Şimdi Ara

Silent Hill: Revelation 3D (2012) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke ikinci oyunun filmini yapsalardı. İkinci oyunun senaryosu da gayet güzeldi.

Yiğit Özgür Karikatürleri
  • beklediğim filmlerden birisi, az kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • Biraz araştırdım galiba 9 Kasım'da giriyor. ben bu cuma bekliyordum halbuki

• Hadi hayırlısı, bu filme gidicem

Bir sh fani olarak beni tatmin etti diyebilirim

• Bir Silent Hill fanatiği olarak Revelation 3D benim de hoşuma gitti. Silent Hill'in atmosferi güzel yansıtılmış, seslendirmeler başarılı...

Tek eleştireceğim konu Silent Hill 3 ile Revelation 3D'nin tamamen aynı paralelde ilerlememesi. Örneğin üçüncü oyunda Heather'ın babası öldürülüyordu, Vincent, Heather'ın erkek arkadaşı olmuyordu. Piramit kafa da aslında ikinci oyuna ait bir karakter.

Bu arada Silent Hill 2, Silent Hill Origins ve Silent Hill 6'ya göndermeler dikkat çekiyor. Yani gelecekte yeni yapımlarla karşılaşma olasılığımız var. Silent Hill 2'nin filmini görmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 10 Kasım 2012; 20:21:23 >

• kardeşimle gittim dün pek beğenemedim açıkçası birazda kafam yoğundu ondan da olabilir aslında. ilk film daha sürükleyiciydi sanki her ne kadar ilk yarım saat atmosfer iyi olsada sonlara doğru gerilim dozu düştü baya son kısımlardaki sahneler ucuz slasher filmlerinden gibiydi.
    sonunda Christopher Da Silva kurtuldu heathera sessiz tepede kalıcam dedi rose bulmak için filmin devamı gelıcegi belli oldu
    şimdiden
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ne kadar saçma verdiğim paraya acıyorum

Daddy, daddy cool!
  • Filmin detaylı incelemesini ekledim.Okumak isteyenler için : Silent Hill: Revelation 3D (2012)

Ayriyetten konuyu sadece filmden takip eden biri olarak kafamda çok sorular oluştu. 1. filmin sonunda kadın ve kızda ölmemiş miydi ? hani silent hill'den çıkış yoktu ?
    Görsel yönü de çok hoş sayılmaz.2006'daki filmden çok da farklı değildi efektler. Aradan 6 sene geçmiş biraz geliştirseydiniz kendinizi keşke.3d olarakda sadece baştaki kül olayı iyiydi. Tee filmin en başındaki ... Logo geldiğinde hani . Sonu da çok oldu bittiye geldi. 5/10 veriyorum ben.
    edit:Ekşiden filmin 20 milyon dolara çekildiğini öğrendim. Çok düşük bir bütçe. Tahmin ediyorum filmin kısalığı ve görselliğin yetersiz oluşu bu sebepten. Bu yüzden bir puan arttırıyorum. 6/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeolog. -- 14 Kasım 2012; 11:43:23 >

• Bugün izlemek nasip oldu. Filmden beklentim çok yüksekti herhalde ondan olacak ilk film gibi sarmadı beni..

Orijinalden alıntı: MiC

Fragman çıktı.

Homecoming deki gibi olmuş aynı , oyundaki efektler ve yaratıklar aynene mevcut ... ordaki erkek karekterin yerine bayan geçmiş sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Resident Evil'indemi oyunu var

Onu biliyorum yav o kadarda değil

ben ikisinide bilmiyodum...filme de gitmeyi planladım fakat eleştriler pek iyi yönde değil...birde ilk filmi hatırlamıyorum açıkçası..vazgeçtim

bazı insanlar bazı fırsatları KENDİLERİ yok ederler!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.