Şimdi Ara

Silinebilir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
22
Favori
39.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dadly4926

quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Bende Avea kamu 1000 dk 1000 sms 4 gb internet 31 TL tarifesindeyim. 26 nisan da bitiyor. Ama bana buna mevcut aboneler geçemez dedi. Siz isterseniz 61 TL mi ne dedi. Vodafone a mı geçsem? O na da interneti zayıf diyorlar

Bende aynı sizin gibiydim.

Vodafon'a geçtim..

Vodafone interneti çok kötü.15-20 gün anca dayanabildim.

Şimdi Bimcell'e geçtim.

Merhaba,

Bu durumda tek alternatif turkcell kalıyor. O da 1000 dakika 1000 sms 4 gb nete 49 TL diyo. Yıllardır 30 TL ödedim pakete 49 TL vermek istemiyorum ama şu an başka alternatif yok gibi. Avea yada gıcık oldum kaç yılllık müşterileriyim indirim de yapmıyor lar öyle olunca avea da da kalmak istemiyorum. Sanırım turkcelle geçecem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• faturasızdan faturaya güzel kampanya var mı
  • arkadaş ben yılların avea müşterisiyim.bu tarfeler için illa başka hattan geçmek gerekiyor değil mi? bizim için böyle tarifeler yok mu? mesela bana en çok yarayacak konuşma+internet..hangi tarife en iyisi şu an bi bilginiz var mı acaba?
  • quote:

Bende Avea kamu 1000 dk 1000 sms 4 gb internet 31 TL tarifesindeyim. 26 nisan da bitiyor. Ama bana buna mevcut aboneler geçemez dedi. Siz isterseniz 61 TL mi ne dedi. Vodafone a mı geçsem? O na da interneti zayıf diyorlar

taahhütümüzün ne zaman biteceğini nasıl öğreniyoruz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: escalepion

quote:

taahhütümüzün ne zaman biteceğini nasıl öğreniyoruz acaba?

Avea müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz. 444 1 500

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yune72 kullanıcısına yanıt
    Hocam internet paketi 4.5 g olarak mı eğer 3g ise Dr üst hız limiti kaç acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadoreyiz K kullanıcısına yanıt
    4.5 g hız.

• reyes_19 R kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim.bu numaradan hep kalan kullanım sorgulatıyordum.taahhüt gözümden kaçmış.iyi oldu öğrendiğim.

konuya dönecek olursak ben bu operatörlerin bu huyunu hiç sevmiyorum.illa bi çıkıp tekrar mı girelim yani şu tarifelerden yararlanmak için.kendi müşterine de yapsan nolur
    1000dk 1000sms 3gb bir tarife var mı? woops da olur. Vodafone geçtim 3 ay doldu. TT den fırsat bekliyorum. Ayrıca sizinle numarayı taşırsak nasıl oluyor o iş? Sim kart vs?
    Hattını TT Mobil'e taşıyanlara veya yeni hat alanlara 6 GB İnternet 3000 Dk 3000 Sms 39 TL

AVEA HER YÖNE 1000 Dk 1000 SMS 2GB 19 TL (TTNET - Türk Telekom)

bu kampanyalardan hangisinden yararlanabilirim??
  • az önce mh aradım ödeme zamanları konusunda nasıl davranıyorsunuz diye. çünkü yaklaşık 5 yıldır vodafone faturalıdayım ve ödeme gününü geçirmemi problem yapmıyorlar. bazen son ödeme tarihinden 1 ay sonra bile ödediğim oluyor extra faiz, hat kısıtlama vs olmadan. bazen de zamanında ödeyebiliyorum tabi.
    herneyse türk telekoma aynı durumu yaşarsam ne olacağını sordum, 4. gün kısıtlama gelir hattına dediler. vazgeçtim
    Ben öğrenci adamım abi günü gününe parasını isteyen şirketle çalışamam
  • three3up kullanıcısına yanıt
    AVEA HER YÖNE 1000 Dk 1000 SMS 2GB 19 TL (TTNET - Türk Telekom) Bu tarife Nisan sonunda yani buğün itibariyle bitti.

Hattını TT Mobil'e taşıyanlara veya yeni hat alanlara 6 GB İnternet 3000 Dk 3000 Sms 39 TL . faydalanabileceğiniz kampanya bu şu anda
  • agritux kullanıcısına yanıt
    1000+1000+3 GB 30 Nisan son tarihti yani buğün bitti. kampanya uzarsa yarın bilgi veririm size.

Sim kart kargo ile gönderiyorum size evraklarıda online olarak imzalıyorsunuz. bu kadar
  • 3000dk lik tarife icin 3000dk bittikten sonra otomatik aramaya kapanma gibi bir sistem var mi?

• yok malesef sadece internet kısıtlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

yok malesef sadece internet kısıtlı

mevcut faturasız türk telekom hattına sahibim. benim için uygun 1000 dk 2 gb 1000 sms tarifesi var mı şuan? 12 ay sözleşme + faturalı şeklinde ? bir de müşteri hizmetlerine nasıl bağlanacağız? 444 1 444 arıyorum fakat bağlanamadım.
    Hocam keşke 26 sı ile 30 u haber verebilseydiniz uzarsa haber bekliyorum.
  • metallurgy kullanıcısına yanıt
    Şuan için en uygun tarife 3000+3000+6 GB olan tarife.
    MH için 550 arayın. Sırayla 1100 tuşlayarak baglanin

• Bireysel tarife prime. Detayları bilmiyorum. Yanlış yönlendirmek istemem

• metallurgy kullanıcısına yanıt
    1000 DK + 1000 SMS + 5 GB internet 29 TL bu paket için süre uzatıldı. şuan müşteri kabul ediyor. geçiş yapmak isterseniz yardımcı olurum size
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.