Şimdi Ara

Silinebilir (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
22
Favori
39.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1000 dk 1000sms 2gb 19 TL devam ediyor mu faturasız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafakumbar

Benim KAMU MEGA taahhüdüm bugün doldu, bu tarifeye geçebilir miyim, yoksa tarifeme devam mı edeyim. 1000 dk 1000 sms 4gb int. 29 tl idi, onay verirsem 33 olacak aynı tarife. Gerçi yetiyor 4 gb ama ne dersiniz...

Ben de aynı tarifedeyim taahhüt devam ediyor müşteri hizmetlerini arayarak 5Gb'lik tarifeye geçemiyor muyuz illa başka operatöre geçip geri mi gelmek gerekiyor
  • Musteri hizmetleri baska operatorden geciste kampanyalardan faydalanabilmek icin en az 3 ay o operatorde kalmis olmaniz aranir diyor. Hattim avea'da, baska operatore gecis yapip ayni gun avea'ya tekrar gecis yapsam kampanyalardan faydalanabiliyor muyum. Eger ogle ise musteri hizmetleri yanlis yonlendiriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TT nin faturasizdan faturaliya gecenlere 1000 1000 4-6gb tarifeleri 25-30tl. Bunlarin ustune NE kadar vergi biner?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    +30 TL faturaya kesin olarak geliyor. Hat bireysel tarifeden tekrar bireysele geçerse bu durum oluyor.
    Yoksa kurumsal tarifelerde bu durum yok. 30 TL ceza gelmez
  • Yune72 kullanıcısına yanıt
    Pm atildi.
  • Pm atıldı.
  • reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    İtiraz halinde iade yapabiliyorlar ama garanti değil.
    Bir de arkadaşlar sadece ilk mesajda geçen tarife geçişlerini saglayabiliyorum.
    Hat sahibi yok nasıl üstünüze alırız.
    Kamu megadayim indirim nasıl alırım
    Kontur yukledim 5 tl eksik geldi gibi problemlerde musteri hizmetlerini atarsanız daha faydalı olur. Yanlış bilgi vermek istemiyorum

• 2 yıllık Türk Telekom abonesiydim taahhütümün bitmesine 1 ay kala beni mağdur etti hemde benim zerre alakam olmayan saçma bi sebepten ötürü.Bende sinirlendim ağır konuştum kapattırıyorum ceza meza ne varsa hesaplayın dedim.Hemen 360 derece döndüler birsürü teklif verdiler.Şu an 1000 dk 1000 sms 4 gb Türk Telekom ve sabit hatlarla sınırsız 24 liraya kabul ettim.Önceki 1000 dk 1000 sms 2 gb 31 tl idi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

1000 DK + 1000 SMS + 5 GB internet 29 TL bu paket için süre uzatıldı. şuan müşteri kabul ediyor. geçiş yapmak isterseniz yardımcı olurum size

5 GB ve üstü hangi tarife var şimdi aktif hocam ? Birde önce faturasıza sonra faturalıya taşıyınca mı daha uygun teklif yapıyorlar? Yardımcı olabilir misiniz

*Vodafone dan taşıyacağım.
  • faturalı faturasız ayrımı var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcan

Ben dün 1000dk 1000 sms 6gb tarifesine geçtim. Önce 49 tlden tanimlandi. Sonra soz yazip 5555e gonderdim, 12 ay taahhutle 29 tl oldu. Sonra 29tlye ekstra %14 indirim mesaji geldi ben hiçbir şey yapmadan, 24.97 tl oldu tarife.

Gayet iyi.

Bu tarife hangisi hocam? Yetkili arkadaş bu tarifeye geçiş yapabiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

quote:

Ben dün 1000dk 1000 sms 6gb tarifesine geçtim. Önce 49 tlden tanimlandi. Sonra soz yazip 5555e gonderdim, 12 ay taahhutle 29 tl oldu. Sonra 29tlye ekstra %14 indirim mesaji geldi ben hiçbir şey yapmadan, 24.97 tl oldu tarife.

Gayet iyi.

Bu tarife hangisi hocam? Yetkili arkadaş bu tarifeye geçiş yapabiliyor musunuz?

+1?

• hocam beni müşteri hizmetlerinden aradılar super750 3gb paketinin anlaşma sürem olmuş 1000 dk 1000 sms 5 gb internete geçiş yapabilir miyim ben?

bi konuda görmüştüm 1000 dk 1000 sms 6 gb internet 12 ay fatura sözüne 29 diye hangisine geçiş yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Gayet iyi.

Ben bunu anlamıyorum arkadaşım 1 yildir taahutum vardı bitimine kimse aramadi üstüne ben aradım indirim yapmadilar millete gökten yağdıriyorlar ...

Sonra ariyor ki hattiniza yuzde 10 indirim yapariz 12 ay kalma sözu verirseniz diye dalga mi geçiyorsun yil olmuş yeni taahut başlatmışim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 10 Mayıs 2016; 12:04:17 >
  • tcan kullanıcısına yanıt
    Faturali mi?

• Ücretsiz 2 ay kampanyası tekrar başladı.
    İlk 2 ay boyunca fatura gelmiyor.

• Hattımı geçen hafta TT den Vodafone taşımıştım. Taşıma işlemi bugün gerçekleşiyor. Yarın tekrar TT ye taşısam 1000 dk + 1000 sms + 5 gb = 29 tl bu tarifeden yararlanabiliyorum değil mi ?
  • Yune72 kullanıcısına yanıt
    Link var mı hocam

• Hocam ben de faturalı TT Avea Süper İkili abonesiyim en az 6GB interneti olan düzgün bir tarife peşindeyim. Konuşma mesaj 500 bile olsa olur. internet ne kadar çok o kadar iyi olur. Uygun bir teklif varsa değerlendirmek isterim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.