Şimdi Ara

Silinebilir (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
22
Favori
39.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana yardımcı olabilir misiniz acaba bu tarifeye gecmem de?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

1000 DK + 1000 SMS + 5 GB internet 29 TL bu paket için süre uzatıldı. şuan müşteri kabul ediyor. geçiş yapmak isterseniz yardımcı olurum size

Suan zaten 21 tl veriyorum. Daha ustunde gozum yok. 500 dk 500 sms min 2 gb net olsun fiyati 20 tl civarinda olsun. Bu sekilde bir paket ariyorum. Mevcut tt abonesiyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olurum hocam tabi. Mesaj attım ozelden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000dk 1000sms 6GB a gectim bugun itibariyle.

Dogrudan musteri hizmetlerini aradim, faturaliya gecmek istedigimi soyledim bellve kampanyalariniz neler diye sordum.

Sistemden 30 liraya bu tarifeye gecirdiler.

Taahhut icin bayiye gittim, form doldurttular ve 15 dk icinde hattim aktif oldu, faturali olarak kullaniyorum suanda.

• Yune72 kullanıcısına yanıt
    pm gönderildi. 3 hattım var. 2 sinin taah. ağustosta bitiyor ötekisinin taah. bitti.
  • Cevap gönderdim. Evrakları mail olarak size gonderecegim. Yazdırıp imzalayarak bana tekrar gondereceksiniz başvuru alacağım bu şekilde.

• quote:

1000 DK + 1000 SMS + 5 GB internet 29 TL bu paket için süre uzatıldı. şuan müşteri kabul ediyor. geçiş yapmak isterseniz yardımcı olurum size

Mevcut taahhüdü olan telekom aboneleri için benzer kampanya var mı? Mevcut tarifem eşsiz tarife 1000 dk 1000 sms 2gb net 29 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 3 Mayıs 2016; 19:23:38 >
  • diciotto kullanıcısına yanıt
    Taahhüd var ise hiç bir operatör veya kurum bir şey yapmaz.
  • quote:

Merhaba bu tarifeye vodafonden gecmek istiyorum tarifenin ismi nedir acaba herhangi bir aveaden gecebilirmiyiz. Bir de tarife nasil faturali mi taahhütlü mu detayi nedir

Halihazırd faturalı hat kullanıyorum, Taahhütum de bitti. Bana önerebileceğiniz, gecisimi saglayabilecegiz bir tarife var mi acaba?
    Yoksa illa hat tasima isleriyle ugrasmalimiyim

• Yaw ya bu tt da tarifeleri hazırlayan adamlar salak. Yada milleti salak yerine koymayı seviyorlar . 1000 dk 1000 sms 6 gb 39 tl
    1000 dk 1000 sms 8 gb 49 tl. Ama tarifene aylık 2 gb internet 7 lira :)

• artakalan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Tarife ismi mobil isyerim.
    Tarife kurumsal bir tarife. Referans ile geçiş yapacağım tarifeye bireysel bir bayiden geçiş yapamazsınız

• ibrahim477 İ kullanıcısına yanıt
    Her tarife ve verilen hediye rekabet kurumu ve BTK tarafından onaylanmak zorunda kafalarına göre tarife veya hediye veremez hiç bir firma. Yani değerlendirirsen sen 2 gb kullanırsın 7 tl ye aksi taktirde 10tl fazla ödersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yune72 -- 5 Mayıs 2016; 23:10:07 >
  • TT faturasızdayım, faturasız en uygun paket nedir su anda 20*30 aralığında. usttekı 1000+100+6gb a gecme sansı var mı halen daha ?
    Benim KAMU MEGA taahhüdüm bugün doldu, bu tarifeye geçebilir miyim, yoksa tarifeme devam mı edeyim. 1000 dk 1000 sms 4gb int. 29 tl idi, onay verirsem 33 olacak aynı tarife. Gerçi yetiyor 4 gb ama ne dersiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: zengier

TT faturasızdayım, faturasız en uygun paket nedir su anda 20*30 aralığında. usttekı 1000+100+6gb a gecme sansı var mı halen daha ?

Aynı soruyu bende soracaktım, takip edeyim..
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    Kampanya 1000+1000+5 gb internet içeriği var.
    Gecebilirsiniz tarifeye

• Başka operatore geçip tekrar gelirseniz, 5 gb internet için 29 TL odeyeceksiniz.

4*12 48 tl yapar ayrıca +1 gb internet olacak.
    Hangisi uygun olursa onu değerlendirin

• Ben dün 1000dk 1000 sms 6gb tarifesine geçtim. Önce 49 tlden tanimlandi. Sonra soz yazip 5555e gonderdim, 12 ay taahhutle 29 tl oldu. Sonra 29tlye ekstra %14 indirim mesaji geldi ben hiçbir şey yapmadan, 24.97 tl oldu tarife.

Gayet iyi.

Bana 4 gb yetiyor, hanımın tel vodafon konturlu onun için geçiş yapalım, bakalım bizimki de 24 TL olacakmı?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.