Şimdi Ara

Silent Hill: Revelation 3D (2012) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
3.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • silent hill 2 hayranı olarak birinci filmi çok sevdim , her ne olursa olsun ikinci filmi severim diye düşünüyorum.
  • Benim beklentilerim çok yüksekti. Oyuncu kadrosu açıklandığında ayrı bi heyecan yapmıştım sean bean malcolm mcdowell anne moss vs... trailerı izledikten sonra beklentim 2 kat arttı. nihayet düzgün bi silent hill izliyicez doya doya dedim. Ama filmi izledikten sonra elimde kalan koskocaman bi hayal kırıklığı oldu.

Dün izledim ve malesef beğenmedim. Mekan tasarımı ve karekter tasarımları ve animasyonlar hariç elle tutulur hiçbi yanı yok. Malesef başrol oyuncuları vasatın üstüne çıkamamış. Resmen oyunculukları sırıtıyo. En önemlisi filmin yazarı ve yönetmeni diye gösterilen michael bassett ne yazabilmiş ne yönetebilmiş. İkisinide yapamamış... Filmi izlenebilir kılan ne yönetmeni ne yazarı ne oyuncuları sadece filmin tasarım ve teknik ekibidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

umarım devamı gelir ve daha iyi bi şekilde gelir
  • tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratan bir film.İlk filmde öyleydi diye düşünüyorum.Konuyu aynen filme çevirmekte pek bir yaratıcılık göremiyorum.Ayrıca en azından oyundaki heyecanı verse tamam sözüm yok,oyununun heyecanını bile yaşayamadım.Bunu başaramayacaklarsa hiç film yapmasınlar daha iyi.Puan vermem gerekse ;
    4/10
  • aynı düşünceleri paylaşıyorum. sorulara yanıt vermektense daha fazla soru oluşturdu kafamda. kız alessa'nın kızı mıdır, değil midir, kız kardeşi midir yoksa kendisi midir anlamadm. alessayı öldürüyor mu yoksa bütünleşiyor mu orasını da anlamadım. kızın annesini kurtarabilirlerdi, hala anneden bi haber yok. ayrıca bi baba öyle bi durumda nası kızını bırakıp oraya geri döner. çok saçma. silent hill, alessa öldüyse eğer, lanetten kurtulması gerekmiyor muydu? o zaman nasıl oluyor da babası hala lanetli tarafda kalıyor? alessa'nın o kızla aynı görüntüde olması da ayrıca garip. efektler yine güzel, 1. filmden aşağı kalır yanı yok ama sahneler çok kısa. tam gerileceğiz diye heyecanlanırken pat sahne bitiyor, kötü adam hemen ya ölüyor ya geçip gidiyor. üzerinde durulmamış, çok kısa kesilmiş bi film. 1. filme çok ayıp olmuş.

Kopukluklar falan var ama efekt ve mekanlar aldı goturdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • film tam anlamıyla hayal kırıklığı.bazı dekorlar çok ama çok basit.kızın oyunculuğunuda beğenmedim.ilk film gerçekten güzeldi.en azından onda -korku- denen şey vardı.film tam amerikan usulü bitti.kötüler her zaman kaybeder mantığı bu filmde de var 10/5 beş para etmez.
  • ilk filmi ben de izlemiştim. gayet tırsmıştım yani. beğendiğim nadir korku filmlerindendir. ikincisi için yaptığınız yorumlara binaen ben de gitmeyeceğim bu filme. imdb'den kaç aldığını bilenler var mı bu arada?
  • Heather karakteri çok daha iyi işlenebilirdi ve oyuna her yönden daha bağlı kalınsa çok daha iyi olurdu.Birinci filmi beğenmiştim ama ikincisi oldukça vasat ve klişe bir film olmuş.Sadece sonu iyiydi oyunu oynayanlar anlayacaktır.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Bulunsun , film ararken tavsiye olur .

Yazılanlar hayal ürünüdür, sorumluluk kabul edilmez..

• Pyramid Head karakteri çok iyiydi.
    15.6" LED 768p HD | Intel® Core™ i5-4200H Dual-Core CPU 2.8 GHz up to 3.4 GHz | NVIDIA® GeForce® GTX850M 2 GB DDR3 GPU | 500 GB 5400 RPM HDD | 4 GB 1600 MHz DDR3L RAM | Super-Multi DVD | 3 in 1 Card Reader | Bluetooth 4.0 HS | VGA Web Camera | "Windows 8.1"
  • aslında güzel bir fragmanı var. filmin en güzel sahneleri fragmandan mı ibaret yoksa bilmiyorum ama imdb'den 5.2 aldıysa vardır bir bit yeniği.
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.