serisi iyi olan bant üretimi düşer ( Vallahi umut ediyorum kendimi kandırıyorum , yoksa çileden çıkartıcak bu samsung .... ları bizleri)

    note9 ana konusunda biri çocuklarıyla kutu açılışında bu kutuyu görmüştüm dedim yippuueee bize samsung baba 512 için ne manyak kutu ile yollar diye düşündüm ben birde :( kendimi kandırmışım.

    etrafımda bu konuda şanslı olanlar genelde 6/128 Note9 siparişi verenler, 1 tanede benim adıma alınan lansman gününden 8/512 işte o kötü kutuda gelen :(

    bu resimdekiler yazlıkta olan tanıdıklar için bu haftasonu gelecekler gecikmeli olarak kavga çıkar , ben kutuyu vermeyim diyecem ama ne bileyim farklı olacağını çekip yollamıştım fotolarını, kesin arıza çıkacak :P kuzenler, yakın arkadaşlar hepsi, birbirine girecek :P

    O çocuklarıyla açılış videosu yapan note9 ana konusunda ki forumdaş birde kutusu 100 TL eder gibi bir laf etmişti, nazar değdirdi :D




  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Yukarda bahsettiğim lansman günü 9 ağustostaki buybackle 6/128 önsiparişimi Emaar Samsung da 2999TL tek çekim YKB K.Kartı ile ödemiştim, ertesi gün iptal ettik inanın parası 2 hafta sonraki cumya geri ödenmişti. ( ki ben bu arada ödemiş sonra iade almıştım bankaya)

    aynı anda 10Ağustos ta lansman şartlarıyla 8/512 Mor renk sipariş edip Note8 3000+değişimden500+ 3999 TL Yapıkredi bankası tek çekim kredi kart ile . Bunuda teslim edemeyeceğiz dediklerinde 9 Eylül Pazar günü iptal edin demiştim, işte o iptal edilen parayı cuma günü hesaba yollamadılar, pazartesi kavga dövüş rica minnet söverek yalvararak zorla şu an itibariyle bankaya aktarımını sağladım. Vallahi zor işler.

    şu 8/512 önsiparişim bir ulaşsın hediyesi ile inşallah.

    ardından Akasya avrupaTR samsung dan aldığım buyback den yararlandığım note9 6/128 in Aksesuar paketi inşallah gecikmez 1 ay başvurma ve 90 içinde yollanır dipnotları can sıkıcı)

    ardından bir geri ürün verip onun için 1 aylık çek alacağım ve o çek sadece bellşi gruplarda ve belli ürünlerde gececek. Birde inanılmaz zam yapıpğ, gerekli ürünler kalmamış, işi zoara koşuyorlar, işte ondanda sıyrılırsam , bu arada kafayısıyırmaz isem uzun süre samsung dan uzak duracağım samsung alanlara geçmiş olsun mesajı atacağım. ( sadece çok önceden aklıma koyduğuım samsung watch için kendimle çelişeceğim bakalım hayırlısı)




  • Arkadaşlar dün sipariş ettiğim TOTU DESİGN WİRELESS ŞARJLI POWERBANK bugün elime geçti. Cihaz gerçekten çok hoşuma gitti. Bir incelemenizi öneririm. Kablosuz şarj olarak çok işe yarar bence
  • Telefonlarla ilgili bilgi alabilen var mı arkadaşlar? bu gün info@samsung.com.tr adresine 70 tane falan mail attım gözden kaçması imkansız olsun diye ama yine de dönüş olmadı tabii :( bir de 2 gün önce aradığımda stoklarda telefon yok stoklara girdikçe sırayla yolluyoruz dediler. Stoklara 3 er 5 er mi giriyor bu cihaz bu nasıl bir şirket dedim. Bir ürün ülke olarak stoğa giriyorsa 300-500 adet girer dedim ses yok tabii :((((((
    Çok bunaldım telefonsuzluktan-çok daralttılar artık gerçektennn
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam dediğiniz gibi çok daralttılar bende bu yüzden tekrar iPhone X aldım 256 GB en azından iOS 12 ile cihaz eskisinden daha hızlı akmaya başladı gözle görülür bir şekilde bu 512 de gelir gelmez satacağım zira yıldım beklemekten her sene hep aynı sorun yaşatılır mı müşterilere nasıl kurumsal bir kimliğin var anlamış da değilim bu hafta da bir şey çıkmaz demiştim yanıltmadı beni zamzung

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben artık bıktım, aramaktan internete bakmaktan bıktım... Ben de İsviçre Zürich Apple Store'dan İphone Xs MAX 21.09'da teslim almak üzere ayırttım. Kardeşim gidip o gün alacak ve 15 güne kadar da telefon bende olacak. Bu hafta cumartesiye kadar note 9 gelirse açıp kullanacağım, ha gelmezse Xs MAX bekleyip onu kullanıp note 9'u satacağım.. Ben böyle bir rezillik böyle bir aymazlık görmedim arkadaş
  • Ben bıkmadan hergün arıyorum, çok uzun konuşuyorum, Samsgung MH O.Ç. çephesinde bir gelişme yok.
    Yetkileri sadece dinlemekl, sonra papağan gibi, kalıplaşmış şeyleri söylemek. Hertürlkü yöntem işe yaramıyor. yazılı şikayetlerinizi sosyal medyadan siliyorlar, diğer insanlara göz boyamak için ÖM/PM/DM den iletişim kurun dişyorlar sonra cevap yok.

    Bugün sabah arayamadım şikayet serzenişimi günlük duvara konuşma rutinimi kaçırdım, ikindi civarı aaradım SONUÇ : AYNI TAS AYNI HAMAM. Bekleyin lütfen, YARDIMCI OLABİLECEĞİM BAŞKA KONU VARMI ?

    Allah günah yazmasın hatyatımda ben bu kadar küfür etmemişimdir, psikolojimle beraber ağzımda bozuldu. Etrafım da şikayetçi, kuzen dedi abi çocuklar var aman dikkat gene saydırıyorsun Samsung a deyince utandım. Bizi utanılacak hallere düşürenler utanacağına.


    düşünsenize ben 9 Ağustos günü Emaar Samsung dan buyback + YKB K.Kartımdan tek çekim ile alınan 7500 TL lık önsiparişimi bile fiziki mağazasından 1 ay sonra yani teslim edemiyoruz samsungTR onlarlada beni karşı karşıya getirdi. Yani bana ilk sipariş verenler aldı masalını anlatmasınlar. Sıra mıra karmakarışık. Sadece sıkıntı okyanus mavisinde değil , LeylakLilaMenekşeMorunda bile sıkıntı var, sadece 512 lerde değil Note9 6/128 lik lerde bile sıkıntı var, okyanus mavi ve hatta bazı yerlerde morlarda.

    Biz kendimizi kandırıyoruz sıra gelecek diye , yahu benim 9 Ağustos Lansman gününden olan ÖNSİPARİŞİM gelmedi diyorum ? DUVARA KONUŞUYORUM...

    Bende Huawai, Xiomi vs lere kayacağım bu gidişle.




  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Bunlar artık yüzsüz olmuşlar, suratlarına tükürsen yarabbi şükür diyecekler.
    Ben de Bosch yetkili bayisiyim, ticarette çocukluktan beri iç içeyim. Biz müşterimize ürününü bir gün geç teslim edecek olalım söz verdiğimiz gün 2-3 kere müşteriyi arayıp özür diliyoruz, gönüllerini alıyoruz.
    Twitter, İnstagram, mail, kendi siteleri dahil her yerden defalarca yazmama rağmen, telefonla her gün arayıp yetkili biri beni arasın delikanlı gibi telefonların ne zaman geleceğini söylesin ben başka birşey istemiyorum dememe rağmen 25 gündür daha bir Allah kulu aramadı beni...
    Ya arkadaş bir ürün deponda stoklarında olmayabilir ama bunu müşterilerini arayıp söylersin düzgünce ayıp değil günah değil, hepimiz anlayışlı insanlarız ya dedikleri günü kabul edip bekleriz ve kafamıza takılmaz her gün m.h ni arayıp durmayız ya da tarih işimize gelmezse beklemek istemezsek siparişimizi iptal ederiz olur biter.. Ama bu yapılan düpedüz müşteriyi kale almama, müşteriyi takmama durumu beni deli ediyor..
    Bir de her sitede her tv reklamlarında bunların note 9 reklamını görünce deli oluyorum. Olum daha 1 ay önce alınan telefonları gönderemiyorsunuz ne diye reklam yapıyorsunuz??*
    Bir de siteyi açınca sağda açılan pencereden dün biri note 9 hakkında watch kampanyamız var bilgi verelim mi diye sormaz mı? Dedim ben 512 gb almak istiyorum mavi renk, tamam dedi bu ne zaman gelir dedim ayın birinde dağıtıma başlanacak dedi. DEdim tamam bana gelmesi de bir ay geç olur iki ay sonra alacağım telefona neden 9299 vereyim dedim. Yok efendim asla öyle bir şey olmaz ayın 2 sinde telefon elinizde olur falan dedi. Ulan dedim şerrefsiz benim aldığım note 9 512 gb da 28 inde dağıtıma başlandı sözde ama hala elime geçmedi ne anlatıyosun sen diye bi başladım saydırmaya görüşmeyi sonlandırdı =)))




  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    +1

    birkaç değişik MH yetkisizi ile konuşuyorum isimlerini artık yutarak anlaşılmayacak şekilde söylemeye başladılar, diyorum telefon görüşmeleri kayıt ediyor demi, ardından başlıyıyorum 9 Ağustos Lansman ÖNSİPARİŞZEDE liğimi anlatmaya söyleyecek bahane kalmaz diyorum yok abi nerdee..

    birde bazı MH var serzenişte bulununca HAKKIMZI arayınca sanki ben yalan söylüyorum Samsung sözünün eride ben hatalıyım gibi cevaplar verdiler, inanın yanımda olsalar falakaya yatırırdım zopa kırılana kadar....

    +1 dedim ya artık o reklemları görünce tüylerim dikendiken oluyor, boğazıma yumru geliyor, birde herşey süpermiş gibi bana mail reklam geliyor , işte çileden çıkıyorum @dupont81 seni aramışlar ya saat vs için ben daha aranmadım. Varya kalbim durur tamam heralde özür dileyip size ayıp ettik note9 hediyesi iconX2018 ve tadaaaa size 1 tanede yeni Samsung Watch yollayalım , arama sebebim bileğiniz imcemi kalın mı 46mm olan olsun mu hangi renk kayış istersiniz sayın cefekar sadık mağdur müşteriniz.... ( Ne rüya gördüm ve gündüz gündüz )

    Delirmeye az kaldı, note9 um nerdeee




  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt
    Hocam beni aramadılar, sipariş ekranına gelince sağda küçük kutucuk açılıyor ya oradan konuştuk online satış temsilcisiyle. Sağolsunlar beni 1 kere bile aramadılar 25 gündür..

    Geçen hafta ayın 20 sine kadar olan siparişleri göndermişlerdi, bu çarşamba da kalanı gönderirler diye ümit etmiştim ama nafile... =(
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.