H

Teğmen
20 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme
Toplam: 87 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Facebook hesaplarım devamlı kapanıyor, yeni hesap açtığımda da doğrudan kapanıyor, birden fazla grupta paylaşım yapıyordum, web sitenin linkini ekliyordum, tam çözümü nedir bilen birisi var mıydı

Web sitesine bağış butonu eklenebilir mi? Evet ise nasıl eklenebilir?
İyi günler, Opel Corsa 2007 1.3 TDI aracım iki günde bir çalışmıyor, aktarma yapıyorum hemen çalışıyor, arabamın aküsünü değiştirdim, yine olmadı, şarj dinamosunun kömürü bitmiş denildi tamir edildi ancak sıkıntı bitmedi, 2 güne bir aracım çalışmıyor sorun nerededir Yardımcı olacak kişilere teşekkür ederim
Trafik kazası mağdurlarına ve yakınlarına ölüm ve sakatlanmalardan doğan poliçe teminat haklarının tahsili hususunda profesyonel destek vermekteyim. Konuyla alakalı paylaşımları buradan yapacağım, sorusu olan arkadaşlar da yazabilirsiniz.
Sadece Office, photoshop, SPSS analizi gibi programları kullanmak için laptop bakıyorum, tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum, bu işlerim için kafamı ağrıtmayacak düşük fiyatlı laptop almak istiyorum, oyun vs ile ilgim yoktur, word ortamında yazıyorum, rahatlıkla yazı yazabileceğim bir laptop olmalı.
...
Eşim için sağlık sigortası yapmak istiyorum, şu anda hamile, kontrolleri ve doğuma kapsayacak bir paket almayı düşünüyorum hatta doğum sonrası çocuğuda kapsayabilir bunun için bilgi verebilir misiniz? Ortalama maliyeti nedir merak ediyorum, kimlik numarası vermek istemiyorum, FİYAT ARALIĞI BELİRTMENİZ YETERLİDİR..
..
Satılık 400 RP 6 tl.

Kod şeklindedir vewww.playstore.com adresinde kullanılacaktır.
İyi günler, iş arayışındayım, korku evi açmayı düşünüyorum, bu işle ilgili bilgisi olan var mı acaba? Vakit ayırıp cevap yazacak arkadaslara şimdiden teşekkür ederim.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.363
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 64.817 (Bu ay: 1.701)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 35 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.