Şimdi Ara

silinebılır (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.543
Cevap
25
Favori
68.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alesta1818

turkcel de çalışan bir arkadaş ile görüştüm bana dediği daha önce kaydı düşen imei numaraların kaydını tekrar btk yapmıyormuş yani artık evraklarınızı hazırlıcaksınız yollucaksınız 3 ay kadar bekliceksiniz 3 ay sonra onaylanırsa açılıcak hattınız artık evrakları verir vermez açılmıyor bu dediğim olay daha önce imei numarası sahte evrakla açılmış ve kapanmış telefonlar için

ayrıca savcılıkta soruşturma açmış geçici kayıt yapanlar hakkında

arkadaşlar bu doğru mu? ama yeni kayıt yaptırıp, telefonları açılanları gördüm forumda? bu nasıl olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

O cihazlarin hicbirinden kar etmedim cunku ben telefoncu degilim hatta zarar ettim eger yazdiklarimi okusaydin bilirdin bu cihazlari ese dosta almistik simdi hepsinin pasaport harcini ben oduyorum. Garantili alanlari dusun demissin ben onlari da dusunuyorum o fiyatlara telefon satilmasi haksizlik diyorum o yuzden yurtdisindan aliyorum uc kurus kar etmek icin degil.

Bende telefoncu degilim iphone 4s 64gb aldim 950 tl ye burada suan cihaz iphone 5 ten pahali kimse kalkip kar etmedim demesin bunlarin olma ihtimali vardi sokakta ki cocuga sorsan abi yakinda patlar diye soyler zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gurkan bey anlayışı biri sistemde sorun var bunu söylüyor onun elinden gelecek bir iş değil sistem açılınca kayıtları yapar buraya gelip bilgi veriyor kaçmıyor

• eğer verilen söz tutulmuyorsa çözüm basit paralar iade edilir.

burada verdiği paranın peşini bırakacakta var bırakmayacakta.

ama şunu söyliyim bir kişinin bile yapacağı şikayet sonucunda yapılacak savcılık incelemesinde bu işi yapanlar çok zor duruma düşer ve herşey çorap söküğü gibi gelir yani benim elimden birşey gelmiyor edebiyatını yapanlar biraz hukuk bilgilerini güncellesin bunun için avukat olmaya gerek yok internetten bile araştırma yapılabilinir...

herkes bu işin peşini bırakır kazandıklarımız yanımıza kar kalır deniliyorsa iyi uykular diyorum arkadaşlara eninde sonunda biri uyandırır
  • sistemin tahmini açılma suresı nedir ? bizden maduruz bide cevap alamadık PM lere telefonlarda kapalı olunca haliyle bizde tedirgin olduk kimse yanlıs anlamasın ... benimde telefonuma mesaj geldi kapanacak bir kaç güne üstelik 1 tanede değil başka arakadaşarında başında aynı sorun var ...
  • Sistemin açılma ihtimali var mı? Yani bu durumun tekrar eskiye dönme ihtimali?
  • Tekrar ediyorum kayıt sildirme diye birşey yoktur. Bu Turkcell in uydurduğu bir işlemdir.
    Kaydın silinmesi gerek dediyse Turkcell size direk Avea yada Vodafone a gidin sorunsuz kaydınızı yaptırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat79

Tekrar ediyorum kayıt sildirme diye birşey yoktur. Bu Turkcell in uydurduğu bir işlemdir.
    Kaydın silinmesi gerek dediyse Turkcell size direk Avea yada Vodafone a gidin sorunsuz kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Evet arkadaşa katılıyorum kayıt siliyorum diyen çakallara para fln vermeyin sadece farklı oparatörlere gitseniz kayıt yapılacaktır

• Bundan sonra herkes telefon alırkende kayıt yaptırırkende daha dikkatli olur inşallah
  • S.a arkadaşlar şimdi İSLAMBOL Tam olarak sorun çözülecekmi ? bende minimum 10 tane imei sana yoladım hepsi bir anda kapandıda açılacakmı bunlar ? tam kesin birşey söyleyebilirmisiniz ?
  • Konuyu bir süredir takipteyim..

Bu yüzden konuya dahil birşeyler yazmak, etik olmuyacağından bugüne kadar pek dahil olmadım..

Ama bazı arkadadaşlar biraz ağır konuşacağım ama utanmadan, arlanmadan hırsızlık yakıştırmasına kadar ileriye gidiyor ama güzel kardeşim orada durucaksın..

Düne kadar kayıtlarınız takır takır girilirken neden sesiniz çıkmıyordu ?

Adam sanki kaçmış, gitmiş ortalığı herkes ayağa kaldırıyor..Kızacağınız biri varsa bunlar bu insanlar değil, btk nın ta kendisidir..

Devlet izin vermiyorsa, bu işin fişini çektiyse kim daha ne yapsın ?

Üstüne basa basa adam demiş ben burdayım, elimden geleni yapıyorum ve sistem gelir gelmez herkesin kayıtlarını düzelteceğim diye..

Hayır daha ne istiyorsunuz bunu çözemedim..Birde elalem kayıt yaptırmış, daha kimden yaptırdığından haberi yok, aylar geçmiş gelmiş buraya, birileride gaza getiriyor islambol yaptırmıştır diye..

Alın size gerçekler, ben iyi biliyorum bu kayıt işleri güzelken şurda 5 tl ye daha az kişilere abi,kardeş yalakalığı yaptırıp sonra sorun çıkınça Gürkan abi kaydımızı sil ve yenile diye konuşmuşsunuzdur.

para vs bunlar gelip geçici...Sırf bu arkadaş yeni telefon almış, gençtir, heyecanlıdır heves etmiştir diye..Sırf sizlerin hemen işleri hemen hallolup içiniz rahat olsun diye..

Forumda zamanında görmedikmi hepimiz 10,20 tlye kayıt yapıp sonra ortada muhattap bulamadığınız günleri..

Bir liseli arkadaşda gelmiş gaz verip kaçmış, herkesde onun sözüyle hareket ediyor..Neymiş savcılığa verirmiş..
    BİR NOKTAYI ATLIYORSUN BU İŞİ YAPTIRTANDA SUÇLUDUR.
    AÇ KANUNLARI İYİCE SİNDİRE SİNDİRE İNCELE BAKAYIM.
    YAPTIRTARAK YAPANI TEŞVİKLEMEKTESİNİZ.
    BURASI ASLAMI ASLA ATLAMAYIN DERİM.

Hele kendini bilmezlerin sözlerine kaç yaşına gelmiş insanlar nasıl inanıyor, çoluk çoluk sahibi olmuşsunuz, ev erkan kurmuşsunuz inanamıyorum..

Telefon kapatma olayına gelince bir insanı 5 dakika içinde 30 kişi arıyabilirmi sizce ? Emin olun arıyor ve aynı sözleri sarfetmekten tükendi bu insanlar..
    kendinizi birazda bu arkadaşımızın yerine koyun 1dk lıkta olsa

Size tek diyeceğim emin olunki, bu insanlar hala sizler için çalışıyor ve çözüm yolu arıyor..Elbet emin olun şu sıkıntılı zaman geçicek ve bazı arkadaşlar söylediklerine baya pişman olucaklar..Gürkan abinin yerinde olsam şu beni hırsızlıkla ithamda bulunan arkadaşların, hepsini forum yönetimine şikayet ederim..

Herkese hayırlı akşamlar dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Martin -- 6 Nisan 2013; 20:15:09 >

• Bir de benim merak ettigim bir sey var. Madem ki 1milyona yakin kisi bu kayit probleminden magdur oldu, neden yazili veya gorsel basinda hic bir sekilde haberi yapilmadi? BTK soyle bi karar aldigindan su tarihten itibaren bu tarz kayit yaptiranlar artik telefonlarini kullanamayacaklardir vs vs diye?

• Imurat magdurlarindan biride. Benim....

• Gürkan bey adam 'dır sistem olur ben yardımcı olmuyorum der bence o zaman yüklenin laf söyleyin fakat suç onun değilki benim de düşen cihazım var sabırlı olun ve bekleyin derim...düşüp te yenilemediğini kayıt hiç olmadı yeniledi yardımcı oldu sistem yoksa bu adam ne yapsın ????

• Değerli Arkadaşlar
    Sn. Yöneticilerimiz

Forumda inanılmaz derecede kayıt mağduru arkadaşlarımız var. Bu konuda nasıl bir çözüm olacak çok merak ediyorum.
    Fakat farklı şekilde yanıltıcı olarak mağdur olan arkadaşlarım var bende bunlardan biriyim

Forumdan daha önce takas yaparak beatles33 nickli arkadaşın HTC One X'i Barlas20 nickli arkadaş benim galaxy note2 mi takas ederek satın aldı ve bana gönderdi. Fakat arkadaşların hiç biri bana geçici kayıtlı olduğunu ifade etmedi. Sadece pasaport kayıtlı dediler. Neyse Forumda geçirdiğim yılların bana bir kazığımıdır nedir bilmem ama bu olay Mağdur olan arkadaşlar adına bir Örnek olması amacı ile Bulunduğum şehir de Cumhuriyet Savcılığına dolandırıcılık olarak akrabam olan avukatımız ile başvurumu yaptım.

Ayrıca Saviar Yöneticimize de teesüfleri bildirmek istiyorum, Konu sorunlu alışverişler bölümünde olmasına rağmen ve kendisine yardımcı olabilmesi açısından 2 tane PM atmama rağmen geri dönüş olmadı.

Olayın kısa zamanda sonuca bağlanacağı ümidini taşıyorum. gelişmeler olduğunda size aktarmaya devam edeceğim.

Bu da sorunlu alişverişlerde olan konum

http://forum.donanimhaber.com/m_64976687/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64976687

• quote:

Orijinalden alıntı: bostancı34

Gürkan bey adam 'dır sistem olur ben yardımcı olmuyorum der bence o zaman yüklenin laf söyleyin fakat suç onun değilki benim de düşen cihazım var sabırlı olun ve bekleyin derim...düşüp te yenilemediğini kayıt hiç olmadı yeniledi yardımcı oldu sistem yoksa bu adam ne yapsın ????

Aynen katılıyorum gürkan bey bu işin en iyisi bence

• bende pasha23 den kayıt hakkı satın almıştım arkadaş siteden ban yemiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Söylenecek çok söz var ama tatsızlığın anlamı yok her zaman olduğu gibi biz susalım haksızlar konuşsun ama bu konuda yazan taahhüt herşeyi özetliyor bakın bakayım geçici kayıt yada sistem işlediği sürece yazıyor mu :

http://forum.donanimhaber.com/m_61489054/mpage_1/f_/key_//tm.htm#61489054

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Martin

Dediklerinde haklılık payı var tabii ki. Ama satış yaparken 1 yıl garantili 2 yıl garantili diye satmayacaklar o zaman.
  • http://www.btkmagdurlari.com/basbakanliga-sesimizi-duyurma-vaktii/

arkadaşlar herkes mail atarsa çözüme ulaşacağımızı düşünüyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.