Şimdi Ara

silinebılır (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.543
Cevap
25
Favori
68.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pasaport hakkı olanlar şu anda 250 TL paradan bahsediyorlar. 115 TL vergi hariç kendilerinin istedikleri paralar. Vay anasını ya
  • ben de pasha23 mağduruyum. Mayıs 2012 de kayıt yaptırmıştım. forum ilanında "ömür boyu garantili" yazıyordu. şimdi ben garanti vermedim diyor. başlarda sistem sıkıntılı diyordu ama artık mesajlarıma da cevap vermiyor. ilk kayıtta 90 tl almıştı. sonra kayıt düştü. "bizi de kandırdılar, biz de mağdur olduk" dedi, "40 tl daha verirseniz açtıracağız tekrar" dedi, 40 tl daha yatırdık. şimdi de hepten gümledi. 1 aydır 6600 kullanıyorum iyice can sıkıcı bir hal almaya başladı durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Pasaport hakkı olanlar şu anda 250 TL paradan bahsediyorlar. 115 TL vergi hariç kendilerinin istedikleri paralar. Vay anasını ya

normal dir hocam elinde pasaport olanlar parayı vurdu 1.000 kişi pasaport arıyor 100 tane satan var arz talep meselesi
  • arkadaşlar kıbırıs gir-çık ta oluyor dediniz peki aynı şekilde gürcistan'a giriş ve çıkıştan sonra da aynı kağıdı alabiliyor muyuz? ve sorunsuz bir şekilde yapabiliyormuyuz kayıt işlemini ? Tc kimligimizle girip çıkıp ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dredge

quote:

Orijinalden alıntı: seko5454

quote:

Orijinalden alıntı: dredge

quote:

Orijinalden alıntı: seko5454

ya bende islambol mağduruyum ama adam sonuçta hergün foruma girip bilgilendirme yapıyor elinden birşey gelmediğini söylüyor zaten ben direk ona kayıt yaptırmadım aldığım cihazlar ondan kayıtlıydı sadece. Ben yazdığı son şeylerden sonra mağdur ettiğini düşünmüyorum.

Paraları geri iade edebilir elinden bişey gelmesin için

dostum adam zaten sistem olduğu sürece kayıtlara 2 yıl garanti veririm demiş. Kayıtlar hep yenilenir hiç bi sıkıntı olmaz 2 yıl boyunca dememiş. Sen bana şimdi onu koruyosun diyebilirsin ama benimde 2 telefonumun kaydı düştü. Ben sadece gerçekleri yazıyorum. Biraz empati yapmakta lazım. Kendine şu soruyu sor ben islambol ün yerinde olsaydım ne yapardım.

Sistem açık kalırsa diye bir şart koyduğunu sanmıyorum ben ilanlarda esnaf agzıyla 2 yıl garanti verdiklerini hiç sorun çıkmıcak dediklerine şahit oldum sana lafım yok dostum sitede çok mağdur olanlar var bu adamlar ev araba alacak kadar para götürdü bu işten şimdide mağdur edebiyatı yapıyorlar onun için asıl mağdur olan taraftan bakmak lazım

ev araba kısmı doğrudur hocam 1000 kayıt yapmış olsa kellesiz 50 bin tl

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Bu konuya gelip bunun olucağı belliydi niye en başta yaptınız diyenler daha önce de bu kayıtları yapanların konularına girip ben ... abime kefilim diyen arkadaşlar. Telefon satıp 100 tl'de kayıt ücreti ekleyen halbuki kayıt işi yapan abilerine 50 tl'ye kayıt yapan arkadaşlar.İsim vermek istemiyorum ama 100 tl vergi çıktığında da geçici kayıtlarda sıkıntı çıkmıştı o zaman da ben ...abime kefilim diyen bir arkadaşımız şimdi buraya gelmiş niye yaptınız bilmiyormuydunuz diyor.Arkadaşlar bu kayıt olayları çıktığında 100 tl vergi diye birşey yoktu herkes pasaport hakkını 100 tl'den satıyordu daha sonra bu fırsatçılar çıktı ve ellerinde yüklü adet pasaport olduğunu söylediler.Benim gibi birçok kimsede umre,hac yada tur kafileleri zannedip kaydı yaptırdı işin rengi 6 ay yada 1 sene sonra çıktı. Asıl suç bir kaydı 6 ayda yapan btk'nındır asıl suç bizi bunlara yem eden yetkililerindir.Benim bir tanıdığım 30-40 tl'ye geçici kayıt yapıyordu kaçak olmasın diye yaptırmadık imuratk'ya islambol'a ömür boyu garantili gerçek pasaport kaydı dedikleri için inandık 100 tl gibi rakamlar verdik ve ardından vergi olayı çıktı bir de pasaport bulma sıkıntısı olduğu için geçici kayda devam ettik.Benim çevremde bu şekilde 8-10 kişi yaptı bazısının vergisini ödedim onlar pasaport buldu bazısının telefon ücretini ödeyip telefonunu aldım çünkü sorun benden kaynaklanmasada ben vesile oldum ve kimseyi benim yüzümden mağdur edemem.Geçenlerde imuratk'yı aradım vergi yasası çıkınca benden vergi ücretini de istedi ve yolladım bana bir dekont yolladı ama nafile yine kayıt düştü sebebini sordum o kadar rahat ve kaygısızdı ki ben kimseden vergi ücreti almadım dedi halbuki onun mail adresinden yollanmış dekont ve mail aynen duruyor aradığım için özür diledim ve kapattım.Resmen beni azarladı huyum değildir asla telefonda kavga etmem çünkü karşı taraf yüzüne söyleyemeyeciği bir laf söyler ondan sonra gelde dur o yüzden pazar gününü bozduğum için özür dilerim dedim ve telefonu kapattım. Yukarıda bir arkadaş bir teklif sunmuş açıkcası benim de aklımda olan odur pasaport şartı olmadan vergi yatmalı ve o kişi 2 yıl içinde başka telefon kaydettirememeli ve o cihazda iki yıl boyunca sadece tek hat ile çalışmalı bu şekilde hem mağduruyet giderilir hem de dışarıdan telefon getirip satan telefoncular engeller.

Sonuna kadar katılıyorum. Bende aynı sebeplerden dolayı yaptırdım. Hatta iki tane kayıdını yaptığım telefonu sattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: nieras

arkadaşlar kıbırıs gir-çık ta oluyor dediniz peki aynı şekilde gürcistan'a giriş ve çıkıştan sonra da aynı kağıdı alabiliyor muyuz? ve sorunsuz bir şekilde yapabiliyormuyuz kayıt işlemini ? Tc kimligimizle girip çıkıp ?

Evet Ya arkadaşlar Gürcistana kimliğimiz ile girebiliyoruz mu ve pasavan belgesi veriyorlar mı acill
  • Benim merak ettigim bu kayıtlar otomatik mi yenilenecek yoksa herkes tektek tekrardan "kaydımı yenile" mi diyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: varslan

quote:

arkadaşlar kıbırıs gir-çık ta oluyor dediniz peki aynı şekilde gürcistan'a giriş ve çıkıştan sonra da aynı kağıdı alabiliyor muyuz? ve sorunsuz bir şekilde yapabiliyormuyuz kayıt işlemini ? Tc kimligimizle girip çıkıp ?

Evet Ya arkadaşlar Gürcistana kimliğimiz ile girebiliyoruz mu ve pasavan belgesi veriyorlar mı acill

bildiğim kadarıyla günü birlik geçişler için kimlik yeterli ama belge ile alakalı bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Benim merak ettigim bu kayıtlar otomatik mi yenilenecek yoksa herkes tektek tekrardan "kaydımı yenile" mi diyecek

otomaik filan olmuyor hocam yenileme yapan birisini bulup parasını verip geçici kayıt yaptıracaksın
  • Basliga simdi dikkat ettim de sorun btk'da. Adamlara butun sucu yuklemenin manasi yok bence.

Islambol gibi ilgili birisini gormedim bu konu hakkinda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Basliga simdi dikkat ettim de sorun btk'da. Adamlara butun sucu yuklemenin manasi yok bence.

Sorun btk'da tamam. Ama bu kayıtları yapan insanlar 2 yıl garantili kayıt derken hiç düşünmedilermi böyle bir şey olabileceğini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tribettin

quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

Basliga simdi dikkat ettim de sorun btk'da. Adamlara butun sucu yuklemenin manasi yok bence.

Sorun btk'da tamam. Ama bu kayıtları yapan insanlar 2 yıl garantili kayıt derken hiç düşünmedilermi böyle bir şey olabileceğini ?

Garanti olayını bilmiyorum hocam. Telefonu aldığım kişi islambol'a kaydettirmiş. Tek bildiğim bu.
  • bu kadar laf çevirmenin manası yok herkesin parasını iade etsinler olsun bitsin eğer sistemler geri gelmicekse. çoğu kişiye garantili olarak kayıt satıldı hatta şöyle birşey vardı 30 TL garantisis kayıt 50 TL 2 senelik garantili kayıt şeklinde bu geçici kayıt yapanlar konularını silmiş çoğu aslında moderatörler silinen o konuları tekrar geri getirse kim nasıl satmış kaydı herkes görebilir
  • Takipteyim, islambol benim kaydim dusunce yenilemisti gecen hafta. Bu durumlarda guvendigim sayili insandan birisidir, guveni bosa cikaracagini sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tribettin

quote:

Orijinalden alıntı: varslan

quote:

bildiğim kadarıyla günü birlik geçişler için kimlik yeterli ama belge ile alakalı bilgim yok.

pasavan belgesi önemli onunla kayıt yaptırabiliriz turkiye.gov.tr den

• quote:

Orijinalden alıntı: ISLAMBOL

om3rr - Gri - Kerimd - Emir - mehmetemindinc

bu arkadaşlarım benden mağdur olduklarını dile getirmişler.
    madem mağdursunuz dediğiniz gibi sorununuzla ilgilenmeyi bırakayım mademki ilgilendiğim halde mağdursunuz.
    bu süreçten sonra benden yenileme beklemeyiniz doğrusu bu galiba diğer kaçan kişilerle karıştırdığınıza göre beni
    burada ayağınız takılsa SILAMBOL dan yapılmıştır galiba diyen arkadaşımada bilgi geçmek isterim nasıl oluyorda birine bukadar çamur atmaktan yanasınız.
    emin olmadığınız bir durum için ISLAMBOL dan yapılmıştır galiba diyerek adımı konuların içerisine taşımaktasınız bunu ne size nede burada mağdur olduk diyenlere yakıştırdım.
    nasıl mağdur olunur anlatayım bilmeyenlere siz işlem sağlarsınız adam paranızı almıştır sözvermiştir yeniden yapacağım diye forumdanda kaybolur cebindedende ulaşamazsınız.
    ben forumdayken vede elimde olmayan nedenden yani btk nın sistemleri kapatmasından kaynaklanan bir sorundan dolayı yenilemediğim kayıtlarınızı hırsızlık seviyesinde değerlendirip mağdur oldum demeniz doğrumudur.
    bunu bir seferde yazarken oturup düşünün be güzel arkadaşlarım ben sizlere sistemler olduğu sürece düşüen kayıtlarınızı yenileyebilirim dedim sistem olmadan benden ölen birini hayata döndürmem bekler gibi şuanda suçlamaktasınız.
    kendinizi birazda benim yerime koyarak burada anlayışlı yorumlarınızı sunarsanız çok daha memnun olurum ben sizlerin yerine koyarak bu hizmetleri daima sunmaktan yanayım vede öylede yaptım hiçbir zaman oyalama girişiminde bulunmadım.
    zamanında daha telefonla konuşurken dahi kayıtlarınızı dk lar içerisinde gerçekleştirdiğim süreçler olmuştur benden unutulan bir nokta önceleri bedel ödendiğinde 2-3 gün kayda alınması beklenirken dk lar içerisinde yapılan bir işleyişim olmuştur sizlere
    şimdi benden kaynaklanmayan hatayıda bana yıkmanızda doğru bir tutum değildir herzaman konu hakkında muhatap olabileceğiniz durumlarda bile konum üzerinde daima yanıtlar yazmış bulunmaktayım sadece cebimden aramayınız dediğim halde arayanlar var
    ve bu yüzdende arayanların sayışı 1000 lerin üzerinde oluncada mecburen kapatmak zorunda kaldım buradanda bunu açık ve net olarak belirttim daha ne mağdurluğundan bahsetmektesiniz onuda anlamadım bukadar sizler için koşturuken sizi mağdurmu etmiş oldum.
    ben siz asıl mağdurluk yönünde bir örnek vereyim mağdurluk kaçan kişinin üzerinden sağlanır diğer husussa yapan kişinin elinde egereken bilgiler olduğundan cihazı klonlayarak veya yaptığınız orjınal kaydınızı silerek size sürekli bu yönde işleyiş sunarak mağdur eder.

lütfern ama lütfen bu seçenekleriniz olmadan beni mağdur etti şeklinde benim adımı bu gibi konulara taşımayınız.
    bahsettiğim arkadaşlarım mağdursanız benden yana ozaman haliylede benden sizlere yardımcı olmamıda beklemeyiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_69516120/mpage_1/f_/key_//tm.htm#69516120

saygılarımla
    ISLAMBOL

Bu adam adam gibi adamdır.. Yasal olmayan bişey yapmışsınız ve anlamıyorum btk kimsenin babasının degil nasıl garanti veriyorlar yada siz bunu yaparken bunudüşünemediniz mi adı üstünde GEÇİCİ KAYIT ve geldi geçti.. Sisteme önlem alıyorlar bence kaydinizi silip bir an önce pasaport arayınız...

Gürkan abimizede bol sabır diliyorum cunku millet 100 liraya kayıt yaparken 50 lira 30 liraya yapıyordu ve epeyde ilgili kaldıkı sistem olmadigi halde foruma girip hergün açıklama yapıyor.. Allah yardımcısı olsn umarım sistemler bu açığa izin vermeye devam ederde herkesin işi hallolur..

• Yalnız burda @islambol adlı üye pekde haksız değil

• Arkadaşlar, adamların ellerinde olan bir şey değil. Ortada bi tür kılıf uydurma durumu vardı. Diğerlerini bilemem, ama Islanbol adlı arkadaş düşen kayıtlarımı sorunsuzca hep tazeledi bu zamana kadar. Ancak devlet işi sıkı tutmakta artık. malum 115 liralık bi harç alıyor, ven bundan vazgeçmek istemeyecektir. Bi ihtimal toplu bi af çıkabilir, ama o 115'i bi şekilde alır. Ha binlerce, binlerce liralık telefonun tamamı susacağına bi seferlik pasaportsuz, sadece harç parasını ödeyerek bi af çıksa ne âla olurdu. Başbakanlığa mailler gönderiyoruz, çokta umutlu değilim ama oturup beklemekten yeğdir.

Sistem gelirse, Islambol adlı arkadaşın yardımcı olacağına hiç şüphem yok, ancak btk nın kararlarını ve işi sıkıya aldığını görünce pek ümitlendirmiyorum kendimi şahsen.
    O sebepten işi tam garantiye almak için imkan var ise bi pasaport bulmanızı tavsiye ederim. (Şahsen ben öyle yapıyorum, ha arz talep meselesi, pasaport hakkı bedelleri de uçtu gitti orası ayrı konu)

bir de şöyle bi yer açmışlar incelemek isterseniz;http://www.btkmagdurlari.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merl -- 6 Nisan 2013; 12:55:17 >

• Bi de yüzsüzce üste çıkmaya çalışmaları yok mu.

Bu geçici kayıt yapan arkadaşlar durumun gaayet farkındalardı. Be kardeşim önünü göremediğin bir iş için neden insanlara 1 yıl 2 yıl diye garanti veriyorsun o zaman?

Sahtekarlık yapıp bu kadar kolay yoldan para kazanmak diye birşey yok. Bunun acısı çıkar. İnsanlar o aldığınız 50-100 lirayı kazanmak için günlerce çalışıyor. Madem bu kadar cool olmaya devam ediyorsunuz, size 5 kuruş maliyeti olmayan bu işten edindiğiniz paraları sahiplerine geri verin.

Sistem gelse adam kaydınızı yenilese ne değişir? Btk kısa zamanda tekrar kapatacak. Konu haksız kazanç konusu. Kimse kızmasın. Bu kadar kolay yoldan düzenbazlıkla birşeyler yapmak isteyen insanları kaldıramıyorum ben.

Mağdur olan arkadaşlar gidin hep birlikte savcılığa suç duyurusunda bulunun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obattal -- 6 Nisan 2013; 13:17:11 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.