Şimdi Ara

Silinebilir (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
482
Cevap
22
Favori
39.681
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atrix1212

interneti sınırsız kotalı olan tarife bekliyorum.

Ben bu yüzden tarifemden çıkmıyorum , 2 gb aşınca hız düşüyor faturaya artı bişey girmiyor kafam rahat oluyor . Dün aradılar 29 tl ye 5 gb int. 1000 dk konuşma 5k sms verelim dediler istemedim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yune72

arkadaşlar merhabalar,

Hattını TT Mobil'e taşıyanlara veya yeni hat alanlara 5 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 29 TL.

Ayrıca 6GB İnternet 3000 Dk 3000 Sms 39 TL

*****S-S-S*****

quote:

Tarifenin Sayfası ve detayları için LİNKE TIKLAYINIZ

* 12 Ay Taahhüt gerekmektedir.

° Hattınız Turkcell veya Vodafone firmslarında birinde olması gerekiyor.

* Tarifelerde bulunan internetler aşımsızdır. Limitine geldiğinde otomatik olarak kesilir.

* İlk 2 ay suresince fatura çıkmayacak hat için .

Kardeşim bende turkcellden 5gb 1000/1000 2 ay ücretsiz kampanyasından faydalanmak isterim...
    Detaylar hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim...
    Saygılar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: seljuks42

quote:

arkadaşlar merhabalar,

Hattını TT Mobil'e taşıyanlara veya yeni hat alanlara 5 GB İnternet 1000 Dk 1000 Sms 29 TL.

Ayrıca 6GB İnternet 3000 Dk 3000 Sms 39 TL

*****S-S-S*****

quote:

Tarifenin Sayfası ve detayları için LİNKE TIKLAYINIZ

* 12 Ay Taahhüt gerekmektedir.

° Hattınız Turkcell veya Vodafone firmslarında birinde olması gerekiyor.

* Tarifelerde bulunan internetler aşımsızdır. Limitine geldiğinde otomatik olarak kesilir.

* İlk 2 ay suresince fatura çıkmayacak hat için .

Kardeşim bende turkcellden 5gb 1000/1000 2 ay ücretsiz kampanyasından faydalanmak isterim...
    Detaylar hakkında bilgilendirebilirseniz sevinirim...
    Saygılar....

Hocam bende aynı şekilde geçiş yapmak istiyorum detayları paylaşırsan sevinirim

• Yararlanabilirsiniz hocam.
    Başvuru için daha önce pm den detayları konuşmuştuk sizinle
    Başvuru icin veya aklınıza takılan bir şey varsa mesaj atabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerkane

Hocam ben de faturalı TT Avea Süper İkili abonesiyim en az 6GB interneti olan düzgün bir tarife peşindeyim. Konuşma mesaj 500 bile olsa olur. internet ne kadar çok o kadar iyi olur. Uygun bir teklif varsa değerlendirmek isterim.

1000+1000+5 gb hocam mobil isyerim süper tarifesi
    Aylık 29 tl.
    7 gb olan paket var 39 tl

• seljuks42 S kullanıcısına yanıt
    Geçiş için gerekli evrakları tarafınıza gonderecegim. İmza yapıp tekrar gondereceksiniz bana.
    Geçiş konusunda bu şekilde yardımcı olabilirim size. Detaylarla ilgili pm gönderdim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozerkane

Hocam ben de faturalı TT Avea Süper İkili abonesiyim en az 6GB interneti olan düzgün bir tarife peşindeyim. Konuşma mesaj 500 bile olsa olur. internet ne kadar çok o kadar iyi olur. Uygun bir teklif varsa değerlendirmek isterim.

1000+1000+5 gb hocam mobil isyerim süper tarifesi
    Aylık 29 tl.
    7 gb olan paket var 39 tl

5 gb lik tarifeye herkes gecebiliyor mu. Ben mevcut faturali turk telekom abonesiyim gecebilir miyim

• İlk sayfada detaylar yazıyor hocam.
    Geçiş için öncelikle Turkcell ya da vodafone hatlarından birinde olmanız gerekiyor.

• Yune72 kullanıcısına yanıt
    Hocam iki ay fatura olmadan 1000dk+sms 3gb internet 19 tl oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

quote:

Orijinalden alıntı: tcan

Ben dün 1000dk 1000 sms 6gb tarifesine geçtim. Önce 49 tlden tanimlandi. Sonra soz yazip 5555e gonderdim, 12 ay taahhutle 29 tl oldu. Sonra 29tlye ekstra %14 indirim mesaji geldi ben hiçbir şey yapmadan, 24.97 tl oldu tarife.

Gayet iyi.

Bu tarife hangisi hocam? Yetkili arkadaş bu tarifeye geçiş yapabiliyor musunuz?

Soruma cevap alamadım hala.

• Belirttiğiniz fiyatlar Telekom sitesinde yok, yazdığınız fiyatlarla ilgili link yok, imza atın olacak diyorsunuz,peki size insanlar nasıl guvenecek? İsminiz, cisminiz, isyerinizin adı bile paylaşmamissiniz nasıl olacak anlamadım.

• qqqqqq1 Q kullanıcısına yanıt
    yok hocam o tarife için 2 ay ücretsiz yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

Belirttiğiniz fiyatlar Telekom sitesinde yok, yazdığınız fiyatlarla ilgili link yok, imza atın olacak diyorsunuz,peki size insanlar nasıl guvenecek? İsminiz, cisminiz, isyerinizin adı bile paylaşmamissiniz nasıl olacak anlamadım.

entry nick uyumu

adam haklı beyler
  • hukukadami H kullanıcısına yanıt
    Sizin isminiz cisminiz nedir ? sizi nasıl çözeceğiz ben de anlamadım
    soru sorup 10 dakika sonra atar yapmanın mantığı nedir bilmiyorum. forumda cevap vereceğim diye bir anlaşma mı imzaladım ben
    Çok elzem bir durumv arsa özel mesaj diye bir sistem var site üzerinde.

http://www.avea.com.tr/web/biz/tarifeler/_UcretsizDenemeTarifesi

bu tarifenin linki. Siz güvenmeyin rica ediyorum linki işine yaracak kişiler arama motoruna " Türk Telekom ücretsiz Deneme" yazmasın diye paylaşıyorum. siz bir dahaki probleminizde alternatif arama motorlarını kullanabilirsiniz

• quote:

soru sorup 10 dakika sonra atar yapmanın mantığı nedir bilmiyorum. forumda cevap vereceğim diye bir anlaşma mı imzaladım ben

bu tarifenin linki. Siz güvenmeyin rica ediyorum linki işine yaracak kişiler arama motoruna " Türk Telekom ücretsiz Deneme" yazmasın diye paylaşıyorum. siz bir dahaki probleminizde alternatif arama motorlarını kullanabilirsiniz

Verdiğiniz linkte 5gb internet olan 29 tl nerede yazıyor?

• quote:

Benim ismimi, cismimi ne yapacaksiniz? Ben kimseden imza almiyorum ki bilgilerimi paylaşayim, niyetim kötü değildir, konu açmışsiniz, bir takım bilgiler vermissiniz, yardımcı olayım diyorsunuz, o nedenle verdiğiniz bilgilerin kaynağıni göstermek zorundasınız bence. Buraya yazdığınız bilgiler doğrultusunda Telekom sitesinde baya araştırma yaptım ancak bulamadım, neyse uzatmak istemiyorum, rahatsızlık verdiysem özür dilerim.

• hukukadami H kullanıcısına yanıt
    Talep eden kişilere gerekli bilgileri özel kanaldan veriyorum. Size kartımı veya diğer bilgileri açıktan burdan vermem sizde takdir edersiniz pek te mantıklı olmaz kişisel bir alan değil burası çünkü.
  • Vodafone ve avealı arkadaşlar yıldız6gb tarifesi var turkcellde 31 mayıs son 750 dk 1000 sms 6 gb net 38 tl faturasız tahhütde yok . geçmek isteyenler bu fırsatı kaçırmasın bende vodafonedan geçtim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: windwind

Bende Avea kamu 1000 dk 1000 sms 4 gb internet 31 TL tarifesindeyim. 26 nisan da bitiyor. Ama bana buna mevcut aboneler geçemez dedi. Siz isterseniz 61 TL mi ne dedi. Vodafone a mı geçsem? O na da interneti zayıf diyorlar

Dakika yeterse bimcell

• Gaziantep ve çevre illerde geçiş yapmak isteyen arkadaşları şahsen ziyaret ederek geçiş işlemlerini alabilirim

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.