Şimdi Ara

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
495
Cevap
3
Favori
10.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de durum aynı kardeşim..
    Ne arayan ne soran var. Sms, mail falan zaten hak getire...
    Elimiz kolumuz da bağlı zamdan sonra
    beklemekten başka çaremiz yok.. :(
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Zam da yılan hikayesine döndü, note9 ana başlığında son paylaşımlarda ben bakmadım teyit etmedim ama , bazı satış kanallarında 6 taksitle hediyesiz vade farksız satış var, daha öncekinse dediklerine göre 6 ay olunca vade farkuyla 8000TL lik 128 olan 9100 TL ye çıkıyormuş, Acena 512 olan 9300 den kaç liraya çıkıyordur dedim kafam durdu :P Gider 75" en akıllısından koca TV alırım hatta niye almadım ki dedim. Ama 15 senedir TV kullanmıyorum evimde Tv uydu çanak kablo ıvır zıvır yok köleliği bıraktım.

İkinci olay dün ise 8000 TL lik telefonun hala 6400-6500 den satıldığını, zammın gferi alındığını söylediler , tepki varmış vs, durumlar karmançorman. Samsung online tamam hep bir kaos ama bu sefer tam bir keşmekeş acaip garip tutarsız. O da bir kez daha bana den geldi. ( hangi telefonda veya hangi samsung modelinde bilmiyorum ama bir önsiparişte eline yüzüne bulaştırıp 2 ay sonra falan önsipariş iptali diye birşeyler duymuştum ama , en çok o beni korkutmuştu, ne güzel ya paraları topla ohh sonrada ... neyse sabah içim daraldı)

Ben 17 eylülde en azından ya Emaar samsung daki veya onlinesatıştaki siparişimin 1 inin ulaşacağıyla kendimi kandırıyorum. Aslında bu pazartesi salı Samsung Emaar note9 8/512 leylakmoru nu 9ağustos lansman gününden 1 ay sonra teslim edeceğiz dedi diye hala bekliyorum, güya bu haftasonu kesin ulaşır dediler gecen gün, ama satıştaki kız 15eylül, diğeri 17eylül, bir diğeri Ekim ayına kalmayacak inşallah dedi ) O KADAR ÇOK BİLGİ KİRLİLİĞİ, BİRBİRLERİNDEN Bİ HABERLER, SANIRIM BİZDEN FARKLI NET BİR BİLGİYE SAHİP DEĞİLLER , HERKES SALLIYOR TAHMİN EDİYOR. Ben artık duyduğumu paylaşamıyorum ASPARAGAS çıkıyor :P

İnşallah bir mucize olsun, paramızla reziiliğimiz son bulsun.

• Ben bu yazılanlardan sonra Eylül ayına kesin alamayacağımiza kanaat getirdim. Ekim ortası diye düşünüyorum. Bide telefonumu sattım bunlara kanıp. Mecbur telefon alacağım şimdi idareten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt
    ben de şuan 3310 kullanıyorum, yapacak bir şey yok ama durum bu.. Bekleyeceğiz..
    Müşteri hizmetleri hala aynı şeyleri tekrarlıyorlar şaka gibi, siz siparişi 26 sında vermişsiniz 1 ekime asla kalmaz sizin telefonun gelmesi diyor =) Dağıtımlar yapılıyor sırayla bir sıkıntı yok diyor bir de =) belki kendileri de öyle sanıyorlar garipler, gerçeklerden haberleri yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

Cumartesi sabah Z raporu.

Biraderime önce sms , sonra e-fatura yollanmıştı perşembe teslim edilmedi, cuma günüde akşam 21e kadar gelemdiğini söyledi, gelse zaten mesaj atar bana bilgi verir, kargoda oyalamaya başladı, Arvato bakalım cumartesi getirecek mi ? yoksa pazartesiyemi kalacak.

Diğer Note9 lardan benim Emaar Samsung önsşparişim ve SamsungOnline siparişlerimiz hakkında sms, e-fatura , geridönüş, haberverme, bilgi verme MAALESEG GENE YOK. Hatta instagramdan aynı twitterdeki gibi tribünlere oynayıp verin bilgilerinizi ÖM/PM/DM den bir bakalım diyorlar ama sonrası yok, artık iyice yüzsüzlüğe vurdular.

Z Raporu sonu
    Biraderim o sakin insanda çileden çıktı :P

aynı gün 5 dakka arayla sipariş erdikleri note9 6/128 likten okyanus mavi gecen hafta cuma akşamı eve teslim olmuş idi.

perşembeden beri evde yengem var yiğenim var evde duran vat , perşembe gelmedi, cuma gelmedi, birader ve ben yelefon ile robota düşüp dağıtımda yanıtrıyla telefon kapanıyor idi, bugün netten bakmış karşı tarafa mesaj yazma kısmı arızaya bağlamış :P

ARVATO AKTİF DAĞITIM DA SAMSUNG MÜĞSŞTERİLENİNİ KAALE ALMIYOR SALLIYOR. GÜYA EVE GELMİŞLERMİŞ GERİ DÖNMÜŞLER, AMA ONLAR ÖYLE YAZMIŞ, SİZ CEVAP DAHİ ATAMIYORSUNUZ.

kardeşimin yazdığı:
    - dün uğramış görünüyor ama evden çıkılmadı.
    mesaj da iletilmiyor arıza veriyor. ben bekliyorum.

gelecek olan telefon önsiğparişten note9 6/128 mor renk bide , gerçekten stok kavramı yok dünya teknoloji devinin Türkiye kısmında.

Ben siyahın bile sıkıntılı olduğunu düşünüyorum birileri maviyi siyaha döndürmüştü anlar alabildi mi aceba ?

• Dün akşam üstü Doğubank a uğradım 6/128 likler için hala 6200 TL istiyorlar..bilgi olsun diye yazdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKAN BEY

Dün akşam üstü Doğubank a uğradım 6/128 likler için hala 6200 TL istiyorlar..bilgi olsun diye yazdım..
    komplo teorileri gibi , samsung önziparişi eline yüzüne bulaştırdı biz mağdur olanları zam yapıp öyle bir sevindirdiki, hatta etrafımda ticaretini yapnalar var havaya zıplıyorlar şimdi diyor 128 lik fiyatıma 500TL zam ekler satarım zaten krediyi erken kapamışım,

512 lik önsiparişi olan bizler önce iptal iade zart zurt dedik samsung zammını duyunca bekleriz moduna kendi isteğimizle razı etti. Biri yazmıştıbunlar tezgah oyunları diye doğruymuş. yok artık dediğimiz herşey başımıza geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system electronıc

Hepimize geçmiş olsun arkadaşlar, umarım en kısa sürede yeni telefonlarınıza kavuşursunuz. Malum fiyata acayip zam geldi, sakın ola bir anlık öfke ile siparişlerinizi iptal etmeyin, bunlar yıldırma politikası da olabilir. Paranızı dolara yatırmış gibi düşünün, kazandınız sonuçta, biraz daha sabredin. Ve küçük bir eleştiri, artık samsung un her sene yaptığı bu rezil satış sisteminin bir parçası olmayın.
    @system electronıc varya dediğin çıkıyor bak bu attığın mesajdan sonra burda ve ana konuda bahsedilen zam var geldi geri alındı eskiden satılıyor, ekinde olanlar zammı bırakın önceki fiyattan dahi satamıyor. karmakarışık piyasa.

Yıldırma politikası lafın doğru gibi değil doğruymuş artık .
  • Rezilliklerini en azından yazıyorum silinen kadar dursun bakalım belki birilerine faidesi olur.

Silinebilir - Konu amacına ulaşmıştır. - Silinebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

@system electronıc varya dediğin çıkıyor bak bu attığın mesajdan sonra burda ve ana konuda bahsedilen zam var geldi geri alındı eskiden satılıyor, ekinde olanlar zammı bırakın önceki fiyattan dahi satamıyor. karmakarışık piyasa.

Yıldırma politikası lafın doğru gibi değil doğruymuş artık .

Alıntıları Göster
    Allah sabır versin hocam, konuyu okudukça ben sinirleniyorum. Umarım daha da uzun sürmez.
  • Kimsesiz kaldı buralar

Mavi 512gb lerden haber yok

• Bu hafta içi bir hareket olur inşallah, ne diyeyim

• Gelmek bilmedi telefon gelmez de artık

• Unutuldu galiba telefonlar. Rezalet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 Eylül 2018 Pazar günü GünSonu Z Raporu

Cumartesi günü @smart1978 ani bir kararla Avrupa Elektronik Samsung 'a gidip Note9 8/512 Siyah renk aldım hemde eski fiyattan , hemde BuyBack ile 3500 TL ye Note8 ini geri verip üzerini ise tek taksit kredi kartı ile kendi istyeği ile secip ödediğini yazmış, ve en önemlisi iconX 30Ağustos ile 6 Eylül arası alanlara yok ve hatta hiç hediye yok iken , yeni kampanyada ki hediyelerden paket 1 veya paket 2 secilebileceğini ve 17Eylülden itibaren başcuracağını yazınca , öm attım ama tezcanlılık ile bir bakayım nerelerde var avrupa elektronik diye düşünürken @IRoN eski bir alışverişinden bahsedik Akasya daki Avrpa Elektronik diye cevap yazınca ben hemen ahaa dedim Acıbadem deyim doğma büyüme samsung nerdeymiş akasyada diyerek google amcaya başvurup buldum yerini yurdunu telefonunu , aradım saat 22 ye geliyor, çıkan kişi ile uzun uzun konuştum, derdimi istediklerimi başıma gelenleri anlattım.

elleriinde 8/512 sadece siyah var, 6/128 lik sormadım bile, 8/512 alıpta kutuyu açmaz isem stoklara gelince birebir değiştirim dedi. En can alıcısı bana buybakc ile eğer emaar note8 N950F çift hatlı Exynox lu pasaport kayıtlı ama IMEI si BTK ya ödenip kayıt altına alınmış telimi aynen 3500 TL buyback yaparız dedi. geri kalan bakiyeyi kredikartına değilde INGBANK kredisi ile 6 ya böleriz vade farksız dedi.

emaar samsung a gidip ETİK olarak haftasonu SÖZ elinizde olucak denilen Note9 8/512 MOR ( mavi değil MORRRRR) akibetini sorup ordaki duruma göre iptal edip buyback için bıraktığım note8 i alıp size geleceğim belki dedim. Bu işi pazargünü hala haftasonu bekleme sürem diye pazar akşamına doğru veyua pazartesi salı yapacağım deyince , bana 6499 ve 7499 fiyatlarının pazartesi günü zamlanacağını yemni fiyata gececeklerini yenmi stokla beraber dedi, aslında satıcı ağzı sandım çok önemsemeyim pazar gecesi veya pazartesi gidecektim. Fakat sevgili SMART1978 neolurneolmaz işini sağlama al dedi.

Bende öğlen sonrası ikindi civarı Acıbadem den Akasya ya gidip samsungu buldum Halil Beyi buldum elinde 13 adet siyah 8/512 note9 var imiş sıkıntı yok dedi , sen ayır dedim. Duruma göre akşama doğru geleceğim yada haber vereceğim dedim, çok iyi bir dialog da yaptım.

Ordan çıkıp Emaar AVM Samsung mağazazına gittim , Cihat Bey veya Harun Bey vs yok idi, neyse kasadan Zeynep hn a ne oldu benim ÖNSİPARİŞL bakın tam 1 ay oldu, haftasonu gelşecek idi hani dememle ŞOK , evet gelmiş ama sadece SİYAH renkler gelmiş, der demez ben iptal edin dedim, bana yandaki diğer satıcılar ama 9300 lira oldu, iconx siyah istemişsizni zbakın oda iptal, zaten beklemişsiniz falan filan , yok dedim iptal edin. kararlıydım ne olursa olsun.

hemen emektar note8 im geldi plastik bir şeffaf naylondosya içindeydi A4 koyulan, içinde benim kağıtların tutanakl buyback evrakları vs, neyse çıkarttılar ve sildik sıfırladık dediler olsun problem yok dedim.

benden bende kalan tüm evrakları aldılar bende fotograflarını çektim, iptal irsaliyesi veya iptal evrakı gibi bir suret verdiler bende altına ÖNSİPARİŞ SÖZNDE DURMADIKLARI İÇİN İPTAL ETTİM DİYE YAZIP İMZALADIM ve 1 suretini fotokopi çektirttim.

ardından kredi kartım ile tekçekim yaptıkları 4000 TL slibi istediler hemen dosyamdan çıkarrtım fotokopisini alıpğ muhasebey yollyacaklarını pazartesi gününden itibaren 7 İŞGÜNÜ içinde iademin olacağını söylediler ( sadece CUMA günleri ödeme yaptıkları için 7 işgününü kullanıp 2.CUMAYA denk geld
    ğini ilk tecrübemi abnlşattım o sebeble şimdi siz yollayın ben pazartesi akşam veya salı ararım cuma ya rica ederim dedim, olmadı 21 Eylül cuma ödeme çıkar bende bir terslik olmaz ise 24Eylül pazartesi iademi alırım ( 25 eylül hesap kesim tarihim onu gecerse zaten ilk iptalden 3bin ödeyip 2 hafta sonra alabilmiştim, gerci bayram öncesi diye sarktı dediler, neyse eğer sonraya kalır ise zaten 4bin TL yi gecen hafta ödedim,iadeside sarkarsa bir defa daha mağdur olucam inşallah sarkmaz. belki bu cuma bile geri aiade olabilirt bu sefer daha iyi uğraşacağım.

muhasebeye yanımda tabşi görmedim ama mail attık dedikleri zaman çıkıp tekrar akasya samsunga AVRUP ELEKTRONİK AVrupaTR ye gidip Halil bey in depodan gelmesini bekledim,

işlemlerimi bir çırpıda makine gibi yaptı çok bürokrası yok ama buyback, ing kredisi, maile cevep , sms doğrulama vs falan filan bir saat kadar ordaydım sanırım, neyse bitti

sonuç:
    8/512 siyah almadım zaten alsaydımda açmadab bekleyip MOR rengi bekleyip değişim isteyecektim olur demişlerdi ama,
    6/128 OkyanıusMavi aldım aynı şiekilde 15 gün içinde gelirse açmadan kutuyu birebir değiştirecekler MOR renk ile sözünü aldım. En kötü ihtimal satarım diye okyanus mavi 6/128 lik tercih ettim.

SMART ın dediği gibi 17Eylül de başvurup ya paket1 ya paket 2 tercih edeceğim ki, kulaklık istemediğimden paket1 alıp satmayı düşüncektim ama sonra kardeşimle beraber paylaşırım olmadı kuzenle falan dedim. Onu da İNŞALLAH samsung Onlien dan bu sefer çok üzülmeden sinir olmadan hallede4riz ki, iconX kampanyası için milleti delirtrtiler idi. bakalım hayırlısı. SMART ın uyarısı ile bendeki note9 açmayacağımdan elimdeki j7 2016 olanda çok iyi foto çekmediği için faturamın bir tarayıcıdan jpeg ini yollattırdım mailime, hani onuda SMART ın dikkatimi çekmesi ile garantiye alayım dedim. 17sinde zaten başvuru yapacağım bir terslik olmaz umarım.

6499 telefon bedelinden 3500 TL Buyback geriye kalan 2999 TL INGBANK faizsiz masrafsız 6 taksitle ayda 500 TL ödeyeceğim. ERKEN KAPAMA YAPSAM DAHİ İNDİRİM YOK bankadanda telefon açıp teyit ettim . YKB nın o fırsatını ben kullanmamış oldum. Lansman günü ve ertsi günü Emaar dan almakla oraya bağlamıştım kendimni, sonradan forumda okuyuncada napalım kısmet değilmiş demiştim, hatta TÜRKAy uyardı beni ama basiretim bağlanmmış olmadı o zaman işptal edmedik son anda iptal edip eğer doğruysa yarın uygulamaya alacakları malum zam öncesi bir maceraya atıldık gene.

Bakalım sonuçta elde en azından açılmamış kapalı kutu 6/128 lik okyanus mavisi var. Ya 2 hafta içinde gelirse sorunsuz sıkıntısız 512/8 mor için 1000TL ödeyip değiştireceğim, yada hala açmadıysam 15 günden sonra gene bir sansımı deneyeceğim üstleriyle görüşecekler bi ihtimal.

YANİ GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE EMAAR SAMSUNG da ÖNSİPARİŞTE samsungonline daki gibi gümledi. Siyah'kara Kara'lara bağlamak istediler :)

Yarın da muhtemelen kardeşimin perşembe /cuma bekletip eve geldik yoktunuz yalanını girdikleri ARVATO AKTİF dağıtımın 6/128 mor rengi teslimini bekleyeceğiz.

Muhtemelen ben bugün görüşmedim lansman gününden beri 8/512 OKYANUS MAVİ bekleyen yönetmenim iptal etti muhtemelen ve sanırım CEVAHİR deki AVRUPA ELEKTRONİK ten gidip zamdan önce aldı telefonunu, yada samsubng online a mavi sizin olsun bana siyah yollayın demişte olabilir, ben dün gece ona bilgiyi verdim gerisi ona kaldı.

Artık benim sadece 1 tane Samsung Onlien dan bekelediğim 8/512 Okyanus Mavisi kaldı oda lansman günü değilde kendi adıma kuzen için önsipariş verdiğim telefon onuda bekleyeceğiz artık ne zaman gelir ise.

Uzun oluyor benim yaxdılarım okuyana sabır ve teşekkürler.

KALIN SAĞLICAKLA.
    Yorgun savaşçı GoGo

• Arkadaşlar günaydın..
    Her ne kadar umutsuz olsam da bu hafta inşallah güzel haberler alırız..
    Hepinize iyi günler dilerim
  • An itibariyle 1 ekim olarak tarih verilmiştir. Durmak yok beklemeye devam

• chakra7o C kullanıcısına yanıt
    nasıl yani hocam? Sizi arayıp 1 ekim mi dediler? Açar mısın biraz konuyu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra7o

An itibariyle 1 ekim olarak tarih verilmiştir. Durmak yok beklemeye devam
    Telefonda mı verdiler bu bilgiyi? Uydurmuşta olabilirler, çok bastırdıysanız.
  • Arkadaşlar lütfen bir bilgi paylaşırken saklayarak paylaşmayalım, zaten hepimiz diken üstündeyiz merak ediyoruz her ayrıntıyı, bir şey yazıyorsak açık açık yazalım rica edeceğim...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.